Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

  1. LittleSnowman

    LittleSnowman Well-Known Member

    Ranualta tarvikekeskuksesta noista päivityksistä kyselin ja kaksi niitä heidän mukaan on tällä hetkellä liikenteessä eli ilmeisesti alkuperäinen ja sitten tämä päivitetty versio. Lieneköhän sitten ongelmayksilöihin koittavat vaan buutata sen alkuperäisen softan koneeseen ja toivovat, että toimisi.. Tiiäppä niistä. Itsellä päivitetty versio siis sisässä ja hyvin pelaa. Kierroksia jättää ihan pienesti päälle, mutta ei ole kyllä ajamiseen vaikuttanut.
     
  2. Happonen

    Happonen Member

    Petikumien osalta on tullu joku päivitys,omasta räjähti remmi 750 km:n kohilla ja nyt käytin huollossa niin menee petikumit ja remmi takuuseen ..tosin (parempien?)petikumien saatavuus vielä arvotus..
     
  3. andyman

    andyman Well-Known Member

    Nämä Gates 46c4387 hihnat ei kyllä kestä umpisessa yhtään. Yksi sellainen pidempi kunnon huudatus niin alkaa purkautumaan. Tuossa kaveri illalla lueskeli Snowestistä että se uusi Patriotin kytkin olisi erillaisella lautasen kulmalla ja se hihnakin siis olisi eri kulmalla. Kaksi Gatesia rämpsäytin sipuliksi eilen ja tänään. Ompahan koitettu nekin. Pitänee odotella jos tulee Patrioottiin tarkoitettua tarvike hihnaa. Siihen asti pitää mennä Polariksen hihnoilla.
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Oletteko PBX varinhihnaa kokeillut?

    Tuota mainostettiin ja kehuttiin toimivaksi. 148€ olisi jo siedettävä hintakin.
     
  5. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    80km ajoin ja vaihdoin vakion takas, jäi kierroksia puuttumaan muutama sata.
     
  6. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Hyvä tietää. Onneksi sai orkkiksen varalle kaupanpäälle.
     
  7. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Sehän ei aina tarkoita, että olisi huono juttu? Esim. BRP:n -531 tuuppaa luistamaan aivan liikaa eli kuumuu sen takia ja Carlislen tarvikeremelissä puolestaan kova pito, minkä vuoksi samoilla painoilla kyllä kiekat tippuu ja vaatii painon vähentämistä. Teho välittyy kuitenkin matolle eri malliin.
     
    zzracing ja Driver tykkäävät tästä.
  8. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Tuon eron noissa remmeissä huomas ihan tämmönen reittipenakin, hurja ero. Ihme paskaa laitetaan ensiasennusremmiksi. Tuo -571 näyttää kans pelaavan kohtuudella.
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  9. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Joo ei olisi ongelma jos kokoajan jäisi kierroksia uupumaan mutta mitä lämpimämmäksi ajoi niin sitä tahmeemmaksi remmi muuttui ja kierroksia jäi uupumaan enemmän ja enemmän. Pitää vaihtaa vielä keposemmat painot ja testata uusiksi että onko silloin samaa ongelmaa, kevyemmillä painoilla kyllä ylikiertää aika raa'asti.

    Toisaalta vakio voimalinja on nyt senverran jiirissä että ei ole sinänsä tarvetta tehdä mitään mutta ainahan on mukava testata uusia asioita.
     
  10. andyman

    andyman Well-Known Member

    Olin huomaavinani saman että mitä pidempään kuormitti tuota Gatesia niin sitä enemmän jäi kierroksia uupumaan. Oma veikkaus on että noita ei saa kyllä kunnolla pelaamaan jos kerta hihnan kulmat on muuttunut tuohon Patriottiin.
     
  11. Ves_ku

    Ves_ku Assault 850 2020

    Patriotista katos kipinä vallan. Ei oo pajallakaan löytyny. Onkos ollu vastaavaa?
     
  12. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    kato johtosarja mikä menee kaasukahvan mikrokytkimelle. Niissä on ollut ongelmia muutamissa.
     
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Miten tuon mikrokytkimen voi ohittaa?
     
  14. julli

    julli rmk

    pitäis kai sinne tulla tyhjäkäynnillä kipinä vaikka mikrokytkin olis miten rikki. onko varma että kipinä hukassa ettei olis vain nyitty pensaa mosa täyteen?
     
  15. Jmp2002

    Jmp2002 Khaos 2.6/155

    Purkaa kahvan juuresta se liitin ja ottaa tappi ja jousi sisältä pois...
    Tai
    Johto poikki 6,8kohm vastusväliin..

    Mutta TAPPONARU pakollinen tän jälkeen.
     
    Fudge tykkää tästä.
  16. Nenovhak76

    Nenovhak76 Member

    Onkos muilla tuollaista näkymää...? Ajettu 2000 km.
     

    Lisätyt liitteet:

  17. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Normaalia, ei muutako kaasua
     
    A-J tykkää tästä.
  18. Nenovhak76

    Nenovhak76 Member

    Niin arvelinki.. tosin edellisissä pro r ja äksy sbssä ei tuommosia näkyny. Kaasuhan tuossa pirussa semisti hetkeksi hirttää kun painat hanaa vähän pidempään pohjassa (viive enneku löysää) ja sitte kun kierrokset tottelee kaasuvipua ja laskee n.6400 6500 kiekan paikkeille ja yrität uudelleen antaa hanaa ni näkyy mooaa hetken tuossa 6500 kiekassa ennenku ottaa taas yli 8000 ja oikeastaan nostaa ne kiekat vasta kaasun liputtelun jälkeen. Suorassa normikiihdytyksessä ei mooaa vaan ottaa kiekat normosti ylös asti. Tekee siis vasta sitten kun yrität vähän löysätä ja painaa uudelleen. No takuuhan tuossa on jos sieltä jostain pamahtaa jos ylipäänsä pamahtaa. Oishan se silti mukava jos tuossa ei olis nuitakaan temppuja... pro ärrä vitutti kun det paukkui kokoajan. Äksyssä ei mitään vikaa koskaan. Nyt Pateen ei luota niinku partiokaveriin.
     
  19. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Onko päivitetty softa laitettu vai se alkuperäinen? Ja onko kaasukahvassa se pieni välys ettei ole vaijeri liian tiukalla?
     
  20. Nenovhak76

    Nenovhak76 Member

    On tehty päivitykset ja normi välys kaasukahvassa.
     

Suosittele tätä sivua