'06 Rave RC keskustelu

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä RAVE RC 600 SDI, 16/12/05.

  1. Vs: '06 Rave RC keskustelu

    Itelläkään se merkki ei ole ihan kohallaan. Silloin ku sitä säädin niin merkki kohallaan jäi vaijeri löysäksi ja sain asiantuntevalta tyypiltä neuvon että säädä merkki piirun verran yli niin saa jo heti tyhjäkäynniltä voitelua tarpeeksi ja tämä neuvo oli kyllä ihan nappiin.

    Sulla on nyt liian tiukalla se vaijeri eli päällä jo valmiiksi vähän liikaa. Säädät sen niin että mieluummin öljypumppu liikkuu ennen kaasuläppiä tai että lähtevät yhtäaikaa liikkeelle mutta ei missään tapauksessa niin että kaasuläppä liikkuu ennen öljypumppua. Jos kaasu on jo kohallaan niin säädä pumpun vaijeri niin että ei ole yhtään väliää liikkeessä ja voi olla ihan vähän jo päälläkin ja kato sitte missä kohti merkki on ja ettei kaasu liiku ennen pumppua.. Ei pitäis olla enää kaukana oikeasta.

    Ja kato että se pumpun varsi liikkuu ja palautuu jouhevasti ilman vaijeria ku niissä on ollu sitä takerteluongelmaa ettei palaudukkaan sinne tyhjäkäynti asentoon sen jousen voimalla. Jos takkuaa niin suihkuta reilusti sinne jotaki puhistusainetta niin voi auttaa jos ei kovin pahasti ole jo kulunu se pumppu mutta en usko jos ei sillä 20tkm ole ajettu..

    Hankala sitä on säätää jos vaijerin mitta ei täsmää millilleen eikä kulutuskaan ihan pikkukäynnillä vielä kerro mitään. Pitäis olla jokku yyberhienot haistelu laitteet jotka kertoo että paljonko pakokaasun seassa on poltettua öljyä ;D 8). Olispa helppo säätää ihan optimaaliseksi !! 8)
     
  2. terssi

    terssi Member

    Jepulis, tais löytyä syy... Oli jäänyt/hakenu läppien vaijeri paikkaansa ja oli reilusti löysällä.

    Eli pumppu syötti reilusti öljyä ennenku läpät oli ees liikahtanu.

    Laitoin nyt sillee että lähtee yhtäaikaa liikkeelle enkä pumpun vaijeriin koskenu olleskaa.

    Katotaan mitä tuleman pitää ;D

    Kiitoksia avuista :D
     
  3. Vs: '06 Rave RC keskustelu

    Juuri näin 8)!!

    Ollos hyvä vaan.

    -CW-
     
  4. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: '06 Rave RC keskustelu

    8 vai 9 ysi arvon tulppaa? 8lla ajellu tonnin ei ongelmia mut mut...
     
  5. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: '06 Rave RC keskustelu

    Käyttöohjeessa, NGK BR8ECS, näillä itse ajellut. Toki joka kausi tullut vaihdettua uudet ja vanhat varatulpiksi.
     
  6. ÖRÖ

    ÖRÖ New Member

    Vs: '06 Rave RC keskustelu

    Olisko jollain laittaa kuvaa alustasta, jossa iskunvaimentimiensäiliöt on oikein? niin ettei ota kiinni minnekkään. Kuvat ovat sen verran vanhoja että ovat poistuneet jo palvelimilta.

    Toinen kysymys että onko teillä jäänyt kaasuvaijeri kuinka tiukalle, kun olette korottaneet tankoa? Itse laitoin 14 cm korottavan ja en huomannut että ainakaan mistään pääsisi ahdistamaan vaikka aika napakka tuli.
     
  7. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Osaako kukaan sanoa, että onko RC Lynxissä tuo ohjausakseli säädettävä? Tällä hetkellä vähän liian takana omaan makuun, mutta en nyt äkkiseltään löytänyt mitään säätöä akselista. Ja onko kukaan poistanut ohjauksessa olevia välyksiä näistä?
     
  8. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Mistähän voisi löytyä ohjausakselin ristinivel? Joka paikassa myydään eioota. Varaosanumero 605352441 .
     
  9. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ohjausakseli ei sinänsä ole säädettävä, koropalaa alhaalta kääntämällä voi tankoa siirtää jonkin verran. Välyksien poissaaminen kokonaan on ihan kelpo savotta...

    Jos tuossa ristinivelessä on se tyypillinen ongelma eli jumittaa niin omasta ja parista muustakin on saatu toimivat suihkimalla WD-40 tai vastaavia.
     
  10. Jonteri

    Jonteri Well-Known Member

    Ei ole muute ongelmaa nivelen kanssa kun että se klappaa. Kelkka ollut koko ikänsä niin nätillä ajolla, että en muualta onnistunut paikantamaan väljää kun kyseisestä nivelestä.
     
  11. vemu

    vemu Well-Known Member

    Löytyisikö keneltäkään kyseiseen kelkkaan iskareiden vakio säätöjä?
     

Suosittele tätä sivua