Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Löytyihän se ruotsalaisen mainostama koukkupuskuri (B0251 + B0221) ihan paikalliselta kauppiaalta hyllystä ja vieläpä aivan kohtuu hinnalla. Jännä, että mainostavat Pollella vain sitä putkihässäkkää kuvien kanssa mihin tulee heiluva irtokoukku.

    Oikein jämäkän oloinen paketti ja tässä on mukana myös tunnelin sisäpuolelle vahvikkeet, niin samalla tulee sekin vahvistettua kunnolla. IMG_20190903_124918.jpg

    Titanin koukku olisi tähän käynyt ja kyllä pätevän oloinen, mutta niin oli valitettavasti sen hintakin.
     
  2. numero

    numero Member

    Mitenkäs tuo Khaoksen voimalinja mahtaa olla vakiona, onko kelvollinen?

    Ajatus kysymyksen takana on siis, että pistänkö 800 146" sks:n kilkkeitä (vakiot tai ei_vakiot) myyntiin vai onko riski, että niitä kaipailee talven mittaan...
     
    Viimeksi muokattu: 11/9/19
  3. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    11-74 painot, 140-320 jousi ja 56.42-36 helixillä+160-240jousella pelas ainaki viime vuojen 850pro rmk omaan makuun aivan hyvin. Jos likikään vastaavia osia hyllyssä, niin elä hävitä. Vakiona voimalinja melko mieto..
     
    Prormkpolle tykkää tästä.
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Hyvinhän 850 RMK:lla näytti olevan menohaluja youtuubissa.

    Mitenhän se Keljon myymä RSR paketti pelittää Khaoksessa kotimaan kuusikkorinteissä? Taisi sisältää kytkimenjousen ja painot.

    Painoistahan on ainakin 850 patriotin kohdalla ollut juttua, että liian kevyet ovat meidän oloihin.
     
    Viimeksi muokattu: 19/9/19
  5. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    Nythän tietenkin pitää muistaa, että kukaan ei vielä tiedä mitä Khaoksen voimalinjassa on sisällä? Hullua on jos taas menee perse edellä puuhun Polaris voimalinjan kanssa. Ja toinen mikä pitää muistaa, 155 remmivetoisen voimalinjaa taas osa kehui ettei tarvinnut tehdä mitään. Jos puhutaan RMK, ei mielestäni voi yleistää automaattisesti kautta koko linjan? varmaan on samaakin, en ole käynyt tarkistamassa, mutta tuosta Khaoksesta ei oikein vielä osaa sano jos jollakulla ei ole yhteyksiä tehtaalle/maahantuojalle?
     
  6. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Toivottavasti on jotain tietoa tulevasta voimalinjasta, kun siihen ollaan Suomen oloihin sopivia osia myyty jo merkkiliikkeen puolesta.

    Porukkaan on tulossa rsr-paketilla ja vakiona Khaosta, niin siinäpä ne tulee testattua, mikä niissä on ero käytännön ajossa. Joutuuko vielä vakio-osien perään kyselemään, jos kaverin vakio kiskookin paremmin:D
     
    Prormkpolle tykkää tästä.
  7. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Khaos voimalinja:

    Ketjuvedossa 19-44 välitys.
    Kytkin:
    10-72 painot
    Jousi 120-320

    Vartsu:
    Cami suora 42
    Jousi: Black eli 155-222

    Remmivetoiselle en löytänyt tietoja, mutta oletan että siinäkin on vartsu ja kytkin about nuilla hilppeillä.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  8. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Löytyykö joltain -19 850 Pro Rmk:sta vastaavat tiedot?
     
  9. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    19 Pro 155 (ketjuveto)

    Kejtukoppa: 19-44
    Kytkin:
    Painot 10-72
    Jousi 120-320

    Vartsu
    Cami 42 suora
    Jousi Black 155-222
     
    FFoxi tykkää tästä.
  10. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    Voi pyhä sylvi, ei näköjään opita yhtään mittään
     
  11. julli

    julli rmk

    kerro lisää. tämä on ihan toimiva setti jota ei tarvi perus turraajan säätää ollenkaan, toimii reitillä, reen vedossa, soseessa ja 2m puuterissa ihan ok ja ei syö remmiä. vetomiehet saa säätää ja saa sitä räväkkyytä ja vetoa lisää, mutta aina menettää jotain muista ominaisuuksista. monet kelkanostajat eivät ole kiinnostuneita säätämään ollenkaan vaan haluavat ajaa. se on perseestä jos säädöt on tehtaalta lähtiessään hierottu vain johonki yksittäiseen osa-alueeeseen sopiviksi ja tavan tourinkiukot joutuu säätämään vailla ymmärrystä.
     
