Etelä-Karjalan Kelkkajutustelut (ent. Etelä-Karjalan reitit )

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Catiska, 18/12/05.

  1. startin13

    startin13 Well-Known Member

    No tuollahan oli homma jo eilen tiedossa, http://koti.mbnet.fi/kelkkak/uutiset.html

    mutta tuurillahan ne laivatkin seilaa :p :p :p :p
     
  2. Antza

    Antza 800 etykki

    Täältäkin ois muuten voinut lähteä, mutta osia odotellessa ei ajeta vielä mihinkään.... Loppuviikosta mahdollisesti, jos saa taas tuon "pattihakkurin" kasaan, voisi vaikka pyörähtää jossainpäin maakuntaa. :)
     
  3. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Jopas meni hyvä viikonloppu sivu suun.. Eikä oikein viikollakaan ehdi.. Jospa huomenna iltapäivällä..
     
  4. Padi78

    Padi78 Well-Known Member

    No mistä nyt aamulla tommosen linkin olis repiny, kun ei edes kukaan sitä ollut vaivautunut palstalle laittamaan. Jos nyt siihen aikaan oli edes siellä. Oliko puut kaatuneen perjantain ja lauantain??   :mad:

    Maco -> Ei se hukkaan mitenkään menny, roottori on irti ja noussut jo mäjelle. Ja nyt voi ainakin huoletta polttaa bensaa ja ostaa iskariöljyä et voi säätää.. ;D
     
  5. startin13

    startin13 Well-Known Member

    No ei tämä topickki ole ainut tietolähde kelkkareittiasioissa.  Jokaisella kaakkois-suomenkelkkakerholla on omat nettisivut joissa on toisissa enemmän ja toisissa vähemmän tarpeellista tietoa.

    Lisäksi kerhojen sivuilta löytyvät useimmiten yhteystiedot niille tahoille ja henkilöille jotka reittiasioista tietävät + kelkkaurien kartat. Nämä tiedot ja "reittipalvelut" ovat jokaisen kelkkailijan vapaassa käytössä.
     
  6. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Hyvät ajokelit meni hukkaan..
     
  7. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Ei tarvii ennakkoo ilmottautua. On siellä jo rataa tehty.. Tervetuloa! Vielku nuo Asikkalan kisat peruttas saatas enemmi kuskeja. ;D
     
  8. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    tän päivan uutisvuoksessa oli taas kauan kaivattua juttua kelkoista!ihmeen pitkään oli mennytkin enne ku joku mulkku muistaa et onpas unohtunu soittaa poskee tästä asiasta.oli polemikki ku joku on ajanu liisanpuistossa tietä pitkin ei vissiin oo tietone et melkei vieressä menee reitti ja jos asuu esim:liisanpuistossa,ni ei kehtaa n:100metrin takia kärrillä vetää reitille  jos jotai häiritsee,ni häiritköön perkele. :mad:oikein kävi suoraansanoen ....ttaa koko asia.
     
  9. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    kävikös petroli simpeleen suunnassa ajamas?onko rautjärvelle selvät reitit jos vaik viikonloppun lähtis käymää,ku on skeidakin huollettu ;D
     
  10. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Justiinsa tänään oli puhetta, kun yleisönosastoilta saa lukea miten milloin mikäkin mättää. Samat tyypit kirjoittelee valituksiaan ja usein vielä sama narina useampaan lehteen ja toinen toistaa mitättömämpiä murheita.. Kyllä pitää olla tekemiset vähissä jos ei muuta ole kuin kytätä mistä voisi murpattaa ja sitten niitä kirjeitä lähettämään..
     
  11. Petrol

    Petrol Lainattu

    Kävin siellä Simpeleenjärven rannalla kääntymässä. Melkosta puunkiertoahan se välillä on mutta välillä oikein mukavaa baanaa. Tilasin lanauksen reitille niin ettei tarvinnut katella kenenkään maton jälkiä sähkölinjan alla kulkevalla uralla, kumpaankin suuntaan sai ajaa tasasta latua. Vähän sielläpäin on ajeltu ja lunta on ehkä vähemmän kuin täällä Imatralla/Ruokolahdella. Melkein 130km pyörähti mittariin.
     
  12. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Meillä ei ollut tarkoitus lähteä sinne päin ajamaan, mutta kun oltiin lähdössä niin meille suositeltiin Korupirtin reittiä... Se olikin kunnossa, mutta jatko siitä eteenpäin jotain muuta. Siksipä ei tullut otettua etukäteen asiasta selvää.
     
