Päijät-hämeen seutu

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä PIEKMALA, 18/12/06.

  1. Jude

    Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

    Taas käyty mutka Vierumäessä. Heinolan päässä, Kausantieltä metsäautotietä kilometrin verran, moto mylläs reitin vieressä. Ja kohta varmaan pyörii sitten tukkiautotki. Ja Värlammintiellä edellee rekkoja liikkunu.
    Pientä pattia alkanu muotoutumaa.
     
  2. Makem87

    Makem87 Well-Known Member

    Missähä kunnos on messilä-järvelä väli jos aamul lähtis pörrää? o_O
     
  3. aTapsa

    aTapsa Well-Known Member

    Tossa oli jotai juttuu ylempänä about viikko sit et ois lanailtu jostain ja ihan ok kondikses. Mä lähen varmaa messilää kohti pikkuhiljaa ja ajan sieltä jonkun lenkin mut en ihan padasjoelle asti.
     
  4. Makem87

    Makem87 Well-Known Member

    Messilä kukko väli oli iha ajettavaa. Kukos piti takasi lähtee ku varin puolelt alko sellai räpätys käymää. Hetken kuulu ja sit loppu. Mikälie.
     
  5. frosty

    frosty Well-Known Member

    Onko se tosiaan noin että virallinen reitti kulkee Vääksyssä siitä keskustan läpi ja rivareiden takapihoilla sinne rantaan? Hiukan meinas usko loppua kun sinksailin siellä. Rannastakin kaikki jäljet käänty kohti heinolaa eikä aurinkovuoren suuntaan mennyt jälkiä ollenkaan. En sitte viittinyt lähteä hortoilemaan sinne yksinäni.
     
  6. JanneHavumäki

    JanneHavumäki S-D ID600

    Ihan virallista reittiä ei ole siis Asikkalassa ollenkaan, mutta juu kyllä se siitä menee Kunta kaivoi siihen isot ojat joku vuosi sitten ja sittemmin väki on mennyt mistä päässyt. Kauheasti ei taida olla painetta päästä sinne keskustaan kun ei saa enään bensaa sieltä.
    Tuli sieltä tänään väkeä Loukkuharjusta alas Päijänteen jäälle ja siitä Aurinkovuoreen.
     
  7. frosty

    frosty Well-Known Member

    Mutta olis varmaan joillaki tarve päästä körriin tankkaamaan. Vai missä ne tankkaa? Hiukan sellanen puolilaillinen fiilis siinä tuli siellä keskustan tuntumassa ajella.

    Nii tietysti sieltä loukkuharjusta jos ajelee. Viimeksi ei ollut yhtään jälkiä rannasta aurinkovuoren suuntaan. Tänään en käynytkään siellä. Sieltä keskustasta kun se laskee jäälle niin siinä näky olevan vettä jäällä jonkun verran. Sellanen 2-300 metriä rannasta. Oli sen näköinen paikka että se taitaa olla siinä joka talvi.
     
  8. ioj1981

    ioj1981 Well-Known Member

    Sitä en tiedä mistä päijänteen puolelta pääsee tankkaamaan. Mutta veskun puolelta pääsee kanavan vasemmalta puolelta venelaiturin vierestä Abc;n kylmikselle. Ei ole paljon vaihtoehtoja.
     
  9. Jude

    Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

    Neljä Pöljää kävi Heinolasta Padasjoella. Menomatkalla pientä ohjelmaa. Ennen Padasjokea yhestä kelkasta matto melkee poikki. Olihan taas reissu:D
     
    -JPV-, JanneHavumäki, japa75 ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  10. JanneHavumäki

    JanneHavumäki S-D ID600

    Hyvä kun porukat kelkkailee yli pitäjien rajojen! Ei ole tullu turhaan niitä reittejä sinne taisteltua.
     
  11. -JPV-

    -JPV- Well-Known Member

    Ja pari pönö kuvaa liitteeksi.....
    Ja tiedoksi......ei lyneissä mitään vikaa ole.....kuskit vain väsyneitä :D:D
    IMG-20180218-WA0003.jpeg IMG-20180218-WA0014.jpeg
     
    japa75 tykkää tästä.
  12. japa75

    japa75 LYNX 600R RE2019

    Tänään lanattu Heinolan kaupungin reittiä ja eilen Vierumäen pätkää. Kaupungin reitillä lunta aikapaljon vähemmän. Muutamia vastaantulijoitakin näky reitillä. 20180225_155330.jpg
     
  13. Jude

    Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

    On kyllä hirveä ero lumitilanteessa muutaman kilometrin matkalla. Tähtihovin kulmalla kivet kolisee. Toki on niissä huonoimmissa paikoissa kuusikkoa ympärilläki. Tarkastustiimi ei viittiny edes Konnin rantaan ajaa:D.
    Lunta kun saatas lisää niin sitte tulis hyvää baanaa.
    Semmonen pieni pyyntö että Vierumäessä kun on sitä liikennettä enemmän niin yrittäkää nyt edes välillä ajaa vähän eri latua. Perjantaina lanasin sitä pätkää ja reunat upotti ja keskellä kapea kova jälki. Pysyis reitti tasasempana ja leveämpänä kun edes joskus viittii vähän levittää. Kurvissaki saa joskus ruopia sitä penkkaa tasasemmaks.
     
    rainbow6, frosty ja JanneHavumäki tykkäävät tästä.
  14. Miku111

    Miku111 New Member

    Kelkkainnostus iski ja rupesin tutkimaan Lahden alueen reittejä, mutta en päässyt selvyyteen missä saan PHMK:n tarralla ajaa. PHMK:n sivuilla puhutaan yhteistyökerhoista. Mitä nämä yhteistyökerhot ovat? Eli minkä kerhojen reiteillä saan ajaa PHMK:n tarralla? Kiitos vastauksista.
     
  15. nuppi

    nuppi Well-Known Member

    Saa ajaa asikkalan ja padasjoen reiteillä
     
  16. Miku111

    Miku111 New Member

    Kiitos tiedosta. Eli Heinolan suuntaan Ilveskelkkailijoiden reiteille ei voi ajaa, vaikka phmk:n kartassa ne ovat ainoita muun kerhon reittejä...
     
  17. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Mites päijäthämeen hurjat...karhiin huomenna rossaamaan?
     
  18. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Menin myymään ainoon ajokelposen kelekan pois, lähti tänään. Eli jää väliin :oops:
     
  19. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    No nii. Oha se yä aikaa hommata kampe tilalle:p
     
  20. -JPV-

    -JPV- Well-Known Member

    Mistähän moinen tieto on lähtöisin ??
    Kyllä Heinolan Ilveskelkkojen reiteillä voi PHMK tarralla ajella ja myös toisin päin. Samoin Asikkalan ja padasjoen suuntaan........
    Virkavallallekin olen ilmoittanut että naapuriseuran jäseniä ei meidän reiteillä sakotella......kunhan on kelkkailija maksanut jonkun ko. Seuran jäsenmaksun.
    Mutta jos ostaa meidän päiväluvan niin sillä ei käydä naapuriseurojen urilla päristelemässä......sillä luvalla pöristellään vain ko. seuran urilla.
    Lisäksi ilveskelkkojen tarralla saa ajaa vaikka itärajalle asti kunhan lähtee ja palaa kelkalla oman seuran puolelle. Eli kärrillä ei kelkkaa siirretä esim luumäelle ja käydä siellä ajelemassa. Tämmöiseen toimintaan täytyy ostaa paikallisen seuran esim päivälupa.
    Saako tästä selityksestä enää mitään tolkkua. ;)
     
    Viimeksi muokattu: 2/3/18
    lucas07 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua