LYNX 2019 mallisto?

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä JVRE800, 23/1/18.

  1. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Kyllähän tuommoset 19 000€ hinnat ymmärtäis, jos alla ois vakiona totaltekit valittavissa olevalla säädöllä, team voimansiirto, rs jarru, rs vahvikkeet joka paikassa, titaania, hiilikuitua, kultaa ja mirhamia...mutta kun kyseessä on kuitenki laitos, missä kaikki on vain keskinkertaista.
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  2. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Niin tuolla laskuopilla voi tulla illuusio että kelkkailu olis sitä kalliimpaa mitä vähemmän ajaa..

    Turhaa stressiä vaan teette itellenne moisilla laskennoilla.. ostaa sen kelkan jos ylimääräistä rahaa on ja ajaa silloin kuin on ylimääräistä aikaa.. eikä näitä kenenkään meidän mikään pakko ole ainakaan uutena ostaa niin äänestää jaloillaan jos hinta tuntuu liian korkealta. Kyllähän ne myyjät nostaa niitä hintoja vaikka kuinka paljon jos vaan kelkat kaupaksi menee...
     
    jaffa, zzracing, A-J ja 5 muut tykkäävät tästä.
  3. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Kyllä kait se on kauppiailla ja tehtaallakin sama homma että leipää pitää työmiesten saada ja ilman ei tee kukaan.. Jos vie vaihdossa 17 mallin 19 malliin niin väliraha on varmaankin just 5-6 alkava.. Sama lähes merkistä riippumatta jos samanlaiseen vaihdat.. Prb:n lähtöhinnat näyttää olevan aina vaan sen pari-kolme tonnia korkeemmat kuin muiden merkkien ja se näkyy sitten vaihdoissa muista merkeistä brb vehkeisiin..

    Kerran yhden kauppiaan kanssa juttelin hinnoista niin totes että vähintään tonni pitää saada pelkkien paperien kirjoituksesta että liikkeen kiinteät kulut saadaan kustannettua.. Aika marginaalista tulosta näyttävät koneliikkeet edelleen tekevän..
     
    Nipademu tykkää tästä.
  4. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Miksi pitää ne vuoden vanhat kelkat laittaa sinne nettimotoon 12 000€:lla??
     
    wäinö, Kimurantti, Basso58 ja 2 muut tykkäävät tästä.
  5. jukkis67

    jukkis67 Well-Known Member

    Kyllähän tuommoset 19 000€ hinnat ymmärtäis, jos alla ois vakiona totaltekit valittavissa olevalla säädöllä, team voimansiirto, rs jarru, rs vahvikkeet joka paikassa, titaania, hiilikuitua, kultaa ja mirhamia...mutta kun kyseessä on kuitenki laitos, missä kaikki on vain keskinkertaista.[/QUOTE]

    Ei käsitä liki 20000 hintoja teki ne ennenkin tulosta enne Milleniumia "racingi" sai 8000 n.50000 Markalla ja oli öhlärit joka paikas ja Nestejarru "giantis":DEi ikää enää uutta:(
     
  6. -JPV-

    -JPV- Well-Known Member

    Jos
    Jos kukaan ei osta uusia niin kohta ei ole vähänajettuja käytettyjäkään ;)
     
  7. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Jos joku kuvittelee, että tuolla touhulla businesta tehdään, niin ainahan voi itse laittaa myyntiliikkeen pystyyn ja aloittaa kelkkakaupan.
    Pitää muistaa se, että kauppias ottaa suurimman riskin, kun vaihdokin halliinsa huolii.
     
    arzka- tykkää tästä.
  8. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ylivuotisia saa 12000-14000€, jos tuntuu pahalta +17000€ maksaa. Tuo on se extrahinta minkä joutuu siitä ilosta maksamaan, että haluaa uusimmalla mallilla ajaa. Toki samalla saa osallistua tuotteen lapsenvikoihin ja kehittämiseen :D Vanha malli kun olisi viimeisen päälle laitettu vuosien mittaan pelaamaan, mutta ei kelpaa.
     
