Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

  2. kaahari

    kaahari Well-Known Member

    Vissiin aika secret homma.. Vaan turhan kalliiksi käy nuo lisähevoset, jos commanderi pitää vielä investoida
     
  3. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Eiköhän nuo stingeriä muokkaa, ainaki luulisin.
     
  4. Kommein

    Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

    Ite suunnittelin että olis tilannu tuon SSI putken ja commanderi sääettynä sille olis niillä pärjänny sitten useamman vuen muttako tuliki 850 nyt myyntiin niin empä tilaakkaan :D

    Kattoa ens keväänä mitä kivaa ne on keksiny 850:n ja tilata sitten kamat mitä vaihtelee sitten kelkasta kelkkaan. En usko että merkkiäkään olen vaihtelemassa kun summanen ei sovi huonlstikkaan hanskaan ja catti liike on aivan liian kaukana
     
  5. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Kestääki. 4003km nyt mittarissa ja ilosesti laulaa 8250-8300 17vm. Käyttäny vessiä aina ja säilytys lämpimässä tallissa. Muutenki huoltanu enemmän ko tarpeeksi. Ainoa vika mikä kelkassa ollut niin puolalta menevä johto poikki johtosarjasta. Lapin akkumaailma tinas kuntoon ja uusi johtosarja vaihdetaan takuuseen kun tulee. Tuskin ois monikaan liike alkanu korjaan. 3pv ja kelkka taas ajossa. Kiitokset huollolle. Hyvilä mielin tuun tähän uuteen teettään huollot siellä. Homma toimii!
     
    kaahari, Rautane ja jussi 77 tykkäävät tästä.
  6. Jmp2002

    Jmp2002 Khaos 2.6/155

    Joko joku on saanut vahvistetun hinnan? Pysykö esitteen 15990e (850 3" 155")
     
  7. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Näkyyhän noita nettimotossa olevan tuolla rahalla

    Screenshot_20180315-124510.png
     
  8. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Olenko puusilimä vai enkö huomaa neljän vuoden takuusta mainintaa?
     
  9. mircoolio

    mircoolio Well-Known Member

    Taitaa olla ameriikan herkkua semmoset...
     
  10. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    eikö tullu suomeen tuo 4v takkuu? onko varmaa tietoa, ihan vaan huvikseen
     
  11. ttervola

    ttervola Active Member

    Monena vuonna jenkeissä mainostettu pitkää takuuta. Vuosi sitten kyselin maahantuojan edustajalta mutta ei saanu vastausta ja 2v takuulla tuli.
     
  12. rehto

    rehto Well-Known Member

    Se on ameriikassakin vakuutustuote eikä mikään valmistajan takuu. Polaris vaan myy sen sielä snowcheck ”etuna”. Ei siis vastaa brp:n 4 vuoden takuuta mikä on rehellisesti valmistajan takuu.
     
    Driver tykkää tästä.
  13. Rekoil

    Rekoil New Member

    Uutta myllyä mainostetaan englanniksi

    • Real-world performance and reliability based on 25 years of Liberty® engine experience
    • Guaranteed quality with standard 4-year warranty
    Ja suomeksi

    • Täysin uusi moottori on valmistettu Polaris 800 Liberty -moottorin kokemuksia hyväksikäyttäen
    • Kestävyys on testattu entistäkin enemmän sekä testipenkeissä että ajotesteissä

    o_O
     
    mircoolio tykkää tästä.
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    4vuoden takuu olisi Pollelle huippu juttu ja antaa kyllä Brp:lle vahvan etulyönti aseman ilman sitä, vaikka Pollen laitteet varmasti hyviä onkin. Todella harmi jos jää takuu vain 2 vuoteen.
     
  15. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Niin, nyt kuluvan vuoden aikana vetovastuu siirtyy Brandtilta-->Polarikselle.
    Eli hommaa muuttu tehdas vetoiseksi niin tuntus, että takuukin vois jossakin vaiheessa pidentyä mikäli muuallakin maailmassa semmoisen saa...
     
  16. willik

    willik Well-Known Member

    Miten tuo osui silmään ja jäi hatara muistikuva vkl, kun katteli jenkkien kisoja, että sielä mainostivat: 4-vuoden takuu TAI 2-v ja 750e arvosta ajovarusteita.
     
  17. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Tuli käytyä testaamassa tuo uus 850 polle. Ei ollut koeajossa ku SKS joka poltti pihalle jo tulpat. Ja olikohan sitten 850 xcr tai joku vastaava. Ja sit oli punainen 850 Pro rmk 66mm matolla ja remmivedolla. Oli kyllä omaan silmään melkoisen ruma laitos tuo punainen. No sit koeajosta:
    Kelkka oli jossain prototyyppi modissa ja pooas ku pumppaili kaasua. Kerran joutu sammuttamaanki kelkan että alkoi taas kiertämään kunnolla. Koeajo paikka oli vähän huono kun ei päässyt rinteisiin ajamaan mutta ihan hyvältä se noin niinku muuten vaikutti. Tehoja tuntu kyllä enämpi mitä 800 axyksessa mut en tiedä johtuko huonosta moottorin ohjelmasta kun jäi silti vähän laimeaksi tuo ajotesti. Ainaki tuota prototyyppi mallia jos vrt. 850 summitin kone tehoihin niin tuntui että ollaan vielä altavaastajana. Mutta luotto on että kun tuotanto malli tulee ja saa alle tuon kelkan 3" lapulla ja ketjuvetoisena ja toivon mukaan hyvillä voimalinjan palikoilla niin jovain tuolla ajelee menemään .Niinku nytkin huomaa, että itse en ole merkkiuskollisia miehiä vaikka nyt on 850 summitti niin ens talvi mennäänkin sitten 850 155" 3" pollella.
     
  18. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Noissa esittelyvideoissa buranttia myöten on pistäny itelläki silmään/korvaan että alakierroksilla mooaa/empii vähäsen ennen ku alkaa laulaan, Jospa ne sais sen pois ennen ens talvea.
     
  19. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    No toivottavasti saavat nimittäin tuo oli todella epämiellyttävä reagtio kelkan toiminnalle. Ihan niinku jotenki pätkäsis siinä alussa ennenku lähti laulamaan. Ja kaasun kun löysäs ja junttas uudestaan pohjaan niin ihan niinku kävis kelkka hetkellisesti täysin pois pelistä. Ja niinku mainitsin niin sitten se alkoikin pooaamaan ihan koko ajan ja ei kiertänyt ku muutaman tonnin. Sitten kun käytti sammuksissa niin alkoi pelaamaan taas niin hyvin kun se nyt toimikaan.
    No kelkka lähti tilaukseen jokatapauksessa vaikka tuo ei liiemmin kyllä herättänyt omistamisen kiihkoa,mut katotaan pooaillaanko porukalla ens talvena vai ajetaanko hymyssä suin :eek:
     
  20. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Hoksasikko kattoa ajokilometrejä ettei vaan ollu siinä ensimmäisessä sisäänajomoodissa?

    Vähän ihmetyttää miksi ne tuollaisia pooajia antaa koeajettavaksi! Eikös ainakin sen koeajokelkan pitäis toimia että ostaja saatas innostumaan :rolleyes:
     

Suosittele tätä sivua