600 XRS etec -15

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä kimmy72, 21/1/18.

  1. kimmy72

    kimmy72 Lynx Enduro 600R E-Tec -22

    Kertokaapa arvon SkiDoo miehet onko vastaavaa tullu eteen. Kelkka booaa ja röpötää ja paukahtaa putkessakin ku lämmityksen jälkeen lähtee ajaan....jonku aikaa ku ajaa nii pelaa normaalisti ja vedot tallella. Tulpat vaihdettu ja puhdistusaine tankkiin myös laitettu. On käytetty piuhan nokassa ja mitään ei ole löytyny. Liejkö ominaisuus sitte
     
  2. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ei oo ominaisuus. Kurkut kannattaa katsoa ihan käsissä, ei ollut kaukana viime talvena itsellä että olis kone mennyt niiden takia.
     
  3. Rev2

    Rev2 X-RS 600R E-TEC 2020

    Miten huomasit kurkkujen olevan vielliset? kävikö kone huonosti?
     
  4. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Konetta irrottaessa, oli taaempi ratkennut yläpuolelta jo niin että sormella kun vähän painoi niin oli ihan ilmireikä jo auki. Käytännössä koko yläreuna oli irti...
     
  5. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Löytyikö tähän vika kurkuista vai mistä?

    Omassa kurkut tarkistettu huollossa ja tekee kylmänä että ei ota kierroksia yli 4000rpm heti vaan hieman ku käyttelee kaasua niin pelaa niin kauan taas normaalisti että moottori pääsee jäähtymään kunnolla.
     
  6. Matias Mellankuru

    Matias Mellankuru Drives like grandma

    Tuo kuulostaa siltä, että lämmityskäytön aikana seos on aika rikasta, niin kuin pitääkin olla. Ylijäämäpolttoainetta menee pakoputkeen, joka syttyy ja paukuttaa putkessa, kun lähtee ajamaan. Sitten seos tasantuu, kun ylimääräinen polttoaine poistuu kampikammiosta, ja moottorissa palotiloissa alkaa palamisprosessi toimimaan kuten pitää. Omassani paukuttelee joskus lyhyen moottorijarrutuksen jälkeen kaasua kunnolla avattaessa. Eiköhän ole aika normaalia.
     
  7. Revka74

    Revka74 Active Member

    Meillä oli samat oireet -13 re lynxissä, rupes toimimaan kun vaihdettiin bensansuodatin tankkiin. Tästäkään ei piuhan nokassa löytynyt mitään poikkeavaa.
     
  8. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Ittellä ollut samaa ominaisuutta kahdessa kolmesta kuussatkusta. Kilsat 3tkm ja 5tkm, kaikki tuntu olevan muuten kunnossa, niin en asialla stressannu. Myös tuo uusi 17 xrs on paljon tukkosempi kylmänä entä vastaava kasisatku.
     
  9. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Tosiaan juttelin kaverin kanssa joka työkseen huoltaa brp laitteita niin sanoi myös tuota et laskee lämmityskäytöllä liikaa bensaa/rikasta seosta kammioihin ja tuntuu sen takia tukkoiselta liikkeelle lähdössä. Samaa tekee tosiaan hyvin moni muu vastaava.
     
  10. Pekka AC

    Pekka AC Well-Known Member

    Jostain syystä vastaava kampe käy kylmäkäynnistyksen jälkeen 5-10 sekkaa normaalisti, mutta nostaa sitten kierrokset huomattavasti normi kylmätyhjäkäyntiä korkeammalle. Käy korkealla semmoiset 20-30 sekuntia ja sitten äkisti laskee normikierroksille. Muuten pelaa ok. Ihmetyttää vaan, kun minusta aiemmin ei ole tätä tehnyt. Tekeekö muilla samaa?
     
  11. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Tuo saattaa johtua TPS anturin kalibroinnin tarpeesta. Mulla meni -10 mallisessa niin pahaksi että meinasi tyhjäkäynnillä ryömiä eteenpäin. Piuhan päässä resetti ja tyhjäkäynti 1200 naulattuna.
     
  12. Pekka AC

    Pekka AC Well-Known Member

    Tuo TPS kuulostaa loogiselta. Täytyypäs tarkistaa anturi ja käyttää piuhan päässä
     

Suosittele tätä sivua