Etelä-Karjalan Kelkkajutustelut (ent. Etelä-Karjalan reitit )

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Catiska, 18/12/05.

  1. mattir

    mattir Active Member

    Taipalsaarella kankaanlenkki aukastu ja latukonekkin käynyt reitillä jo viime vklp. Karjalan kelkalta sain tietoa,että olisi ajettu korkkitehtaan rannasta jälet kirkonkylälle. Jään paksuudesta ei tietoa sielt suunnalt. Maavedel 15cm-20cm. Tietysti järkipäässä jäällä ettei satu haavereita turhaan :) Tulevan vklp tarkotus olisi pyyhkästä kelkalla lappeenrantaan ja siit sitten johokin suuntaan.
    -Matti
     
  2. vessi

    vessi Active Member

    soskua-abc viipuriportin välillä mustolassa voimalinjan kaapelit roikkuvat alhaalla paikalle ajettu kiertävä ura paikka merkataan lähipäivinä uralle on laitettu risuja pystyyn väliaikaisesti
     
    mattir tykkää tästä.
  3. nappe74

    nappe74 Polaris Pro RMK 800 155" -14

    3 kelkkaa vajonnut jäihin Saimaalla, Ruokolahden Salosaaressa Ukonsalmen sillan tuntumassa sekä Koivuniemessä.

    VAROKAA SIIS HEIKKOJA JÄITÄ !!
     
  4. mattir

    mattir Active Member


    Onks ollu jotai pilkkikelkkailijoita vai ihan ajomiehii? :(
     
  5. vessi

    vessi Active Member

    Kävin tänään verkot katsomassa maavedellä piensaimaalla on aika surkea tilanne vettä reilusti lumen ja jään välissä muutamista kohdissa jää sulanut pois tehden sulia kohtia mistä tuura holahti läpi siispä varovaisuutta jäällä
     
  6. nappe74

    nappe74 Polaris Pro RMK 800 155" -14

    Pari ajomiestä ja yks ladunvetäjä... näin käsitin...
     
  7. mattir

    mattir Active Member

    Oijjoij. Ikävii tollaset hommat.. Toivottavasti ukot on ehjin nahoin päässeet pois!
     
  8. mattir

    mattir Active Member

    Oho. Ite kelkkailen maavedellä aika paljon... Pitääkin olla tarkkana.. Se sössö sössö lumen alla kyll nyt tuhoaa tilannetta todella paljon... Sais tulla -20 pakkasta pariks viikoks. Jopa enemmänkii ni alkas se sössö sössö jäätyä..
     
  9. nappe74

    nappe74 Polaris Pro RMK 800 155" -14

    Kuskit selvisivät säikähdyksellä, onneks !!

    Tulevat pakkasetkaan ei auta jäätilannetta koska lunta on niin paljon eristeenä ettei pakkanen pääse panemaan !! Harvinainen talvi kun lunta on tolkuttomasti mutta turvallisia jäitä ei...
     
  10. mattir

    mattir Active Member

    Jep niimpä... Hyvä et selvisivät ehjin nahoin!
     
  11. mattir

    mattir Active Member

    Tänään heitetty Tsaari-Lpr-Ylämaa-(Pikku koukkaus Virolahden suuntaan :D )-Taavetti-Lpr-Tsaari. 180km. Hyväs kunnos oli reitit! Jäällä todella paljon sohjoo sössöö...
     
  12. Hyvä Etelä-Karjalan kelkkakansa, kun kelkka reitit.fi sivustoa katselee niin on monta ylläpitäjää näille urille niin mikä on uralupa politiikka ? Minkälaisella tai kenen myöntämällä luvalla siellä ajellaan vai onko jokaiselle uran ylläpitäjälle oma lupansa?
     
  13. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Koko maakunta ajoalueena kunhan johokin Etelä-Karjalan kerhoon kuuluu..
     
  14. Onko suosituksia? tai onko päiväluvat mahdollisia? Mulle riittäis päivä tai kaks et sais tutustua etelä-karjalaan nyt kun lunta siellä tuntuisi olevan. Vry luvat on mut ne ei ylety niin alas.
     
    Viimeksi muokattu: 19/1/19
  15. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Se päivälupa on sitte kerhokohtanen eli ei välttämättä kovin isoa ajoaluetta anna... En tiijä myykö kaikki kerhot edes päivälupia..
     
  16. tpl

    tpl Well-Known Member

    Lappeenrannassa lentokentän laidassa hiihtäjärouva oli kokenut melkein tulleensa kolmen moottorikelkan yliajamaksi. Tuossahan ura kulkee aivan ladun vieressä, ja hiihtäjät siirtyvät autoiltaan uran yli ladulle. Lisättiin liikuntatoimen pyynnöstä yhdet 30km/h nopeusrajoituskyltit tuohon. Ajellaan ihmisiksi tuossa, kuten tiedetään osa hiihtäjäporukasta on aika herkillä kelkkojen suhteen.
     
  17. MacDoo

    MacDoo Lynx Boondocker 600Etec -17

    Ei ole ihmeemmin kelkanjälkiä Saimaalla. Ajelin rantoja myöten melkein Tiuruniemeen mutta ihan kärkeen en lähtenyt kokeilemaan kun alkoi olla sohjoa. Liekö siinä käressä juurikaan jäätä virran vuoksi. Onkohan niemen Rauhan puolella ajettu jäillä, Ukoskan - Lammassaaren kohdilla?
     
  18. tpl

    tpl Well-Known Member

    Yllikkälässä kuutostien varressa, jossa ura haarautuu Taipalsaaren suuntaan, on joku ajellut ympäri peltoa pitkätelaisella karkeamattoisella kelkalla. Lienee kaikille selvää, että tällainen ei ole sallittua. Tuolla alueella on vielä tavallista tarkempi maanomistaja, joten toivokaamme ettei ongelmia tule, koska silloin katkeaa ura Luumäen suuntaan. Jos joku tuntee piston sydämessään, tai tuntee "freeride" hurvittelijan, viekää kyseiselle yksilölle viestiä.

    Karjalan Kelkka on myös kiinnostunut henkilöllisyydestä, joten jos tunnette, niin laittakaa vaikka yksityisviestillä minulle.
     
  19. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    Ja niin on myös ajeltu pitkin poikin miten sattuun jurvalan lähettyvil olevilla pelloilla! Tänään kun korupirtiltä jurvalaa ajeltiin niin monella pellolla jälet ristii rastii onkoha luvan kans ajeltu vai ominpäin!?
     
  20. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Heituinlahti-kivijärvi Lemin suuntaa vielä osittain ummessa. Jos jollain reipasta mieltä(sitä tarvii) saa mennä aukomaa. Risukkoa tulee olemaan vastassa 1-2km matkalla. Tarvii vähintää vesuria ja puutarhasaksia matkaan. Yksin tuonne ei kannata lähtä jo noitten lumien takia. Oman kylän raivaajat poltettu loppuu:D
     

Suosittele tätä sivua