G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Mutta onpa erikoisen näköinen 97.... Toki, tukivarret näyttäis olevan jostain Racingista, ainakin väriensä puolesta.. Kuomu on ehtaa ysiseiskaa, mutta runkotunnelin teippaus onkin jo 98 mallia.. Eli joko tuo on 98, johon on vaihdettu 97n kuomu ja kelkan vuosimalli on valmistusvuotensa vuoksi tuo 97, vaikka onkin 98 mallia ja siihen on vaihdettu Racingin tukivarret, tai sitten vaihtoehtona on, että tunneliin on vaan hankittu uudet teipit ja tukivarret on joko päivitetty Racingista tai maalattu.

    Mutta on hieno kelkka.. Ja uudemman Raven matto alle vaan. Hyvä peli siiitä tulee.
     
  2. Tepi-73

    Tepi-73 Well-Known Member

    Vuosimallihan näkyy runkonumerosta, 2 ekaa kääntäen eli jos alkaa 79... niin on 97 ja 89... on 98. Alustahan oli 97:ssa erilainen kuin 98, 99 ja 00 eli pitää ottaa huomioon jos alkaa osia metsästämään.
     
  3. Max73

    Max73 Member

    On se kumma kun näitä täytyy haalia ;) Viime torstaina piti hakea toinen geetyyppi perheeseen, niin mahtuu mökillä emäntä mukavammin mukaan kauppareissuille. Ennestään perheessä olleen -00 Enduro Specialin kaveriksi tuli tämä[​IMG] -98 liki orggiskuntoinen 7500km ajettu ristiselkää tukeva malli. Viikonlopun 200km räppäilyn perusteella mainio ostos, mutta aika nelitahtisesti käy, joten säätöjumppaa on tiedossa. Matto on kuin kaupasta kannettu ja alustaakin joku muistanut hyvänä pidellä, yhden ruostepilkun löysin telaston etujousesta.

    Asiaan, olikohan näihin sovellettavissa sähköstarttia? En ainakaan pikaisella googletuksella löytänyt varmasti sopivaa. Tuota speciaalia nykii mielellään, mutta perhereissuja kolmeen pekkaan, kahdella kelkalla tehdessä olisi iso plussa jos ei aina tarttis käydä molempia nykimään... siis emäntää ja kelkkaa.
     
  4. Jälli-Eeti

    Jälli-Eeti Lynx Re 600 Etec -12

    Alko g type enduro 500 - 99 juonittelemaan. Toinen pytty sammuu hetken ajettua ja jäähyttyä pelaa taas hyvin. Kipinän puutetta. Onko menny näistä puolia vai johtuisko staattorista? Pitää alkaa kokkeileen vaikuttaako Puolan lämmittäminen käyntiin. Tallissa kelekka pelaa hyvin.
     
  5. kölökki

    kölökki Well-Known Member

    Voise olla myös tulpassa,hatussa tai johossa tuollanen vika
     
  6. MOTO-SKI

    MOTO-SKI Active Member

    Tere! Tuli hommattua tuommonen lynx g-touring royal 670 vm-98 ja siinä ei lämpö eikä pensamittari toimi, kierroslukumittarikin välillä sekoilee.
    Sen verran taustoja tiedän että edellinen omistaja laittanut uuden jännitteen säätäjän vanhan hajottua.
     
  7. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Ainaki kaikki sähköliitokset kannattais tarkista että on kunnossa... Kaikista ei tiiä miten ne tekee....
     
  8. MOTO-SKI

    MOTO-SKI Active Member

    Liitoksia roplattu ympäriinsä eikä mitään mullistavaa löytynyt, havaintoja myös että valot välkkyy, kirkastuu ja himmenee välillä ja samalla kiekkamittari sekoilee, akun uusinnan jälkeen kiekkamittari asettu mutta vlot on himmeät ja latauskaan ei taida pelata, käynnissä jännite 12,5v.

    Nuo pensa ja lämpömittarit on voinut kyrvähtää jännitteensäätimen hajottua mutta mahtaakohan olla uusi jännitteensäädinkin rikki?
     
  9. MOTO-SKI

    MOTO-SKI Active Member

    No niin, nyt roplattu lisää.
    Kierrolukumittari alkoi toimimaan mutta valot himmeni kokonaan, valot palasi normaaleiksi vaihtamalla ehjä kierroslukumittari.
    Lämpömittari alkoi toimimaan aikani mittaillessa mutta lämpövalo vilkkuu vaikka johdot irti anturilta eli jossain yhteyksiä maihin..
    Pensamittari testattu suoralla virralla ja toimii eli tämänkin johdoissa tai tankin päässä vikaa.. very mystical and gay hommia..
    Oulun seudulla muita g touring omistajia?
     
  10. Partsi boy

    Partsi boy New Member

    Osaako tietäjät kertoa passaako 99vm. gtype spesiaalin tankki 97vm. racinkiin???
     
  11. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Muistaakseni käy jos sama penkki
     
  12. leiska

    leiska SkiDoo Freeride

    Tere,
    Onko kellään tietoa 97 racingiin jousien esijännityksiä alustaan ja keulaan? Mikä on niin sanottu vakiosäätö vakio öhlinginseihin? En pika googletuksella ainakaan löytänyt.

    -pete
     
  13. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

    Muistaako kukaan millä arvolla 494 koneellisen vakio kytkin jousi oli ja mikä sinne vois pätevä olla. Pitäis pilkkijakkaraan jousi vaihtaa ku liian kireä nyt ja kelkka 550km päässä
     
  14. Srj

    Srj Active Member

    Lynx g type 494, vuosimalli maanantaihin asti arvoitus. Ilmeisesti vetoakseli 32-34mm ja mitkähän rattaat käy ketjukoppaan?
    Mahollisimman lyhkäset.
    Miten tuorevoitelun poisto?
     
  15. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

    Rattaiksi minusta kävi ihan brp 13 lenkkiselle ketjulle tehyt. sit tieten ku alkaa muuttaa liiaksi nii ketjusta vara loppuu. et kuin lyhyitä sit hakee ?
    tuorevoitelun poistoa en ymmärrä minkä takii, mut jos haluu nii tukkii imukaulojen reijät, ja erillinen pikkusäiliö keskelle, ei kait se muuta tainnu tarvita
     
  16. Srj

    Srj Active Member

    Noniin kiitoksia. Tuli pelastettua tämmönen pihan perältä ja tekniikka menis kakspuokkiin ja 403 pitkänä 38 tai 51 harjalla. Tilansäästöä tuorevoitelun poistolla meinasin.
     
  17. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

    Aa no sitten ymmärtää :D
     
  18. vexu

    vexu Lynx RAVE 740 Big Pipe X RCG edition

    Mistähän löytäis g typeen startin, kiinnikkeet ja kehän? 670 mottiin meinasin laittaa.
     
  19. vetomies

    vetomies turraaja

    G-typeissä oli ilmeisesti joskus mekaanista pakkia. Miten se oli toteutettu ja olisiko peruutusvaihde lisättävissä pakittomaan 494:een enduroon vuodelta 1998?
     
  20. rainbow6

    rainbow6 KRT

    Hiiohoi! Ei kukaan sattuis tietämään onko 98 ja 99 mallin 500 bensatankeilla eroa. BRP sivuilta näkee 99 muttei enää 98 räjäytyskuvia.
    Alkaa mennä hermot siihen 98 vuotavaan näkölasiin ja 99 ois vähän fiksumman oloinen systeemi.
     

Suosittele tätä sivua