Kytkinkittiä vanhempaan Lynxiin...?

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä F3, 18/2/19.

  1. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Kaverin kelkka huollettavana ja pitäsi kuulemma saada lisää vetoja :D Potilaana vm. 2006 nduro Xtrim Lynxi 600sdi. Onko tämän ikäisiin saatavilla jostakin valmiita kittejä voimansiirtoon joilla saisi lisää lähtöjä ? Myös hyväksi koetut setupit saapi vinkata.
     
  2. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

  3. Mik4--

    Mik4-- Freeride 146"

    Välit lyhyeksi, variin vihriä jousi ja kytkimeen uus vakio tai alkupäästä jäykempi jos haluaa kytkentöjä ylemmäs. Joha se nuilla vähän piristyy.

    Tai sitte DJ täys kitti tilaukseen
     
  4. TmMp

    TmMp Well-Known Member

    Kannattaa ainakin ensin alkaa perushuollosta liikkeelle, puhdistus ja kuluneet osat vaikka uusia ja sitten himmaa jousella kytkentää ja välityksiä sitten, millainen matto, onko harjakorkeutta nostettu ?
     
  5. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Joo sen takia tämä tulikin huollettavaksi kun kytkin jumittaa. Seissyt 3 vuotta, niin liukunastojen pinnat aivan hapettuneet. Itseä ei kiinnosta vähääkään nämä voimalinjajumpat ja osien vaihtelu kokeilumielessä kun tottunut ajamaan valmiilla vehkeillä :D siksipä kyselen vinkkeijä valmiista kiteistä/ hyväksi todetuista kombinaatioista ja vastauksia jo sainkin, kiitoksia niistä :) kelkassa vakiomatto paikollaan, olikohan tuo nyt 38mm harjalla vakiopituudessaan.
     

Suosittele tätä sivua