  13. startin13

    startin13 Well-Known Member

    Joo jostain syystä se luumäki-ylämaa tai toisinpäin on tosi vähäisellä liikenteellä ollut jo vuosikausia. Maastoiltaan se on todella vaihteleva ja lpr-luumäki-ylämaa-lpr on lenkkinä ihan ykkösluokassa. Ja jos jossain haluaan tutustua hirviin kelkalla lähemmin, tuolla uralla lähellä luumäen ja ylämaan rajaa se on todellakin mahdollista.

    Nykytilassa ylämaa-luumäki välin pääsee parhaiten läpi motolla, en tiedä millainen ajatus reitin raivaamisella on "enää" tälle talvelle.


    Lpr-Ylämaa välillä on merkkejä kohtuu hyvin, ja eksymiset vähemmän mahdollisia, mutta siihen Raipon maatalousyliopiston kulmille kannattaisi laittaa lisää opasteita, tästä tuli marmatettua viimevuonnakin. Siinä tulee helposti pyörintää teillä ja muilla kulkuväylillä.
     
  14. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Minkälainen on reitin kunto tätä nykyä Joutsenossa ja Imarralla.. Onko kerenny vielä pattia tuleen ollenkaan..
     
  15. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    imatralla viimeviikolla on reitit lanattu,mut nyt on aika patilla paikka paikoin.EI HAITTAA ;D
     
  16. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    eilis iltana kun ajelin niskalta patsaalle pain,ni suunilleen virasojan kohassa pätkä missä on pientä syheröä ja muutama silta ni veikkaisin noin 3-5vuotias lapsi istu suurinpiirtein uralla ja just sopivasti mutkan/nyppylän jälkee ei mitään heijastimia ja pimeetä.onneks tulin aika maltillisesti,mut säikäytti aika perkeleesti.mitä veikkaatte kenen vika se olis ollu jos olis käyny huonommi!varmaan olis ihmisiltä löytyny paljon ymmärrystä kelkkailijaa kohtaan vaik penska istuu keskellä reittiä!!!!!!!!.suotavaa olis ettei siellä olisi ylimääräisiä liikkujia ainakaan pimeän aikaan aina ei välttämättä ole yhtä hyvä tuuri!!!! ;)
     
  17. jammu

    jammu vmax 600 xtc -99

    No huh! Hitonmoinen tuuri oli ettei käyny mitää :eek: Joo, kelkkailijat ois varmaan saaneet paljon ymmärrystä asiassa jos jotai ois sattunu :mad:
     
  18. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Tarttee varmaan sitten viikonloppuna lähtä siihen suuntaan..

    Huh.. Ei varmaan uskaltas mennä talostaan ulos ilman poliisisaattuetta kelkkalippis päässä.. jos olisi osunut.. Onneksi ei. Henk. Koht. katsoisin enemmän että homma on junnun vanhempien vastuulla. Ei kai kukaan autoilijaakaan syytä, jos pikkukaveri juoksee motarilla eteen kaiteen takaa.. Mutta voin kuvitella, että kelkkailijaa syytettäisiin.. Ei ilmeisesti uskalla kaasua painaa kuin noilla korpipätkillä..
     
  19. M...

    M... Ex Polaris Pro x2 136"

    Siinä virasojan kohdallahan on se pienimäki missä on aika useasti lapset laskemassa mäkeä, itse säikähdin juuri siinä kohtaa tänä talvena, kun ekaa kertaa ajelin siitä enkä muistanu sitä mäenlasku paikkaa ollenkaa, onneksi ne pojat oli siellä mäenpäällä juuri sillä hetkellä eikä tulossa samaan aikaa alas. Vanhemmat kyllä varmaan tietää sen että siinä kulkee reitti ja aika useasti onkin vanhemmat mäenalla vahtimassa, mut sitä ei koskaan tiedä millon joku kaveri on lähteny ominpäin laskemaan...
     
  20. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Oliskohan paikallaan, et joku kävis nakkaamassa siihen varoituskyltin ja vaikka nopeusrajoituksen.. Ennen kun sattuu oikeasti pahasti.. Koska sen jälkeen reitti tuskin kulkee siitä. Se pulkkamäki on luultavimmin ollu siinä ennen ensimmäistäkään kelkkareittiä..
     

Suosittele tätä sivua