    Kimurantti, K.Pukarinen, Rautane ja 3 muut tykkäävät tästä.
  9. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Joillekin on tärkeintä, että on uudet tarrat ja värit kelkassa, ja ryysyissä uusi kuosi, mutta sitähän kannattaa tehdä, mikä myy. :)
     
    Jalmari-Einari tykkää tästä.
  10. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Onneksi kuulun itse tähän ei niin mediaseksikkääseen reitti-pena osastoon. Mitä vähemmän harrastajia, niin sitä vähempi nousee hinnat. Aikalailla samoissa pysyneet viime vuodet.
    Uhkana tässä toki on se, että kohta ei reittimalleja enää valmisteta. Sitten pitää alkaa rakentamaan pitkistä lyhyitä :)
     
    Jalmari-Einari, zzracing, Hemikoo ja 3 muut tykkäävät tästä.
  11. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Tottakai tällä tehdään businesta niinkuin millä tahansa muullakin kaupalla.. Meinaatko että näitä ihan ajankuluksi ja rakkaudesta lajiin toimitetaan asiakkaille?
     
  12. james-x11

    james-x11 Well-Known Member

    Pyysin vaihtotarjousta RE3500Xtrim600 -17 5000km ajettua, ylivuotiseen uuteen samanlaiseen kelkkaan -18 mallin RE3500Xtrim600 - ei kauppias suostunut ottamaan vaihdokkia oli liian uusi laite!
    Tarjosi -18 mallin 850 Xtrim:ä 7400€ välillä - ei tullut kauppoja! Pitää ajella takuut ( 3-vuotta ) loppuun ja sitten purkuun.
     
  13. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Juurikin tuota tarkoitin. Kyllähän kaikki tällaiset harrastuskamppeiden kauppaaminen pitäisi olla elämäntapa ja unohtaa täysin markkinatalous.
    :p:D:p:D
     
    Basso58 ja Kimurantti tykkäävät tästä.
  14. Janme

    Janme Well-Known Member

    Jotenki ei itte käsitä tuota arvonalennusta pitkän takuun alaisissa vehkeissä. Vanhemmissa hyvinki, ku kauppias tosiaan ottaa valtavan riskin, ku alkaa edes myymään käytettyä kohtuulliseen hintaan.

    Nyt on vain Nylksin osalta tullu semmosta kommenttia, että eipä tartte vaihtoa suunnitella, jos kaikki on moottoria ja runkoa lukuunottamatta tehastekosena paskaa paitti kusi. Siksi kait nuo vaihtohinnatki on uuemmilla tuota luokkaa, ku ei nuita kukaan halua käytettynä ostaa, tai ainakaan mitään niistä maksaa. Jos ei jotain radikaalia parannusta varmuudella ens vuodeksi tule, niin vaihtunee itellä ainaki talli BRP:n vehkeistä, tuli takkiin tai ei.

    Tokihan tuo olis paras, jos tuohon voimalinjaan tulis vanhempiinki joku päivitys, että alkais pelaamaan ja kestämään, niin sais kohta suoralla kaupalla vuojen vanahan, pitkän takuun värkin järkihintaan, ja ei tarttis ku alusta mulukata passeliksi.

    Eipä ne vissiin ens vuojeksi enää nuo pohjantähtimerkinkään vaihot ihan samaan rahaan onnistu ku aikasemmin. Oletuksena tosin, että siellä se uus moottori pysyy paikallaanki enemmän ku 500 km.

    Saiskohan ne insinöörit tärinän vähentämiseksi poistettua nuo kolome kiinnitystä moottorista, totta se remminki varassa pysyis?
     
    AlEkS1, Hemikoo ja Vilbur tykkäävät tästä.
  15. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Jos vielä sillä kelkalla ajaa vaikka 3000km vuoteen on kyllä niiden menojen jälkeen jo kova säästäminen ainakin perheellisellä duunarilla :mad:, itse onneksi sain muutamia vuosia sitten hyvän alkuboostin rahoitukseen ja on voinut sen turvin pysymään uusissa joskin aikalailla ylivuoteisissa siinäkun on säästänyt 1000-2000€/vuosi
    Hyvin tuntuisi ottavan vieraankin merkin jos takuu on seuraavalle kaudelle asti, kummasti vaikuttaa :).
    Tuossa on se lisä mukana kun olet halvemmasta kelkasta kalliimpaan vaihtamassa, tuo tarjoamattomuus on varmaan sitä ettei halunnut säikäyttää mahdollista tulevaa asiakasta pois :D.

    Onhan tämä järkyttävän kallista touhua vuoden-kahden välein reittipeliä isoilla kilsoilla vaihtaa, olin jo menossa tilaamaan elämäni ekaa kertaa tulevan kauden peliä ja sitten toinen kauppias tarjoaa ylivuoteista pam o_O, iskeekö Sulo Vilen vai miten käy yksi vaihtoehto ajaa 12-14tkm nykyiseen kamppeeseen jolloin sen vaihto ajamattomaan alkaa olla jo sellainen väliraha ettei mahdollisesti ole enää minun saavutettavissa rahallisesti :mad:. 2v-4v. huoletonta ajoa houkuttaa, laskin että 2000€ pitäisi olla taskussa yllättäviin kuluihin vuoteen tuon nykyisen kanssa jos oikein kunnolla rummuttaa menemään mutta voi mennä jopa 500€:llä, sanoisinko että runkotyyppi on jo pikkuhiljaa koeponnistettu niin tietää että mikä mahtanee antautua :D. Pieni raha vrt. uuteen vaihtaessa mutta harmittaa toki jos pailakka on palasina parhaaseen aikaan...
     
    Kamppi ja FFoxi tykkäävät tästä.
  16. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Mitä nyt kauppiaita jututtanut niin syksyllä tulee myös tämän vuoden laitteisiin nuo päivitykset ja muutetaan vastaamaan 2019 vuoden laitteita jotka toimii.. Toki nämä on kauppiaiden puheita ja mielessä myös merkin vaihto itselläni, mikäli ei saa tingattua paremmaksi välirahaa uuteen berpiläiseen...
     
  17. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    Seuraavan vuosimallin ja varsinkin täysin uusi malli on myös riski. Esimerkiksi minulla aikoinaan vm. 2014 Lynx RE vaihtui 2015:een, joka oli minusta paljon huonompi. Nyt vähän aikaa harkitsin uutta 900 turboa, mutta testiraporttien perusteella siinä voi olla kaasuun vastaaminen epämääräistä elektronisen kaasun takia. Plus mahdolliset lastentaudit. Päätin siis satsata (mm. korkeampi istuin, uusi Helix) mun vanhaan vähän ajettuun Renegade 1200 turboon, jossa on jo WP:n alusta, MCX isompi kitti, Team tied ja STM billetkytkin. Ei mene remmejä ja vastaa kaasuun. Ulkonäkö on vanhahtava, mutta aika vähän ovat kelkkojen ajo-ominaisuudet tai alusta siitä kehittyneet, jos nelareita vertaa. Onhan se Gen4 ehkä kevyempi ajaa, mutta myös kiikkerämpi.
    Vanhankin Ski-Doon laatu on parempi kuin esim. uuden YamaCatin.
    Alkaa olla järjettömiä nuo välirahat.
     
    Kamppi tykkää tästä.
  18. Rampas

    Rampas Well-Known Member

    Uusi RE 600 tilailtu, joku saa loistavan -17 mallin RS-kitillä...
    Jarruja päivitelty GEN4 koppaisiin joillakin paremmilla paloilla ja nesteillä, selvinnee ensi talvena ensimmäisen "jarrukeiton" ja pitkäksi venähtäneen jarrumerkin myötä.
    Varuste etu antaa perus lelut laitteeseen, jalkatukia en GEN4 runkoon ole kovin montaa mallia nähnyt, edellisissä RS tukien tyylisiä ollut aina.
    Vähän pelon sekaisin tuntein poden ostokrapulaa, -17 mallin 600RE RS-kitillä on ollut tähän astisista ylivoimaisesti paras ja helpoin kellka.
     
    zzracing ja sdi-600 tykkäävät tästä.
  19. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Sama tilanne 17 oli huippu säädöissä ja paras kelkka koskaan
     
    Nipademu tykkää tästä.
  20. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    Laitoin omaan 850 RE:hen jotkut tarvikepalat ja aika paljon parani jarru.
    600 RE voi olla paras reittipeli eli ei pelkoa. Tuo 850 on vaan aika mahtava moottori, mutta onhan se 2000 Eur kalliimpi. Se on yhtä hereä kuin vanha 600, mutta tiukemmilla kumeilla tärisee jonkin verran eli 600 saattaa siinä mielessä olla jopa parempi. Uudella 600 en ole ajanut. Itse ostaisin silti edelleenkin RE 850 kun ei paremmasta tiedä.
     
    SnowKing tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua