Ski Doo 2018

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 21/11/16.

  1. LT 600 ACE
     
  2. Tämmönen se akseli on. Ontto ja tehty ohuesta pellistä.
     

    Lisätyt liitteet:

  3. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Eikö tuo ole ihan tavallinen ja ollu käytössä jo kauan?
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tuleekohan Tundra extreme suomen markkinoille enää? Jenkeissä ainakin markkinoilla, mutta kotimaisilla ski-doon sivuilla sitä ei näkynyt. Oli vain tundra lt 600 ace.
     
  5. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Ei lähteny lentoon Extreme vaikka ihan kelpo yleiskelkka on ja pirun kevyt.. Keulan putkikepit ko päivittäis parempii niin siitä sain vähän paremman.. Ennemmin tuon etecci Extremen ottaisin ko Acen..
     
  6. Joo mutta ne on loppu varastosta Suomessa ja Kanadassa. Ilmeisesti kaikista uusista hajonnut...
     
  7. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Extreme on semmonen "retkiSummitti" jolla hoitaa kevyitä työhommiakin mukavasti. Ace tundraa paljonkin kykenevämpi etenijä, sekä monikäyttöisempi ja ennenkaikkea hauskempi. Ace tundra on aika mauton ja hajuton. Ei kummoisesti etene, eikä taas jaksa raskaampia hommia hoitaa, kuten vaikka 59yeti. 59 myös etenee hangessa paljon ace tundraa paremmin.
     
    Fudge tykkää tästä.
  8. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Ace tundra oli kyllä pettymys ummessa. Jotenkin liian isolla vaihteella tuntui menevän. Reki jälkeen ja 100kg ukko ni ei mihinkään ummessa. Skandikki oli kyllä hyvä tuohon verrattuna pääsemään ja 300 nortikkiki. Yritin jäykempää jousta saaha variaattoriin, van ei sitä koskaan kuulunu.. Sepä oli sitten 700 km ja kiitos ja näkemiin. Pikku ruokanen kyllä, ja kevyt ajaa.
     
  9. Näin on. Kulkee vähällä polttoaineella on todella hiljainen ja kapea. Pääsee etenemään vaikka minkälaisessa pusikossa. Siksi poromiehet ajaa Tundralla.
     
  10. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    ei täälä perällä kyllä kukkaan aja tundralla.. oikei no yks melkein eläkeläinen ja seki kovia jäläkiä... Ace tundralla siis... mökkikelekka.
     
  11. Vilho

    Vilho freeride

    Minun tuntemilla poromiehillä tundrat vaihtanut rangereihin ja skandiceihi
     
  12. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Joo tuo extreme tundra on kyllä semmonen monikäyttöinen peruskelkka ja omasta mielestä meleko toimintavarma.. kapia ja kevyt niin sillä jaksaa pitkänki päivän touhuta.. ja pääsee sillälailla pahoista paikoista hyvin helpolla jos on kunnon pohjapanssari ko ei ole eessä muutako tasasta pohjaa.. hakkuuaukian ylittää kohtuu vauhillaki ko ei tarvi ripustuksia varoa, telaa ja telastoa tietty.. ja varsinki sillo ko on sohjonen loskakeli mikä ei kanna mitään niin normirisukeula alkaa puskemaan loskapattia niin tundra ei ko tasapohja... harmillisen vähälle jäi sen menestys tarina...
     
  13. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Täällä summitteihi
     
    Jeme ja Fudge tykkäävät tästä.
  14. Jep - tuo Tundra onkin omiaan omaan käyttööni mökiltä meren jäälle kalaan tai metsäretkeilyyn. Mulla oli Summit käytössä viime talvena ja tykkään kyllä enemmän Tundran ketteryydestä ja hiljaisuudesta. Sais vaan pois takuukorjauksesta. Uusi akseli tulee vasta 13.2.
     
  15. killer-wo

    killer-wo Forest Fox -01 Summit Expert

    Pari vuotta tuli ajettua extreme tundralla. Laitoin kiertoon kun oli sen verran jo kilometreja alla etecille. Kaikki oli ihan ehyttä kuin myin. Nyt 500km 49 rangerilla ajanut. On se vaan raskaampi ajaa pusikossa umpisella. Pitkä tela kompensoi jonkun verran, ei putoa perä niin herkästi. Edes käytettynä ei löydy extreme tundria, etenkään sitä uudempaa jossa samat astinlaudat kuin summitissa. Jenkeistä saa edelleen tundraa etecilla, harmi kun ei tänne tuoda.
    Huomioikaa tundran paino 225kg vs 49 ranger 290kg(tarkkaa painoa esitteestä ei löydy)

    https://www.ski-doo.com/ski-doo/tundra/tundra-xtreme.html
     
  16. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Tundran paino on kuivakuiva. Eli totuus on siellä 255. Mutta eroa on.
     
  17. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Extremeen ko laittais kunnon kepit keulaan (elka tekee jenkkilässä vissiin) ja 8008mosalla niin olishan hurja peli :D:D:D
     
  18. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Track dyno 2017 vs 2018
    The blue is 2017 stock, green is 2018 stock, and red is 971 ramp.
     

    Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua