SLP vaimennin ja vikakoodi vaimentimen vaihdon jälkeen

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Mazku, 19/11/17.

  1. Mazku

    Mazku Lynx Xtrim RE 850

    vaihdoin slp vaimentimen lynxiin ja koe ajon yhteydessä syttyi moottorin vikavalo ja sanoi että "check engine" katsoin vikakodit ja antoi vikakoodin "P0428" ja netistä löytämäni vikakoodi listan perusteella "Exhaust temperature sensor voltage too high" eli pakoaukon anturille vika viittaa ylijänitteestä:(. Mitä tälle asialle voisi tehdä?:eek: Pakoaukon anturi passasi paikalleen yhtä hyvin kuin vanhaankin.
     
  2. JääPete

    JääPete BD RE 850 -18 , Formula 3 -96 Kemijärvi/Tampere

    Jäikö vika aktiiviseksi vai poistuuko sammutuksen yhteydessä?
    Missä tilanteessa vika ilmeni? Kylmänä, kuumana, täydessä vedätyksessä?

    Ettei vaan anturi saanut kipeetä asennuksessa...
     
  3. Mazku

    Mazku Lynx Xtrim RE 850

    Aktiivisenä pysyy vaikka sammuttelee kelkkaa välissä. vika ilmeni n. 5min käynnistyksestä täydessä vedätyksessä. onhan se mahdollista että anturi ois mennyt sököksi vaihdon yhteydessä, mutta kipiää se ei oo saanu :)
     
  4. Mazku

    Mazku Lynx Xtrim RE 850

    tänään käytetty anturia irti ja edelleen polttaa vikavaloa. mustaa savua tupruttelee ko antaa kaasua mutta tehot tallella yms.
     
  5. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Mulla tuli aikanaan sama, kun laitoin -14 lynxiin -12 mallisessa olleen vaimentimen. "vika" paikantui vaimentimen anturin "paikkaan" ja siihen että -12 mallisessa anturi oli lähes puolet pidempi kuin -14 mallisessa. Anturi ei siis mennyt tarpeeksi syvälle vaimentimen sisälle ja tämän tekniikka tulkitsi sitten noin. Vikakoodi hävisi, kun vaihtoi vakiovaimentimen.

    - Ile -
     

Suosittele tätä sivua