Polaris 800 rmk -04 savuuttaa eikä ota kierroksia.

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Lapin Kelkkailija, 27/2/19.

  1. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Käy tyhjäkäyntiä ilman imua. Ajaan pystyy puoli imulla tosin saustattaa aika lailla. Bensa pumppu toimii. Kaasarit putsattu 2 desti. Uudet neulaventtiilit sekä kohot on. Stefat tarkistettu,läpät,kaasarin kurkut,pakoaukon säätimet putsattu/tarkistettu,eriä sttaattoria kokeiltu,uudet tulpat. Voisko tuo savuutus johtua jos sylinteriin pääsee jostain jäähdytin nestettä. Mistä vois vuotaa siittää ei ole tietoa. Sylinterit käyty silmämääräisesti läpi missään ei mitään näy. Alkaa ideat loppuun.
     
    Viimeksi muokattu: 1/3/19
  2. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Ohessa kuva mangneetosta. Jotain jälkiä siinä näkyy ja aivan muutama rauta muru. Voisko tämä olla vikana. Itse staattorissa ei näy jälkeäkään. En kyllä osaa sanoa mikä sielä on välissä ollut aukastaessa mitään ylimääräistä sieltä ei ulos tullut. Vika on edelleen mysteeri. Käy ilman imua tyhjäkäyntiä ajossa vaatii puoli imun saustattaa aikalailla. Kierroksia ottaa vain 5500rpm. Välillä myös paukkuu.
     

    Lisätyt liitteet:

  3. JEP

    JEP RE -14, XCF, Viking II, Lynx 3500, XCSP 500

    Puola sökö , CDI sökö , joku johto ottaa maihin tai toiseen johtoon, pakoputkin tukossa, vanhaa bensaa, kampiakselin limput pyörähtäny, siinä muutama idea.
     
  4. Nils AslakJotunheim

    Nils AslakJotunheim Well-Known Member

    Ota kaasareista ne neulaventtiilien muoviset rungot pois ja katso onku niiden päällä roskia. Laita bensaletkuun sellainen mopoihin tarkoitettu suodatin niin ei mee roskat kaasareihin.
     
  5. TmMp

    TmMp Well-Known Member

    Onko kiila ehjä ja oikein paikoillaan?, kyllähän tuo käämeihin näyttäisi hiponeen jostain syystä. Oletko jo avannut koneen, mitä sieltä löytyy??
    Vaikuttaisi sytykseen kun ei nosta kierroksia enempää ja sitten muuten oireet tuollaiset (ajoitus muuttuu?).
    Kaasuttimet kuitenki puhdistettu ja varmistettu ettei vikaa niissä ole.
    Onko hihna katkennut tai mitään mikä aiheuttaisi esim. limppujen pyörähtämisen... ylikierrokset tai äkkisammuminen ?..

    Tässä nyt jotain ajatelmia kirjoitettuna ..
     
  6. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Kelkalla oli ajettu 2 tankillista tälle talvea ennenkö ongelmat alkoi. Kaasarit putsatta 2 desti paineilmalla kaikki suuttimetkin käytetty irti. Uudet neulaventtiilit ja kohot koska vanhat valskasi. Vika alkoi siittä kun toisesta tulpasta katosi kipinä hajosi puola. Vaihdoin toisen puolan sekin testattu kaverin kelkassa toimivaksi. Sylinterit käytetty irti ei näkynyt mitään erityistä. Kasattu uusilla tiivisteillä. Koneeseen vaihdettu uusi kampiakseli ja männät viime talvena sen jälkeen ajettu 3000km. Hihna ei ole katkennut. Kone käyty startti pilotilla läpi ei vuotoja. Kurkut ehyet läpät ehyet. Toista staattoriakin kokeiltu. Kytkin käytetty irti stefan tarkistamista varten. Pakoaukon säätimet putsattu/tarkistettu kalvotkin ehyet. Tosiaan cdi boksia vaikea testata mitenkään. Ei ole toista samanlaista löytynyt mitä vois kokeilla. Johtojakin on katsottu läpi. Mikrokytkimet ohitettu samoin hätä seis ja tappokatkasija. Suodatin tankissa puhdas. Bensaa tulee kaasarin letkusta kun se on irti ja nykii tulee letkun täydeltä. Kalvotkin tätä ennen jo tarkistettu toisen kammion pyöreässä läpässä vekki reunassa symmetrinen luulen että on tehtaan jäljiltä. Olisin ostanut varalta uudet kalvot pumppuun mutta ei myydä enään. Joten vielä ainakin uusi pumppu ostamatta kun arpapeliä. Maksanee 58€ . Limpuista vaikea sanoa silmä määräisesti ovatko liikkuneet. Kiila on ehyt. Mangneetto mietityttää mistä ne jäljet ovat kun staattori on aivan naarmuton. Puristuksia löytyy 9 ja toisesta 10.
     
    Viimeksi muokattu: 5/3/19
  7. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Vika lieventynyt. Saustattaa tyhjäkäynnillä ja liikkeelle lähdössä mutta ei enään niin paljoa. Ja nyt ottaa normaalisti jengaa kun liikkeelle pääsee. Lähdössä Paukuttaa putkessa ei läheskään aina. Imua kun käyttää lähdössä niin sen jälkeen toimii miltei normaalisti. Tyhjäkäynti suutin on kokoa 45. Vahva epäilys että bensapumpun kalvot tulleet tiensä päähän vaikka ehyet ovatkin. Voi kait ne jotenki venyäkkin. Kun saa tarpeeksi kierroksia niin antaa tarvittavan bensa määrän. Mikähän tällä pumpulla pitäisi olla tuo tuotto? Joissakin pumpuissa lukee että 70L/H olis tuotto. Täytynee alkaa tilaan kalvot. Tässä on 5 kulmainen tuo bensapumppu.
     
    Viimeksi muokattu: 6/3/19
  8. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Vika oli bensapumpussa. Kalvojen vaihdon jälkeen alkoi toimiin normaalisti. Vaikka ne olivat ehjät. Olisko olleet jotenki sinkuneet en muuta keksi. Kuitenki bensan tuotto oli tyhjäkäynnillä riittämätön ajossa toimi kun oli kierroksia enempi.
     

Suosittele tätä sivua