ARCTIC CAT 2019

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Fudge, 15/12/17.

  1. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    No kyllä itsellä kyllästyttää jo hieman. Ja ellet osaa lukea niin johan mainitsin alphan ainoana suurena innovaationa mitä on tullut hetkeen. Pieniä muutoksia tullut kyllä vain juu. Uudet sukset, kapeampaa keulaa. Jotain kestävyyteen liittyvää tottakai ja voimalinjaa päivitetty. Mutta ei nuo minusta isoja muutoksia ole. Ja vuorikelkoista tiedän muutokset tasan tarkkaan mitä milloinkin tullut, yhden m-kissan omistajana, ja olen seurannut mielenkiinnolla uutuuksia. Muista malleista en mitään tiedä. Mut mun mielipide on että alkais olla jo aika jollekin uudelle rungolle ja myös yleisilmeelle eikä tulis ns faceliftiä vaan toinen toisensa jälkeen. Kunhan ei palata sinne 2008 aikakauden F-sarjan keulaan enää koskaan. :D
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Elä sinä muuta sano, tämmönen peruslätkyttäjä kun saa takarungon niittauskuntoon 2-3tkm aikana.
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Sen mitä kateltiin ekaa proclimbbiä ja 18 mallia vierekkäin, ei kait niissä oo muuta samaa ajamiseen vaikuttavaa kuin eturunko vai oisko sekään sama sekä sarvet tullenee samasta kohtaa ylös.
    Kaikki muovit valoineen, astinlaudat, moottori, voimalinja, tukivarret, olkatapit, alustan asemointi, vetari, penkki jne. kaikkea on paranneltu.
    Itse toivon ettei tuota keulaa mennä ainakaan muuttamaan muuttamisen halusta.
     
    Fudge ja janzka tykkäävät tästä.
  4. mappe

    mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

    Mieki olen hinnan aina saanu kysymällä en tosin uutta 18 vuoden kattia ostanu, mutta 17 vuoden uuden vehkeen ylivuotisena. 3 paikasta kysyin ja kaikista hinnan sain alle 1vrk.

    Onhan se uutta tullu näihin 2 tahtisiin ctech2 moottorit proclimb aikakaudella. Runkohan on kyllä minustaki perus varma, mutta moniki varmaan sitä uutta runkomallia jo oottaa, eikä sen takia vaiha merkkiä.

    -16 vuojesta lähtien ku 800 kuutioisiin teamit tuli niin en ole kuullu, että remmiongelmia olis ollu (täysin vakiona ainakaan). Sehän ei tarkota, että voimalinja ois kaikille mieleinen, mutta ajamaan kyllä pääsee eikä voimalinjan kans tartte juurikaan ropeltaa, jos niin ei välttämättä halua tehä.

    Tarkotus olis käyä näitä uusiaki koeajamassa, tosin taas sillä varauksella, että eipä siitä taas juuri mitään saa irti jos hankikeleillä näitä vuorimalleja kokeilee. :confused:
     
  5. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Miten siviili "ralli" vehkeitten (RR) alustan laita? Onko tullut isompia muutoksia pukkeihin/liukurunkoihin/asemointeihin/akseleihin -15 ----> -19? Se on kumma ku cattiki osaa tehää jouhevasti toimivan, kolisemattoman, paukkumattoman, jumittamattoman ja kestävän alustan kilpuriin, niin RR malliin piti ainakin vielä -15 vuonna tunkea väen vängällä täys susi alle, joka äkkiseltään NÄYTTÄÄ samalle, mitä kilpurin alusta, mutta liekkö yhtään samaa osaa niissä keskenään :rolleyes:
     
  6. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Saahan sen hinnan ylivuoteisesta heti ja nyt kelkan heti ajoon mutta yhtenä vuonna 2pvä ennen ennakkokaupan päättymistä ennen oli hinta sekä kertaalleen ennakkokaupan jälkeen ja on myyjä soittanut Sumekolle ihan omien silmien eessä ja kahdesta paikasta siitä se ei ole kiinni, vuosia en muista tarkasti mutta 13-17 välissä ne oli enkä syytä kumpaakaan kauppiasta.

    Tämä iAct on ilmeisesti suoraan kuten qs3 mutta sähköllä?
    Omasta mielestä tuo RR pätkä alusta on oikeinkin hyvä ajaa, onko sitten liian painoriippuvainen tms. kun ei kaikilla toimi.
     
