Lynx rave 19 vs skidoo irondog 19

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Esla, 8/11/19.

  1. Esla

    Esla x2

    Nuista ois tarkotus valita reittipeli normaaliin vauhdikkaaseen ajoon. Suuria eroja ei varmaa voimalinjoissa ole,mutta runko ja alusta aina on se arvoitus,että kumman puoleen kallistuisi. Tällähetkellä lynx miellyttää silimämunia paremmin,mutta hyvä kuulemma tuo koirakin ellei jopa parempi. Onkos kokemuksia puoleen ja vastaan;)
     
  2. Ukko

    Ukko Ukki

    Molempi parempi:) Jos noilla ei pärjää reitillä niin sitten ei millään.
     
    Mika_R, Matias Mellankuru, M.E.A ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  3. rupsu

    rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

    -19 RE:ssä kashimapinnoitetut iskarit ja -19 Iron Dogissa normi. Kashimat antaa enemmän huoltoväliä(kokemusta n.3750km. RE on vakiona laiskempi kuin Iron Dog. Penkki on minusta parempi kuin Skiidussa. Skiidu kulkee kovempaa tasaisella mutta patikossa saattaa käydä toisinpäin :)
    Rikki saa molemmat!
     
    Nebwy ja Matias Mellankuru tykkäävät tästä.
  4. Esla

    Esla x2

    Täs aikani kuluks oon lueskellu foorumia ni eihä tässä pysty laittaa ku vanhan pailakan. Sen verra tuhoutuu remmejä uusilla vehkeillä ja katteet sulaa,että oikee pitää ihmetellä. Tosin oliha nuo vehkeet hajalla ennen vanhaankin,että tuskimpa ne siitä on kummennu. Ja sitä paitsi se tallin korjausaika on joskus sitä parasta aikaa ;)
     
  5. Esla

    Esla x2

    Eipä tullu hankittua kumpaakaan vaan vanhempi iron dog 2017. Saas nähä kestääkö. ;) Luotto nuihi uusiin innovaatioihi o aina aika heikko aluks ennen ku saavat lapsenviat pois,mutta päivitetää myöhemmi uudempaa;)
     
  6. Nebwy

    Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

    Äläkää ottako nuin tosissanne,2200km ilman mitään ongelmia. Sama remmiki viel ja hyvin on pelannu! Ihan hyviä nuo uudetki on ja 4v. takuulla:)
     
    Viimeksi muokattu: 21/11/19
  7. Esla

    Esla x2

    On on ;) takuu hyvä,jälleenmyyntiarvo uusilla rungoilla ja moottorilla parempi.muutama tonni jäi vaa uupumaan käteiskassasta ni joutu valittee. Mine rahotuksella vehkeitä osta. Vanahaliitomies:)
     
    Viimeksi muokattu: 22/11/19

Suosittele tätä sivua