Kunnalisvaalit

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä hanski-58, 6/4/17.

  1. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Sattupa silmiin osuva vaalimainos..
    [​IMG]
     
    Vesa50, himotas, Kimurantti ja 4 muut tykkäävät tästä.
  2. Yamaha enticer

    Yamaha enticer SxViper

    Jeaa! Vihreitten kannatuksen nousu pelottaa ihan oikeasti. Onhan siellä fiksujakin ajatuksia joukossa, mutta mutta...
     
  3. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Ei ole!
     
    Hra XC ja Vesa50 tykkäävät tästä.
  4. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Mikäs tässä on worst case -skenaario? Tai best case, jos liian pelottavaksi menee :D
     
  5. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Verotuksen kiristyminen kaikkeen liikkumiseen, verotuksen kiristyminen tähän harrasteeseen, jopa kieltäminen jos oiken pitkälle mennään.
     
    Vesa50 ja Hra XC tykkäävät tästä.
  6. Vesa50

    Vesa50 Ockelbo 300-S, Lynx 250

    Ei tosiaankaan ole. Mitähän tällainenkin kuva kertoo henkilöistä, joiden pitäisi edustaa osaa Suomen kansasta. Yksi jopa entinen presidentti. Täysin vastuuton Vihreä puolue vahvistettuna yhdellä Putinin lakeijalla(keskellä) ja yhdellä poliisivirkamiehen vastustamiseen ryhtyneellä punatukkaisella papilla. Ovat roudanneet jo vuosikausia äänestäjiä itselleen Lähi-Idästä ja Afrikasta. Siksi niille tuli suuri voitto Helsingissä kunnallisvaaleissa kun kaikki yli 2 vuotta Suomessa lorvineet elintasomuslimit äänesti niitä ja niitä on paljon juuri Helsingissä. Suomessa kun ei tarvitse olla Suomen kansalainen äänestääkseen kunnallisvaaleissa. Tämä porukka näyttelee sivistyneistöä Suomessa. Mitä tuollainen keskisormen näyttö kertoo sivistyksestä.

    niitä 18199064_1385854421474423_9080763867622785125_n.jpg
     
    paikkari ja Hra XC tykkäävät tästä.
  7. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Vaalivoitot ja -tappiot on aina vähän suhteellisia. Vihreillä on nyt Helsingissä 21 paikkaa eli sama kuin 2008 vaalien jälkeen. Myös toinen Helsingin suuri puolue eli Kokoomus vahvistui mikä viittaisi siihen että suurimpien puolueiden menestystä selittää se että saivat profiloitua vaaleista pormestarivaalit ja äänestäjät ottivat kantaa siihen tuleeko vihreä vai kokoomuslainen. Varmaan myös poliittinen ilmapiiri tai äänestysaktiivisuus muuttunut yleensäkin.

    Väestötilaston mukaan Helsingissä oli 1.1% afrikkalaisia ja 1.4% etelä-, keski- ja länsi-aasialaisia. Ei kovin dramaattisia muutoksia 2013-2016, afrikkalaisia tullut lisää 264 kappaletta.

    http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/julkaisut/pdf/16_06_28_Tilastoja_23_Maki_Vuori.pdf
     
    Vesa50 tykkää tästä.
  8. Vesa50

    Vesa50 Ockelbo 300-S, Lynx 250

    Vuoden 2017 alussa Helsingissä asui 602715 asukasta joista 9,2% ulkolaisia. Suurimmat ryhmät venäläiset 17176, virolaiset 11921(joista neljännes oikeasti venäläisiä) 8676 somalia. Lukuun ei ole laskettu pakolaisia, joita on vähän eikä elintasopakolaisia, joita on paljon. Kun lasketaan pääkaupunkiseutu, asukkaita oli vuoden alussa 1 420 284. Tästä porukasta on neljännes ulkolaisia mukaanlukien pakolaiset ja elintasopakolaiset. Huolestuttavaa on se, että tästä porukasta on lähes kaikki Suomeen joko vihamielisesti suhtautuvasta valtiosta tai vihamielisestä uskonryhmästä. Se on aivan turhaa puhetta, että eivät kaikki näistä vähemmistöistä ole sellaisia. Toisesta kertoo historia kaiken tai ainakin pitäisi. Olen elänyt ja työskennellyt muslimien kanssa vuosia. Se porukka ei sopeudu eikä hyväksy muita. Piste. Lisäksi tuossa kuvassa keskellä on henkilö, mielestäni maanpetturi, joka ajoi läpi Suomessa kaksoiskansalaisuuden, ulkolaisten maanosto-oikeuden, maamiinojen kieltämisen ja yritti vielä kieltää suomalaisilta jopa metsästysaseet. Jos yleensä ajattelee, pitäisi tajuta, ettei tämä ihminen aja Suomen vaan itänaapurin etua noilla toimillaan. Mielestäni Putinin sylikoira. Lyön vetoa, että yrittää uudelleen presidentiksi, kun herransa niin on käskenyt.
     
