e-tec tärinä

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Skiito, 24/8/17.

  1. Skiito

    Skiito Member

    osaisko joku kertoo missä ois vika ku 600 etec alkaa satunnaisesti tärisemään hypyn yms iskun jälkeen. Ongelma korjautuu itsekseen seuraavaan ajoon mennessä. Tärinän huomaa vain liikkeelle lähtiessä ja matalilla kierroksilla ajaessa. tehoa ei katoa yms.
     
  2. Maukka

    Maukka 800 re

    Moottorin kannatinkumi vainaa?
     
  3. Skiito

    Skiito Member

    monessako kohtaa noita kannatinkumaeja on kun en löytäny ku yhden variaattorin takaa joka ei ainakaan näyttänyt huonolta.
     
  4. Bestservice

    Bestservice X-trim

  5. haanrii

    haanrii Member

    Aihetta lainaten, onnistuuko tuo kaikkien 4 kumien vaihto moottoria irroittamatta ?
     
  6. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Onnistuu ainakin 800 rex lynxistä, mutta jonkun verran tais joutua rojua purkaan eestä...oon vaihtanu mm.-09 800R ravesta kaikki kumit ja jalat moottoria irrottamatta.
     
  7. haanrii

    haanrii Member

    Okei Itsellä tarve vaihtaa vm -12 800 etecciin, aika näyttää paljonko tarvii purkaa.
     
  8. teme-

    teme- Well-Known Member

    Kytkimen puoleiset on helpot vaihtaa kunhan ottaa suosiolla kytkimen ja variaattorin irti, toiselta puolelta myös etummainen on melko helpossa kohdassa ei oikeestaan tarvii pakoputkee kummosempaa purkaa edestä mutta se magneeton puolen taaempi onkin mukavassa paikassa. Entisessä ainakin oli silleen että kytkimen puoleiset oli kaput mutta toisen puolen oli ihan kunnossa vielä joten jätin sen taaemman magneeton puolelta vaihtamatta, tuntu kuitenkin käsin sen verran tukevalta.
     
  9. haanrii

    haanrii Member

    Hyvää infoa

    Omassakin vaikuttaa juuri variaattorin puolen kumit antautuneen enemmäkseen.

    Yrittänyt tilata tarvike kumeja Duelilta kun olivat puoli ilmaisia, mutta saatavuudessa ongelmaa niin näyttää siltä että täytyy harkita alkuperäisiä.
     
  10. teme-

    teme- Well-Known Member

    Kannattaa laittaa rs:n kumit sinne.
     
  11. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Oliko -12 mallisessa vakiona 1,5 vai 3mm ennakko? Jos vaan nakkaa jäykemmät kumit 3mm ennakon antaviin jalkoihin, niin ei välttämättä tilanne parane...pitäs olla kaveriksi 1,5mm ennakon antavat jalat...näin siis oli -09 kaasari 800 ravessa. Omistin myös -12 mallisen 800 e-tec raven ja siinä tais olla jo vakiona astetta jäsymmät kumit, mitä -09? Ja oliko ennakkokin valmiiksi 1,5mm, että siihen vois suoraan aatella niitä rs:n kumeja jos jäsymmät.
     
  12. teme-

    teme- Well-Known Member

    Nytpä en jaksa muistaa enää miten se meni.
     

Suosittele tätä sivua