Yleiset Polaris kelkkoihin liittyvät kysymykset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä wolle, 17/1/13.

  1. Jmp2002

    Jmp2002 Khaos 2.6/155

    Atf
     
  2. camppa

    camppa Member

    Pitäskö tyhjäkäynnillä ladatata akkua normaalisti? Kelkkana Polaris 550 LXT kelkassa on sähköstartti. Hyvin lähtee käyntiin mutta tyhjäkäynnillä välillä sammuu mittaristosta valot ja ajovalot... kierroksilla pelaa valot yms normaalisti.

    Vai onko akussa vikaa, kelkka on ollut todella vähällä käytöllä ennen kuin nyt tuli minulle.
     
  3. Meukowi

    Meukowi Well-Known Member

    Startilla lähtee käyntiin? Kyllähän se enemmän lataa korkeimmalla kierroksilla, voi olla että akun vaihdolla lähtis toimimaan, jos vanha akku
     
  4. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vai olisko vain tyhjäkäynti liian pienellä?
     
  5. Meukowi

    Meukowi Well-Known Member

    Nosevain, nosta tyhjäkäyntiä puolkiekkaa ni pitäs lähteä toimii lattaakin paremmin
     
  6. camppa

    camppa Member

    Lähtee startilla käyntiin, tyjäkäyntiä voisi kyllä koittaa nostaa...
     
  7. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Pollen sisäänajo moodi kestääkö pitkään ja saako pois muutenko ajamalla ainaki uusi sks 146 on tosi tehoton
     
  8. _Metal_

    _Metal_ Well-Known Member

    Miten pollen ensihuolto? Oliko kirjanmukainen vain 250km?
     
  9. jonteck

    jonteck Polaris Matryx Khaos Slash 9R 155

    On se 250km eka ja toinen on sitten 800km kohdalla.
     
  10. Basso58

    Basso58 Boondocker ds 3900 -22

    On varmaan jossakin ollut puhetta aikaisemminkin mutta kysytäänpä uudestaan. Eli kannattaako käyttää tuota polariksen omaa ves öljyä? Että onko se niin paljon parempi koneelle kuin muiden öljyt? Sika hintaista se ainakin on...
     
  11. kaahari

    kaahari Well-Known Member

    Meinasitko paljonkin ajella että saat isonkin säästön? Meniköhän tuota muistin mukaan Vessiä 3kpl 4litran tonkkaa viime talvena/1500km. Kauppiaan mukaan jotkut olivat kokeilleet eri öljyillä ja saaneet säätimiin häiriöitä, kun ne ovat kuulemma optimoitu tuolle omalle öljylle.. Tuota hieman epäilin itsekkin, mutta vessillä ajelin sitte. Oishan tuosta sen 15€/kannu saanu suunnilleen säästöä verrattuna vaikka Neste super racingiin.
     
  12. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Tais olla kauppiaalla vain myyntimiehen puheita koska todellisuudessa tuo öljy karstottaa jopa enempi kuin perus motuli ja tästä on ihan omakohtaista kokemusta. Ja mitä hintaan tulee niin onhan tuo nyt aivan poskettoman kallista kun yhden purkin hinnalla saa 12litraa esim. Motulia joka pelaa aivan yhtälailla näissä.
     
    Seiti tykkää tästä.
  13. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.


    Älä höpötä... jos 4l/45e on kallis niin ei kannata paljon kelkkailua harrastaa. 5 tai 6 tonkkaa menny vessiä nyt ja 2300km..

    En sano että ne muut öljymerkit on huonoja. Jokanen säästäköön misä tahtoo.. Kokkeileppa vasiten 30 pakkasila miten ne litkut tullee purkista ulos... Monikaan muista merkeistä ei kovin juoksevaa ole.. joku castroli tais olla vastaavaa.
     
    Viimeksi muokattu: 11/12/17
  14. riispa

    riispa 2022 850 KHAOS Slash 146"

    Motulista puheenollen. Juttelin tässä yhden tutun kanssa joka korjaa nuita polariksen moottoreita työkseen ja se näytti miltä näyttää motulin öljyillä ajettu kone. Kämmenen kun laittoi männän päälle niin mäntä nousi mukana kun kättä nosti. Öljy oli jäänyt sellaiseksi limaiseksi kerrokseksi siihen männän päälle ja koneessa silti näkyi ettei ollut voidellut kunnolla. Itsekkin ajan ainoastaan ves öljyllä koska juoksevampaa ja uskon että sähköinen öljypumppu on mitoitettu toimimaan tietyn viskositeetin öljyllä.
     
  15. länkkäri

    länkkäri Well-Known Member

    Teboil 2 t snowta polarikset juonu 40 litraa ja hyvin toimii.
     
  16. kaahari

    kaahari Well-Known Member

    Tämä http://www.mk-lehti.fi/Jutut/Öljyt.aspx kyseinen testi olisi mukava nähdä tehtynä nyky öljyillä. Edellisiin kelkkoihin käytin Nesteen täyssynteettistä juurikin tuon testi tuloksen takia.
     
  17. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Ei jaksa sen enempää ruveta asiasta tinkaamaan että jos haluaa maksaa sitten sen tuplahinnan niin ajakaa sillä :p Alkuperäinen tarkoitus oli vain todeta että se kultaa oleva öljy karstottaa aivan siinä missä muutkin jos ei enemmän. Voiteluominaisuuksista en ala tinkaamaan kun siitä voi väitellä toisessa topicissa. Yhtään konetta ei ole vielä sen öljymerkin takia mennyt. Se on totta että paljon juoksevampaa goldi on kovilla pakkasilla mutta hyvin on pumppu jaksanu pyörittää paksumpaakin öljyä.
     
  18. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Joo tuskin ne rikki öljyn merkin takia mennee. Vähän ehkä kärkkäästi kommentoin. Pahoittelut siittä. :) Motulilla mie oon ajanu aina edellisillä 5kpl RR polariksia mitä ollu ja hyvin ne on pelannu. Vessejä vaan saanu kyllä puhistaa tiuhaan, vaan johtunee varmasti itse kelkasta. Nyt kun sai uuden kelkan niin takuunki takia toki vessiä käyttäny ja just tuon juoksevuuden takia. En oo nyt tässä hoksannu kyllä että karstottas. Toki se öljyki mennee eritavalla ku sähkönen pumppu ja ruisku peli. Vaan pieni seon tuo säästö öljyssä ellei tule sitten kilometrejä tolkuttomasti kauteen. Mutta niin öljytopikkihan taitaa löytyä erikseenki. :)
     
  19. K.J.P

    K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

    Mistäspäin löytää vessiä alle 50€/4l
    Ite en oo saanu ees 60€ kyseistä pänikkää..
     
  20. julli

    julli rmk

    tarvikekeskus
     

Suosittele tätä sivua