    Viimeksi muokattu: 2/5/17
  9. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Joutasko tämåä topikki vittuun, vai alanko lataamaan tähän kunnolla omia mielipiteitäni politiikasta ja mamuista ja vihreitstä ja paskasta,yms...?
     
  10. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    tuo ihmeessä asiat julki, uskoisin et ole mielipitesesi kanssa yksin...;)
     
    Hra XC ja Vesa50 tykkäävät tästä.
  11. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Terve,

    tehin tuossa popcorneja, limsaakin on jääkaapissa. Eli ei muuta kuin mielipiteitä esille :D
     
    Hra XC, Vesa50 ja pezq^ tykkäävät tästä.
  12. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    No esim...

    http://www.kaleva.fi/uutiset/kotima...jaa-osa-tavattu-jo-muualla-euroopassa/759082/

    Oliko tämä kellekään "maalaisjärjellä" ajattelevalle yllätys?

    Varmaan heput vetää vielä täydet tuet tilille vaikka ovat jo muualla, ne ketkä isis-miehistä jäi niin jäi varmaan koska oli määrätty jäämään...
    n.30.000 heppua tuli ruottin puolelta tänne ilman mitään kontrollia ja nyt ihmetellään että miten tässä näin kävi...

    Ensinnäkään, niitä ei olisi pitänyt tänne päästää koska EU-määräystenkin mukaan ne tulivat ns. "turvallisesta" maasta.
    No, ne päästettiin ja nyt "muutamien" poliitikkojen sukulaisten "hoiva-firmat" on tehny hyvää bisnestä niiden majoittamiselle tyyliin "hinta piti olla jotain halpaa / yö", pahimmillaan ollut 200e/vrk/juippi... (nämäkin luvut näkyy kyseisten kaupunkien julkisista asiakirjoista.

    Ymmärtäisin jos sotaa paossa olisi lapsia ja naisia niinku YLE:n ja muun suvakki median uutisissa näytetään, mutta kun totuus on toinen , yli 90% näistä kyseisistä tulijoista oli "miehiä parhaassa iässä" eli 18-35-vuotiaita hyväkuntoisia ukkoja jotka omilla face-sivuillaann poseeraavat maastopuvussa rynkky käsissä ja parhailla on vastustajan irtileikattu pää kädessä, "what a selfie"...

    Joo, että "ei mulla muuta" ko että nämä 18-35v turvapaikkasurffarit suomesta vittuun ja apua niille jotka sitä tarvii...

    ps. ne jotka luulee tätäkin viestiä rasistiseksi "huuhaaksi" vois käydä aurinkoisena iltapäivänä käveleen vaikka oulun keskustan kävelykatuja pitkin...
    (sielä ne "partalapset" istuskelee merkkikuteissaan i-podin kans pitkin kahviloiden penkkejä isoissa laumoissa ja naureskelee tyhmille suomalaisille jotka maksaa niiden lomamatkan + kaikki kulut...)
     
    paikkari, K.Pukarinen, Vesa50 ja 4 muut tykkäävät tästä.
  13. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Popcorneista oli jäljellä pohjalle jääneet jyvät ja limsatkin oli Prinsessa juonut. Nyt on vain olutta ja rommia juomaksi, parempi että en ala kirjoittelemaan sen kummemmin tähän topiciin, vois tulla bannia tms ...
     
    Hra XC tykkää tästä.
  14. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    anna tulla vaan, ei kekkonen " oman " kylän miehiä heti suolaa oksalta....
     
  15. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Taidan lähtiä saunaan. Koira mukaan kun aina haluaa tulla saunaan, ei kestä kovia löylyjä mutta niitä ennen pois. Ei myöskään mussuta minun mielipiteistä yms jos jurputan lauteilla.
     
    Lumisiipi ja Hra XC tykkäävät tästä.
  16. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Herra XC:n aiheeseen viitaten ja yhteiskunnan menoa muutenkin fb:ssä pohdiskelee "timpe ahonen" niminen heppu. On aika sanavalmiin oloinen kaveri. Tosin tekstit ei sovi tiukkapipoille :)
     
    Hra XC tykkää tästä.
  17. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Hyvä että niitäkin löytyy. Kaikki ei tosiaankaan ole naamakirjassa.
     
  18. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Vähän aletaan jo eksyä kunnallisvaaleista mutta menkööt tämän kerran :D

    Eiköhän Suomeen asti tulleet tosiaan painotu niihin jotka ovat pystyneet tänne tulemaan ja muu porukka on jäänyt vähän lähemmäs Syyriaa. Toisaalta pelkän iän ja sukupuolen perusteella ei ketään voi oikein lähettää takaisinkaan.

    Ongelman ydin on varmaan siinä että yhteiskunta ei ole mitenkään varautunut tulijoiden suureen määrään ja pelkästään se että joukosta seulotaan aiheelliset pakolaiset kestää todella pitkään. Tuntuu vähän tulleen yllätyksenä koko pakolaisaalto EU-päättäjille eikä ihan samanlaista solidaarisuutta ole löytynyt kuin eurokriisissä. Kun saksalaiset pankit oli kusessa niin löytyi miljardeja ja kaikki EU-maat oli Kreikkaa ym. pelastamassa ja nyt kun Kreikkaan lappaa pakolaista niin se on heidän oma ongelma ja jokainen EU-maa vetää vähän omia linjojaan asian kanssa. Kyllähän siinä varmasti riittää pohdittavaa :)

    Varmaan muutama asia muuttuu ajan kanssa ja toivottavasti byrokratia suoristuu. Ainakin jos pakolaisvirta jatkuu niin olettaisin kyllä että ihan entiset käytännöt ei jatku. Syyrian konflikti nyt ainakaan ei näytä ihan heti olevan loppumassa.
     
    Vesa50 tykkää tästä.
  19. Vesa50

    Vesa50 Ockelbo 300-S, Lynx 250

    Kyllä se muuttovirta jatkuu, sillä "pakolaisuus" on monelle YK:ssa jobin jatkumisen elinehto. Pakolaisorganisaatioissa ympäri maailmaa työskentelee valtava määrä erittäin hyväpalkkaisia ihmisiä ja vielä isompi määrä huonopalkkaisia, mutta itsensä sillä elättäviä ihmisiä. Lisäksi tulevat vapaaehtoiset. He ovat mahtitekijä äänestäjinä ja osaavat syyllistää ihmisiä siitä, että joillakin on asiat paremmin. Toinen syy miksi se jatkuu on se, että Afrikan manner ei kykene elättämään edes nykyistä 1,2 miljardia ihmistä. Lisääntyminen on huikeaa. Afrikassa on kymmenen luonnonvaroiltaan maailman rikkainta valtiota. Öljyvaltiot: Oman, Quatar, Saudi-Arabia, United Arab Emirates, Nigeria, Irak ja Iran. Timantti- ja kultavaltiot sekä isot bauksiittivarannot (=alumiini) omaavat: Sierra Leone, Etelä-Afrikan tasavalta ja Liberia. Nämä maat kykenisivät kevyesti elättämään vaikka koko maailman rahoillaan, mutta kun tämän rikkaan porukan ajatukseen ei sovi minkään jakaminen. Näistä maista neljä ensimmäistä ei ota lainkaan pakolaisia maahansa. Uskonveljet, sisaret eivätkä edes lapset kelpaa näille maille paitsi jos on rahaa todella paljon. Siis miljonäärit. Siispä homma kaadetaan niiden niskaan, jotka ovat sopivan typeriä ja ihanteellisia. Tuosta Saksan pankkien pelastamisesta olen samaa mieltä. Se oli suorastaan törkeää Suomen verovarojen siirtoa yksityisille ulkolaisille toimijoille. Eli Jutta ja Jyrki jakeli muutaman kymmenen miljardia suomalaisten verorahoja yksityisille pankkiireille ja nyt on vain velkaa. Se oli kaiken lisäksi perustuslain vastainen toimenpide, mutta hyvin oli yksimielisesti koko eduskunta hiljaa oppositiota myöten tästä rikoksesta. Tätä porukkaa sitten kutsutaan kansanedustajiksi. Mielestäni enemmänkin egoistisia nilviäisiä. Minun osalta tämän kommentointi loppuu tähän kun mentiin jo ulos kunnallisvaaliteemasta.
     
    Viimeksi muokattu: 7/5/17
    Jakelfin ja paikkari tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua