YAMAHA SERVICE-CENTER 4-T

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä iso-R, 25/1/08.

  1. Jack796

    Jack796 Kelkaton

  2. Sami9000

    Sami9000 Active Member

    Kellään tietoa kun yamaha rx-1 ei nyt käynnisty ollenkaan, startti kyllä pyörii
     
  3. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Kaasari vai ruiskukone?
     
  4. Sami9000

    Sami9000 Active Member

    En osaa sanoa mutta Vuosimalli on 2003 ainakin
     
  5. Sami9000

    Sami9000 Active Member

    Onko jollain ollut vastaavaa ongelmaa ja miten on ratkennut (jos kelkka ei käynnisty)
     
  6. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Ensimmäisenä tarkastaisin, että bensaa on tankissa ja virta-avainta käännellessä on imu, eli rikastin päällä. Jos ei sittenkään syty, sen jälkeen vaihtaisin tulpat.
    Jos näillä eväillä ei tule tulosta, syy voi olla aika monessa paikassa ja jos tietotaito on heikohko, veisin kelkan korjaamolle.
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ja stoppinappi oikeassa asennossa
     
  8. Sami9000

    Sami9000 Active Member

    Kelkka käynnistyi sittenkin, tullut vaan yksi ongelma lisää kun moottorin vika valo vilkkuu välillä.
     
  9. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

  10. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Täytyis lisätä nestettä hiukan. Minkäs väristä näissä vipereis se on alkujaan? Ohjekirja ilmaisee jotta eteeniglykolia. Eikös tuo ole sama kun etyleeniglykoli? Väriä en ole paperiliuskalla viä tarkistanu.
     
  11. Jukkis

    Jukkis Sidewinder L-TX 137, SRX 137

    Vihreetä näyttäs ainahi minulla olevan.
     
  12. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tarkistahan tunnelisyylärin vuotamattomuus kuumana ja kylmänä, saattaa löytyä myös viikon seisottamisella ettei tartte ruveta puroja ettimään:D nimittäin sitäkin on tehty.
     
  13. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Lisäyksen määrä noin desin verran. Joten tokkopa vakavaa tuskin tuo oliskaan. Koskaan en ole tippaa tms näkyny. Muutama vuosi sitten myös hiukan lisännyt. Mutta pitänee tarkastaa joku ehtoo, ennen ens kautta :D.
     
  14. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Saattaapi höyrystellä huohotinputken kautta jonkun verran jos kovin lämpösenä pitää, toki onhan nuissa nuita lemmareita löysällä ollu, kannattaa katella.
     
  15. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Tuon höyrystymisen otaksun olevan se syy joka aiheuttanut nesteen vähenemisen. Ennen raapijoiden lisäystä hyvin monesti kone kävi melko kuumana. Varsinkin kotopuolen kovilla puunkiertourilla. Raapijoiden lisäyksen jälkeen lämmöt selkeesti alempana. Edellisen kerran piti lisätä muutama talvi sitten elikkä hävikki ei ole suuren suurta. Muutenkin tulee aina tarkasteltua letkuliitoksia hyvinkin tarkasti. Koskaan ei liioin ole tippoja tai kosteutta havaittu yhdessäkään klemmarissa johon suinkin vain päässyt käsiksi ilman älyttömiä purkamisia.
     
    Viimeksi muokattu: 18/3/19
  16. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Tuntuuko että ei jaksa vai mikä?
     
  17. Connery

    Connery Active Member

    Oisko kellään hyviä neuvoja miten sais rs venturen kaasarit tyhjäksi kesä ajaksi. Oisko järkevintä letkulla vaa lorotella bensat tankista kanisteriin ja käynnistää sit? Minkälainen juttu ois jos ottas pumput pois käytöstä? En ole katellu pumppujen toimintaa??onko noi mekaaniset alipaine pumput tai sähköset?
     
  18. Jack796

    Jack796 Kelkaton

    Miksi tyhjiksi? = Jotta hapettuvat vielä pahemmin kuin märkinä...

    Tankki tyhjäksi = 4t pienkonebensaa tankkiin = annat pyöriä tovin = Ei hapetu kaasarit koska puuttuu etanoli ;) Ainakin omalle teen tuon kikan, ja käytän käynnissä silloin tällöin jotta "uusiutuu" kakku kaasareissa..

    Töissä näkee liikaa noita "kuivina"/märkinä olleita nykybensan 95/98 hapettamia kaasareita...
    Ja kyllä jotkut käyttää "säästö" syistä 95:sta, huoltoliike kiittää kyllä...
     
    Zombie tykkää tästä.
  19. Connery

    Connery Active Member

    OK,toi on ihan asiaa,,,pien kone bensa kanisteri 4-5l aika kallis ja sitä tarttee niin vähän,,,oisko 2-3 desiä,,,sit ens kauelle loput menny jo väliäksi,,,,,pienellä budjetilla pitäs pärjätä tälläsen köyhäno_O,,jos käyttää kaasarit tyhjiksi niin onko hapettumista tiedossa jos säilyttää ilmavassa hyvin tuulettuvassa tallissa? Ainakin olen todennut moottoripyörissä että jos bensat lilluu kaasareissa pitemmän aikaa niin tosi vaikia saaha tulille.....en tiä sit?? asiasta viisastuneena olisin ton kuivaksi käyttämisen linjalla??,,,,,ei ainakaan pääse bensa kiteytymään tms??,,,,ehkä järkevin konsti pitää vaan bensat tankissa ja käyttää tulilla jonku aikaa pari kertaa kesä kauella???mitä sanoo arvon raati?
     
    Viimeksi muokattu: 23/3/19
  20. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Laitat sen kannulllisen sitä pienkonebensaa tankkiin ja ajat sen kaasareille asti. Pieni raha kaikkeen muuhun vaivaan nähen. Tuli yamaha aikoina stabilointiaineita kokeiltua jne ja kyllä se joka syksynen homma oli ottaa kaasarit pöydälle ja puhistella kun halvalla yritti selvitä. Mukavin oli ku kassareista tiivisteet kuivu ja vuoti sen jälkee ni ei sekään ilmasta ollut.

    Eli kaikessa ei kannata säästää, mutta voihan sitä tietty kokeilla...
     

Suosittele tätä sivua