    Hth85, möykkä ja Pistin tykkäävät tästä.
  12. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Ite täysin samaa mieltä!
     
  13. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    Juu, ei ollut tarkoistus pahoittaa kenenkään mieltä. Kuten about 7 viestiä aiemmin kirjoitin, osa on tykännyt voimalinjasta vakiona. Sitä en vain ymmärrä että tehdään 170hv kelkka ja iso osa tehoista hukataan voimalinjaan. Ei se tarkoita että tehdään paikaltaan 5000kierroksissa liikkeelle pomppaava kelkka jolla ei rekeä voi vetää. Tuo vakio voimalinja vain on "minun mielestä" liian keponen tuolle koneelle. Pienellä viilauksella siitä olisi tehtaalla voinut tehdä vielä paremman, menettämättä sunnuntai ajo-ominaisuuksia. Ja juu, kompromissejähän nuo voimalinjat on, silti ihmettelen,anteeksi
     
  14. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Myö ei ol mitään proo kuskei, mut kyl myö silti todettiin, että oli toi Polariksen vakio voimalinja aika kesyy mallii. Ei se kyl vetäny mihkää ja saatiin myö alkutalven sosekelis Ruotsis remmikäkin palaan. Kaveri sit katteli foorumilt vinkkei ja tilaili osii. Muutamal satasel sai kyl paljon paremmin toimivan voimalinjan. Eikä mennyt kuin yks remmi koko talvena sen jälkeen. Tos kelkas on myös koukku peräs ja sil vedettiin pariin kertaan pientä rekeekin viime talvena.
     
    A-J, Korbimotors, Driver ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  15. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Tottahan tuo että menettämättä muita ominaisuuksia saa voimalinjasta paljon paremmanki tehtyä... mutta Julli tarkoitti tuola varmaan sitä niikuin teistä moni tietää että moni yrittää säätää ja metsäänhän se menee jos ei oikeasti ymmärrä mitä kelkalleen tekee... ja tuo tehtaan voimalinja pelaa yllättävän hyvin kun mennään korkealle täälä meren pinnassa sillä ajaa ok mutta eihän se mikään optimi ole likellekkään mutta ok kompromissi se on ja varmaan juurikin sen vuoksi hyvä kun ei voi jokaiselle toimittaa mieleistä niin siinä on hyvä lähtökohta millä kuiten pärjää kaikkialla kohtuullisesti.
     
    rts tykkää tästä.
  16. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Jos ei jaksa tai halua itse väsätä voimalinjaa, niin onhan näihinkin valmiita settejä tarjolla. Esim. DRT:n kitit on valmistettu ja testattu täällä pohjoismaissa, ja on melkoinen ero vakioon.
     
  17. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire


    http://parts.polarisind.com/browse/Browse.asp

    Tuolta löytyy Khaoksen voimalinjan osien tiedot ja muittenkin mallien.
    Ja samat osat on paikoillaan, niinkö viimevuotisissa 3" pro rmk malleissakin.

    Remmivetosesta ei oo kokemusta muutako demo vehkeistä, mutta sen mitä niillä ajanu, niin tunnosti keviän puoleiselta niittenkin voimalinja vs koneen potentiaali.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  18. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Laitetaan tähänkin topikkiin, tarkistakaa paisuntasäiliöltä läppärunkoon menevä vesiletku. Hankaa alavesiletkuun ja varsinkin tps:n nurkkaan niin että 2tkm aikana oli puoliksi oli puhki.
     
  19. kikoske

    kikoske Khaos Slash 155

    Tarkoitus oli hankkia ensitalveksi 3" pro rmk, mutta kelkkalehden Khaos esittelyssä kehuttiin remmivedollista mallia ja buranttikin remmiä kovasti kehuu. Nyt heräsi mielenkiinto tuohon 2,6 pro rmk malliin joka on quickdrivella. Kyseistä mallia näyttäisi kuitenkin olevan vähemmän myynnissä, joten taitaa 3" olla suositumpi. Onko foorumilaisilla kokemusta tuosta 155 2,6 mallista?
     
  20. Villemm

    Villemm Summanen

    Kasipuolikkaasta ei tietoa mutta 800 155 remmivedolla on mielestäni hyvä, tuntu hereämmältä kuin ketjuveto. Matalampi lappu ei myöskään haitannu menoa. Ketjuvedossa tosin enemmän valinnan varaa välityksien vaihtoon kuin remmissä, mutta eipä itellä tuntunu että tarvetta muuttaa niitä
     

Suosittele tätä sivua