RE 600 etekistä hävisi kipinä

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä kärcherking, 6/11/18.

  1. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Jossain topikissa oli juttua että näissä murenee bensamittarin kohot ja tukkii kaiken Tässä tapauksessa koho on myös hävinny ja kanahka aika kummallista
     
  2. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    ainakaan omassa -14 mallisessa RE:ssä ei ollut koho joka oli sitä murenevaa tyyppiä. Mutta nykyisessä -16 MXZ:ssa sellainen oli ja oli sukka suodatin aika musta mutta koho oli tallella. Murentunut vain jo osittain.
     
  3. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Koho löytyi ehjänä tankin pohjalta samoin kuin tankoo_O Bensalinjasto on nyt pesussa, tankin sisälle tulee uus pumppuyksikkö ja ecun jälkeen lisätään vielä yks suodatin että sakka ei jatkossa pääsisi kulkeutumaan suuttimille asti. Jospa se lynksi näillä heräisi:)
     
  4. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Tämäkin lähti eilen käyntiin, tosin vielä kanahkaa koeajolla jostain irtosi ja toinen suutin oli mennyt tukkoon. Suuttimet on nyt purettu ja pesty sen puolen kymmentä kertaa Käy heikosti tyhjäkäyntiä ja sammuu vähän ajan päästä Onkohan suuttimet ottanu jo ihteensä ja käykö tähän muun e-tecin suuttimet?
     
    Viimeksi muokattu: 12/12/18
  5. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Tilanneraporttia tästä, vaihettiin suuttimet sitten tähän. Paranihan se hetkeksi mutta sitten alkoi pukata vikakoodia puolista ja bensapumpusta. Kelkka takasin pajalle ja syy selvisi, staattori antaa alijännitettä ja bensapumppu taas jumissa tankista irronneesta kanahkasta. Ecukin oli ottanu siipeensä alijännitteestä ja sekin on nyt vaihdettu. Tankki meni vaihtoon ja pumppupaketti tankin sisälle uusitaan jälleen. Jospa parin viikon sisällä tämä alkaisi jo toimia.
     
  6. forestapox

    forestapox A-C MC ES

    Voi jeesus ristus mitä hommaa

    Miten kustannukset on jakaantunu?
     
    kärcherking ja JJL tykkäävät tästä.
  7. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Myyjä touhusi sen ekan pumppupaketin, loppu taitaa jäädä omaan pikkiin
     
  8. teme-

    teme- Well-Known Member

    Auts...
     
  9. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    No eihän tuo voi jäädä omaan piikkiin, olet vissiin ostanut toimivan kelkan.
     
    forestapox ja Kojontti tykkäävät tästä.
  10. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Toimivahan se olikin mutta ei enää parin kuukauden seisonnan ja 50 kilometrin kärrykuljetuksen jälkeen. Kunhan nyt saisi lopultakin lynksin kuntoon, muulla ei väliä. Tämä on sitä motorsporttia :)
     
  11. teme-

    teme- Well-Known Member

    Se on juurikin sitä:cool: joskus vehkeet rokkaa, joskus ei:D
     
  12. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Piti vaihtaa uus ecukin, rex1 ecussa ravejen ja tps:n ohjaus menee ristiin niin käyny se tähän uudempaan. Nyt kelkka toimii lopultakin :)
     
    F3 tykkää tästä.
  13. PKE

    PKE Well-Known Member

    No kyllä osaa vastustaa, ja kaikki ongelmat kasaantua yhdelle miehelle.

    Vähän asiaa sivuten, ja vastaavien tapausten välttämista ajatellen, laitetaas kyselyä muillekin;

    Mihin tuo bensan vanheneminen / sen säilyminen oikein perustuu?
    Monilla tuntuu olevan ongelmia jo muutaman kk vanhan bensan kanssa. Joillain taas ei mitään...
    Mulla on ollut 9 eri kelkkaa viimeisten 20 vuoden aikana. (Nyt -13 RE 600etec, sitä ennen kolme nelari Yamahaa, ja muut 2-t Lynxejä, 600 SxR Yamaha ja yks Catti.)
    Ja kertaakaan ei ole ollut bensaongelmia niiden kanssa. Koskaan en ole stabilointi ainetta käyttänyt, mutta kelkkaa olen kyllä käyttänyt ehkä 2-5 kertaa seisontakauden aikana. (Ja se seisontakausi tarkoittaa näillä leveysasteilla vähintään 8 kuukautta.) Hämärä muistikuva on, että ehkä parina kesänä olen kaatanut 5l kannullisen tuoretta bensaa vanhan sekaan.
    Säilytän kelkkaa aina tallissa, jossa on kuivaa ja talvellakin lämpö min. +10 astetta. --> Siinäkö syy miksi ei ole ongelmia? Siis ilman kosteus, ja / tai lämpötilan vaihtelut?

    Tosin samassa tallissa olleen Stihl moottorisahan kaasari on pitänyt pari kertaa putsata. Mutta siinä toi seisontakausi on saattanut olla joskus parikin vuotta...
     

Suosittele tätä sivua