Ski-doo 2019

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä jaffa, 18/2/18.

  1. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Onhan se Makia! Ole varovainen, oma X-RS osoittautui välillä vikuri-oriksi, eikä meinannut pysyä hyppysissä...:D:D
     
    Mika_R ja Han$a tykkäävät tästä.
  2. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    Onko näihin nykyään enää tarvetta kantaa tulppia mukana, kun unohdin ostaa muutaman varalle ja jos ni mikä tulppa käy koneeseen. Ja onko vaihtohomma metässä kuinka monen tunnin homma, kuomua purkaa jne?
    Ja mistä säädetään valoja , tarttis hieman ylöspäin nostaa. Olen laiska enkä jaksa lukea ohjekirjaa. :p
     
    Viimeksi muokattu: 8/2/19
  3. Kommein

    Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

    Eipä niistä varmaan kauheata harmia tule vaikka oliski tulpat mukana mutta 10 000km taitaa mennä samoilla tulpilla rotaxit. Naapurille vaihoin 11 000km kohala ja oli ko uuet.
     
  4. teme-

    teme- Well-Known Member

    Vaihtelevasti, omassa meni pari viikko sitten 1200km taulussa. Tosin toinen tulppa oli tehtaan jäliltä väärässä asennossa että lie se syyllinen.
     
  5. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    Miten se tuo takapukin säätö nyt menikään jos haluaa suksipainetta enemmän. nyt mulikka asennossa 4 jos alhaalta katsoo. Pitääkö sitä mustaa mulikkaa säätää mikä on hakaneulasten alla? Muistelen että katissa sitä isoa mutteria piti pyöräyttää.
     
  6. jagged

    jagged Well-Known Member

    Sillä tasolla on tietämys että suosittelen lämpimästi käyttöohjekirjaa.
     
  7. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    Naulan kantaan, ei ole alusta säätämisestä juuri minkäänlaista tietämystä ja siksi siitä juuri täällä kyselen. ei ollut tarkoitus pahottaa mieltäsi näillä typerillä kysymyksillä.
     
    Viimeksi muokattu: 11/2/19
    M.E.A tykkää tästä.
  8. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    keulimisen esto palikka tai miksi sitä nyt kukakin kutsuu vaikuttaa alustaan miten paljon se kytkee. eli miten etu ja taka pukki ovat yhteydessä toisiinsa joustoliikeen aikana. Näin olen sen ymmärtänyt mutta saa korjata :) . asennossa 1 se on vähiten kytkevä ja 4 eniten. Sen mitä olen itse sitä kokeillut niin asennossa 1 se antaa alustan liikkua "vapaimmin" ja siirtää painoa kiihdytyksessä mutta on hieman rauhaton jossain ääri tilanteissa. jos laittaa asentoon 3/4 on alusta rauhallisempi mutta samalla "hitaampi" kun kumpikin pukki kytkeytyy toisiinsa. Jos haluat suksipainetta niin siihen säätäisin jotain muuta joka vaikuttaa siihen paremmin. löysää vähän etupukin jousta, lisää vähän etujousien esaria. Paino sanalla vähän eli vaikka kierros kerralla riippuen toki minkälaiset esarit sinulla jo on valmiiksi ,liikaa ei kannata laittaa. tuo ohje kirja on ihan hyvä lähtökohta kun katsoo että on perus säädöt kohdallaan ennen kuin alkaa itse säätämään.
     
    Han$a tykkää tästä.
  9. jagged

    jagged Well-Known Member

    No problem, meinaan että ohjekirjassa on perusasiat kattavasti.
     
  10. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ostappa uusin lehti! Saat parhaat säätövinkit mitä on pitkään aikaan ollut.
     
    Han$a tykkää tästä.
  11. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    Lähettävä kioskille. Kiitos vinkistä.
     
  12. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    Tahtoo olla aina nuiden ohjekirjojen kans melko laiskaa touhua. Kattelin muutaman sivun läpi ja luotin että nopiammin tulee selko kun kysyy täältä suoraan. @M.E.A pistelikin jo hyviä vinkkejä tulemaan säädöistä.
     
  13. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    Onko normaalia että etupukin iskarin pää osuu hieman mattoon. Ei ainakaan vielä mitään isompaa vahinkoa ole näkyny, mutta pientä jälkeä näkyy varsinkin kun matto kostea/märkä, niin näkyy hieman hankaavan!?
     
  14. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Oiskohan akseli taipunut hieman? Kyllä se aika läheltä menee mutta ei hirveästi kuuluisi hipsiä mattoon.
     
  15. Korvenmies

    Korvenmies Well-Known Member

    Onko ski-doo 19 mallissa remmi ongelmia enään? Lynxin puolella näkyy olevan.
     
  16. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    412 km kestänyt toistaiseksi.
     
  17. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kaverin -19 850 summitti ei ainakaan vielä ole tälle talvea remmiä särkenyt ja on ajettu kunnon lumilla/paikoissa. Jänkä hulluttelussa on kyllä niin kuumaksi mennyt paikat, kun kokeilin ettei kättä kestä pitää. Ehjä kuiten on toistaiseksi vielä. Porukan toisessa -17 850 summitissa alkaa olla 4000km nyt alkuperäisellä remmillä ja matka jatkuu. Sikaa on sekin saanut ja alkuperäiset osat paikallaan. Ainoat remmiongelmat meidän porukassa olleet Lynen -18 BD DS:llä. 600 etec rimmeristä vaihdettiin 6000km kohdalla eka remmi ja se riepu on kyllä ollut kovalla ajolla, kun pitää muiden matkassa koittaa pysyä ummella :D
     
    Korbimotors ja Driver tykkäävät tästä.
  18. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Jos remmi kuumuu niin että ei kestä kättä pitää niin sillähän saa remmin rikottua vaikka joka reissulla. Eihän se vaadi kuin että remmin lämmöt nousee tiettyyn pisteeseen. Voihan sillä silti ajella vaikka koko kauden samalla remmillä :rolleyes: Onko siinä silloin edes remmiongelmaa.. Sama se on ollu aina näissä että jos vakio säädöillä et säästele niin remmi kuumuu niin että hajoaa. Osalla ei ole ongelmaa koska eivät aja niin että remmi joutuu lujille. Onko näihin kukaan saanut sellaisia säätöjä että kestää ottaa rinteessä muutamia pidempiä täyskaasu vetoja ja remmin lämmöt pysyy alle 80-90 asteessa?
     
  19. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Siis noissa molemmissa Summasissa vakio säädöt ja ei ainuttakaan remmiä ole kummassakaan mennyt. En tiedä mikä on kunnolla ajamista, jos 70km tankillisella ei riitä kaasunkäytöksi? Jänkähulluttelussakin kuskilta loppuu kunto ennen kuin remmi sanoo poks.

    Eilen vedin omalla pailakalla järvenselkää kaasu tangossa kilometri tolkulla. Kai summitit tuli sitten pinta kaasulla, kun ei saatu siinäkään remmiä menemään.
     
    Driver tykkää tästä.
  20. Han$a

    Han$a Well-Known Member

    Onko näissä vakiona tuo akseli alumiinia?
    Onko vaihdeltu jämympää tilalle?
     

Suosittele tätä sivua