  7. mappe

    mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

    Kyllä ja joo, ihme arpomista hinnat. Itseasiassa sain viimekeväänäki kysymättä vaihtotarjouksen uuteenki ku tuttu myyjä oli, mutten muista oliko ennakko aikaa...
     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Minä uskalla paikalliseen mennäkään ko tarjous on jo kysytty ylivuotisesta.
     
  9. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Niin se facelift tarkoittaa näissä sitä että runkoa lukuunottamatta tuosta m:stä on kyllä muutettu aivan kaikki vuosien varrella.. Se ei siis missään nimessä ole ollut "samanlainen vuodesta toiseen" toisin kuin esim Polaris jonka suurin muutos voi olla vuosia vaan erilainen väritys..
     
    aa-hoo tykkää tästä.
  10. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Juu onhan sitä hiottu ja tullut mainio peli vuosien varrella. Mutta muutokset on kuitenkin suht pieniä per vuosi eikä mitään ns kokonaan uutta ole tullut aikoihin kunnes tuo alpha. Kaikki on ollut muutettavissa vanhimpaankin proclimbiin. Pollella on kohtuu tuore se axys vielä. En oo perehtyny mitä niihin on tullut. Ainaki mittaristoa, led valoa yms pientä niinku asiaan kuuluu.

    Ite vaan kaipaa jotain uutta että innostuu. Ultra-climbiä :D
     
  11. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Fakta on, että ainaki vuorimallit on uudistunut käytännössä puskurista puskuriin tässä vuosien varrella. Mutta kun tää viiminen facelifti ei tehny näistä riittävän paljon eri näkösiä, niin kukaan ei miellä uutena mallina, mikä on sinänsä sääli! Ihan vertauksen vuoksi, niin vaikka Proclimb 2016 vs Ascender 2018, niin enemmän on uudistuksia kuin vaikka Polariksella Proride-Axys... Siinä vähä ajateltavaa.
     
    Hcronny, Hemikoo, M.E.A ja 3 muut tykkäävät tästä.
  12. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Ja nuo uudistukset tekee näistä kaikilla osaalueilla paremman. Ite kyllä niiiin eri mieltä niiden kans, jotka milläänlailla vertaa tätä koppaa vanhaan Proclimbbiin.

    Hienoa työtä katti tehny viimeset vuodet . Nykyäänkö ne vielä koskettaa jamppumiehiäki. :cool:
     
    FFoxi tykkää tästä.
  13. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Hahahahahahahahaaaa
     
    Vilbur tykkää tästä.
  14. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    IMG_20180227_202432.jpg
    Tämä vois olla monelle tämäntperän "tolskaajalle" varteen otettava malli?
     
    juoni, FFoxi ja mappe tykkäävät tästä.
  15. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Joo näin muistelen että joku foxin jätkä tuosta jo lipsautti/lupaili aikoja sitte että qs3 säätö saadaan sähköseksi ja lennosta muutettavaksi.. ja näin tapahtui..
     
  16. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Joo jos yhtäkkiä kattoo niin samoilta näyttää muttako itte vaihoin -15 ämmän -18 seen niin ohan se pojat menny etiä päin! Jos on kokemusta vanhemmista niin käykää vaikka väkisin varastamalla testaamassa uuempia.. nämä on niin erilaisia. Jo pelkästään -16 keula muutos oli iso muutos, puhumattakaan Team Boss voimansiirrosta ja uusista katteista ja loivemmasta telakulmasta! Catti on joka vuosi tehny hyviä muutoksia ja etenkin se että menny aina hyvään suuntaan. Nuo hinnat nousee jo muutenkin nykypäivänä niin parempi vain ettei tullu uutta runkoa. Varmasti on Alphalla komia hintalappu. :D:cool:
     
    Kommein tykkää tästä.
  17. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Jos kelkka on noin tyylikkään näköinen, näyttämättä kiimaiselta seinään ajetulta sammakolta, niin olkoon vain perusrunko liki samavanha.
     
    Zombie, möykkä, mappe ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  18. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    onhan tuo FOX ollut JO 2002 sähköinen iskari !
     
    kaahari tykkää tästä.
  19. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Joo pollessa tais kaikki muu vaihtua paitsi sukset, katissa vissiin vaihtuu nekin?:D
     
    kaahari, Hemmo, miki ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  20. HerraO

    HerraO Polaris axys Pro Rmk 163" Turbo

    Turbiinan kun vielä saisivat väsäiltyä tuohon kokoonpanoon, niin vois kaikki muut merkit lopettaa koko homman;)
     
    Fudge, möykkä ja pagi tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua