BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

  1. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    No tämähän se on auttamatta ison suksen haittapuoli, että kantaa liikaa ja kanttaukset/vilttorinne ei enää ole kevyttä. Levikemuovit on ainakin myrkkyä ummelle:confused:
     
  2. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Joo itse kavennin blade ds:siä ja ne kantaa vieläkin hyvin. Nuo C&A mtx:t on vakio ds:sää pari senttiä leveämmät ja kantikkaammat niin vois kuvitella että kantaa melko hyvin 2t kelkan keulaa.

    Tietysti jos nuissa kiinnityskohta on eri niin voi ehkä ollakkin paremmat? Oisko laittaa kuvaa?
     
  3. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Kantavuudessa en niin eroa huomaa, mutta tosiaan viltossa kun vie tekee tuo tasasempi pohja hyvää ja jotenki tuntuu, että on helpompi lähteäkki kanttaamaan.
    Pitää käyä vielä ottamassa kuva, nuissa mtx tulee perä myös hieman pidemmälle.

    Juuri tulin reissulta ja vakioita en enää takaisin laita, jotenki mennyttä elämää nuo powderi-johdannaiset.
     

    Lisätyt liitteet:

  4. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    kaverilla ollu vuotsolaiset summitin keulalla ja olen aina piruillu sille että poltan vielä joskus nuo sinun levikkeet. noh tänä talavena otti lainaa mtx.sät ja testas niin oli ihimeissään että nyt onnistu vilttorinteen ajo paljon helepommin ko vuotsolaisilla, loppu tulema oli että tais laittaa mtx.sät tilaukseen..
    Ei todellakaan kannata verrata levikemuoveihin näitä jos ei ole kokeillu..

    sehän on kuitenki täälä meijän perällä niin että tuo lumi ei kanna enenko kevät ja hanget tulee.. ei ole mitään amerikan tiivistä lunta meillä juuri koskaan niin tarvitaan kantavaa suksea , ainaki itte tykkään ettei niiaile tyhyjää.. noh kukin tyylillään.. mutta jos mahdollisuutta niin kokeilkaapa piruilessaan .. ja mtx.sästä rautaa lyhyemmäksi takaa niin kevenee ohjaus.
     
    Jeme tykkää tästä.
  5. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Joo en itsekkään pp:ta laittais enää mihinkään. Tuo ds aika kaukana sellaisesta. 7" powderhoundit muistuttaa hieman nuita mtx:ä ja niillä ei pystynyt ajaan ollenkaan.
     
  6. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Kyllähän tuo ds on melkein kuin powderi..
    Powderhoundit taas kaukana mtx, siitä kyllä olen samaa mieltä, että niillä ei tehny mitään.
     
  7. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Siinä ds ja mtx. Mtx nokka noin 25cm maasta ja ds 20cm, mtx hieman pidempi, mutta takaosa oliki oikiastaan saman mittainen.
     

    Lisätyt liitteet:

  8. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Tuo mtx vaikka onkin 1,5cm leveämpi niin kanttailu on silti helpompaa johtuen varmaan tuosta, että on vähemmän köliä mikä vastustaa lumeen uppoamista.
     
  9. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kiitos kuvasta. Kärki näyttää mtx:ssä olevan aivan sopivalla korkeudella. Pitää yrittää päästä testaamaan noita.
     
  10. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    En kyllä kuvien perusteella usko että ovat keveämmät ajaa :D Eihän nuo ds:t mitenkään raskaat ole.
     
  11. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Ite ajelen c&a:n xtx:llä ja välillä oli 36" keula paikalla ja eihän nuo sukset toiminut umpisen kanttailussa sitten ollenkaan, kantaa ihan liian hyvin, tai en siis todellakaan osaa umpisen ajoa mutta 36" keulalla oleva viperi kaatuili melkeen itsestään tuohon verrattuna. MTX on sama profiili mutta vielä leveempi, tosin köli keulasta hieman ohennettu, joten kantaa vieläkin enemmän ja onhan nämä raskaammat mutta menee just sinne minne haluaa vs. bladet.

    Ja kaikissa c&a:ssa on tuo kärjen korkeussäätö tai en tiedä noista mini-malleista onko niissä.
     
  12. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Kuinka tuollaiset lintat sukset repii kuorikelillä? Kaikki bladet on siitä hyviä että toimivat turvallisesti joka kelissä.
     
  13. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Molemmat on nakannut minut katolleen kun on haukannut varottamatta. C&A:t vaan on niin paljon tarkemmat ja paremmat kaikkialla muualla kuin umpiskanttailussa ja muussa rämehomostelussa.

    C&A:t on vaan tarkemmat että haritus on justiinsa muuten tuikkii vaarallisesti.
     
  14. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Tuossa tuli vaihdatettua vetari takuuseen tärinän johdosta niin ainakin pienellä testillä astinlautojen tärinä väheni muttei kyllä loppunutkaan. Onko muut havainnu asiaan kuulumatonta tärinää omissa peleissä? Varsinki umpisella ajaessa täristää vauhin mukkaan.
    Ja verrokkina olen ajanut samanlaista sekä bd re:tä jotka eivät täristä ollenkaan joten ei voi syyttää pps pelkästään.

    Samalla kertaa vaihdettiin kaikki petikumet. Kytkimen puolelle uudet orkkikset mitkä täytettiin o-renkailla ja magneeton puolelle vanhanmallin pto takakumi. Tulipa vetoja mahoton takasin ku kone pyssyy paikallaan.

    Suksista puheenollen ittellä ainaki semmoset fiilikset nuista blade ds:stä että ei nuitten kans tule toimeen. Veto päällä ummella ei käänny mihinkään ilman kallistamista vaikkakin olen kiriny pykälän mänttiremmiä ja keulan esarit on kakkosessa. Olen kait tottunu powder prohin että aina kääntyy oli tilanne mikä vaan.
     
  15. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Diablon kitti itsellä nyt 146":ssa ja todella hyvin toimii. Kaverille tulossa myös 3900ds:n sama setti.

    Itselle tilasin tuolta: www.mjmpowersports.se ja asiakaspalvelusta pakko antaa 10+. Myös Lake-Importille oli tulossa pari sarjaa hyllyyn.
     
    mikzar ja Haikku tykkäävät tästä.
  16. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Säätöpaino-/ramppisarja magneettipainoilla, teamin 58-42, 58-44 helixi, 150-250 ykkösen jousi ja vähän muutaki rompetta Jenkeistä lähti tilaukseen ja takuuseen vahvistettua moottorinkumea. Katotaan saako nuilla hierottua kulut ja keston kohilleen vai loppuuko harrastus lopulliseen vitutukseen..
     
    mikzar ja Fudge tykkäävät tästä.
  17. Jykä87

    Jykä87 Active Member

    Mitenkä onko nuo petikumit menny takuusen vai omasta pussista maksaneet? Oma kävi takuuhuollossa ja ei oltu laitettu petikumeja. Riippuuko se liikkestä mitä tekevät?
     
  18. Spin

    Spin Well-Known Member

    Niitä tuskin vaihdetaan jos ovat kunnossa. Ei taida vielä kampanjaa niistä olla.
     
  19. Joutoukko

    Joutoukko Stage 2 hardcore

    Itellä tänään alko semmonen ihmeellinen tärinä kans kun kävin ajamassa. Vauhin mukaan kovenee ja kuuluu sekä ummella että reitillä, reitillä ei kuulu vain ihan yhtä kovana. Voisko olla juuri tuosta vetoakselista johtuva?
     
  20. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Tai kumet rikki.
     

Suosittele tätä sivua