ProCross F / ZR / El Tigre 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Hjaurus, 13/4/12.

  1. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    saa , korjaan myös niitä
     
  2. Pati87

    Pati87 Well-Known Member

    Samalla laakereita irrottaessa huomasin, että etupukin iskarin alapään alumiininen akseli vähän mutkalla. Saaako jostain vahvempaa tilaamalla tilalle vai onko ainut vaihtoehto teettää jossain teräksinen.
     
  3. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    löytyy valmiita hyllystä ,teräs
     
  4. Ville

    Ville New Member

    Onko kukaan jatkanu tuota f kattia 2012 ylöspäin? Meneekö ihan kohtuuella?
     
  5. NikoP

    NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

    Viimetalveksi jatkoin 365 pitkäksi, -12 F800. Harjakorkeuden jätin tarkotuksella hillityksi 51mm. Aivan mukava peli, reittiä ajaa lähes samoten miten vakiollakin ja umpisessa menee riittävästi, sekä hauskuuskerrointakin löytyy sopivasti. Eihän siitä mitään erityisen hyvää umpisen menijää saa, mutta erittäin hyvän kompromissin 50/50 ajoihin. Jos pääpaino umpisessa, niin reilusti isompaa harjaa alle, mitä mulla tuossa.
     
  6. Vkrkinen

    Vkrkinen AC 800

    Samaa hommaa olen harkinnut. Tunnelin vaihdoit ilmeisesti? Entä jäähdytin? Se kun näyttää taipuvan loppupäästä hieman. Sopiikohan valo ja kuraläppä suoraan pidempään enää? Ja mitkä jatkot hommasit?
     
  7. NikoP

    NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

    Tunnelin takaosa tuli saman ikäsestä xf:stä, eli ns, muhkutunneli mikä vakiona nuissa vanhemmissa. Valoilta jatkoin vain piuhoja, ja kuraläppä meni suorilta kun samanlainen takaosa kuiten. Jäähylle en tehnyt mitään, ropsin kiinni hitusen lähemmäs tunnelin "kattoa". Foorumilainen oli tuon käännetyn jäähyn nokan kuumentamalla oikonu suoraksi, kun oli suoran tunnelin laittanu.
    Blingfactoryn jatkot laitoin, ja on hyvät. Istuu hyvin, mutta orkkis kiristintä en saanu pultteineen kääntyyn paikolleen, joten tehin kierretangosta hitsimällä pultin paikoilleen vakio kiristimeen.
     
  8. k.saike

    k.saike Arctic Cat F800sp

    Miten telastoa tarvii muokata että saa koko jouston käyttöön? Yritin hakua mutta ei tuota tulosta millään. Jotenkin piti pukkeja siirtää mutta ei löydy mistään juttua.
     
  9. k.saike

    k.saike Arctic Cat F800sp

    Viime viikolla oli senverran lunta että nurmikolla kokeilin kelkka ja näin vanhana lynx miehenä huomasin että jarrut on tosi surkeat. Onko tässä vaan palat huonot vai onko tosiaan noin että saa tosissaa jarrua painaa että pysää? Lynxillä riitti yksi sormi jarrun käyttöön. Ei tuolla mitää kovaa pysty mutkiin menemää kun ei o tuntumaa jarrussa. Alusta vähän pintakova. Muuta ei pysty sanomaa näillä ajoilla. Mutta onko porukka tehnyt jarruille jotain että saa herkemmäksi sen? Tarvis kelkka purkaa ja käydä läpi niin tietää että meneekö vaan palojen vaihdolla ja mitkä palat olisi f800 hyväksi ja tehokkaaksi havaittu?

    Kun menee nuot männätkin vaihtoon ja pikkuosaa tarvii aika paljon niin onko suomessa joku järkihintainen paikka mistä kannattaa kysellä osia vai suoraan tilausta rapakon taakse?
     
  10. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Jenkit ei myy yksityisille. Ota yhteys @IleKarkkainen tai @hekuli
     
  11. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Ainakin R ja RR 2015 jarrut oli vallan hyvät kun niihin vain tottui. Ei tosiaan niin herkät kuin Lynessä, mutta vallan hyvin pitävät kun painaa vain.

    Leppäseltä kannattaa kanssa kysästä Cattiloiden osia: http://www.konejatarvike.com/etusivu/
    Tosin Lynxin hintoihin tottuneena kannattaa ottaa tiskistä tiukasti kiinni kun kysäset hintoja :)
     
  12. Jaape

    Jaape Well-Known Member

    Kyllä sieltä valtameren takaa saa tilattua. Ei ole kielto enää päällä.
     
  13. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Jaa onko tosi:)

    Jaa, kokeilin, pystyy näköjään.:p
     
    Viimeksi muokattu: 1/11/17
  14. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Catin jarru on ihan hyvä kun siihen tottuu. BRP vehkeissä mielestäni hieman liiankin herkkä jarru. Näiden kahden välimuoto olisi omaan makuun sopivin.
     
  15. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Rallipelin levy ainaki on askel parempaan
     
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Minäkin ekan viperin laitettuani kritisoin jarrua mutta tuntuma on kyllä hyvä ja tuossa sidewinderissä ilmeisesti sama levy kuin kisapelissä ja on se ainakin parempi kuin viper/xf 14-15 malleissa.
     
    pezq^ tykkää tästä.
  17. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Jos kyse 12 mallin vehkeestä niin se jarru tosiaan aivan surkea, onko missään 2000luvun sportissa huonompaa?? Sitähän markkinoitiin tunnokkaana joka ei lukkiudu helposti, tosiasiassa se jarru on jostain skootterista saatu halvalla siihen kelkkiin ja aivan liian tehoton, tai sitten se levy täys paska. RR jarru jo huikeasti parempi heti 13 alkaen. Hekuli myy osat...
     
  18. lapiska

    lapiska Vipermcx/indy xc/lyne 650/yamaha 200cc

    Porukka vaihtanu 6000 rr matalempaa mattoa? Kysymys että. Oletteko välityksiä tai kytkimeen painoja joutunu samalla vaihtamaan ? Tai mitä muuta pientä jumppaa tehny?
     
    Viimeksi muokattu: 21/11/17
  19. CEERIKSEN

    CEERIKSEN Polaris IQ600R -13, Pro-x 600 -02, Skandic -84

    Potilaana zr rr 800 vuosikertaa -14. Kesän jälkeen herätelty eloon.
    Käyntiin on kyllä saatu ja käy. Lämmetessä alkaa sammahtelemaan ja käyntiin saanti tiukassa. Kesän yli oli vähän bensaa tankissa, mutta tuoretta kaadettu kyllä perään nyt talven korvilla. Mistä lähteä hakemaan vikaa?
     
  20. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Mikrokytkin?
     

Suosittele tätä sivua