Polaris 2020

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jmp2002, 25/2/19.

  1. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Jaa ei meijän perän Jammut oo vielä kilvissä
     
  2. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Taitaa olla sekoitus maahantuojan puuhastelua ja kauppiaan tekemistä. Tänään sanottiin suoraan, että hyvä jos tammikuun alkuun tulee
     
  3. julli

    julli rmk

    eli molemmat pyyntihintoja
     
  4. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Joo mutta ainakin omalla kohdalla kun kysyin niin ei ollut tuota 9990 mallia ainoastaan punainen hintaan 11990.. ja siltikin jälkeenpäin päivittivät tuota ilmoitusta jossa oli hintana 9990 että liekkö sitä oli oikeasti siihen hintaan saatavilla. Jäi uusi kelkka siis ostamatta.
     
  5. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Se kilvettömyys johtuu Suomen Trafista ja EUn uudesta vaatimuksesta moottorien tyyppitarrojen suhteen. Nykyisten tarrojen tiedot ei riitäkkään enää tänä vuonna niin jouduttu tilaamaan jokaiseen kelkkaan uudet tyyppitarrat ja sen takia tyypitykset venyny. Kelkat kyllä on saatu jo lokakuussa muttei kilpiä. Ne tuli viime viikolla.
     
  6. jeesuspaimen

    jeesuspaimen xc indy 129

    En tiiä,kyllä tuosta joutu enemmän maksamaan ainaki noilla omavalinta väreillä.
     
  7. Polle850

    Polle850 Polaris Khaos 2,6"

    Mites tämmösessä tilanteessa kaupan purku,jos toimitus viivästyy viikkotolkulla/tai esim 2 kk .
     
  8. andyman

    andyman Well-Known Member

    Toimitus viivästyy mistä? Käsittääkseni kenelläkään ei ole mustaa valkoisella toimituspäivästä, vai miten nämä menee? Eikös tässä vielä olla ihan ajoissa, joten jäitä hattuun :)
     
  9. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    No mitään tuosta ei ole maksettu sillä kauppias ei halunnut rahaa ennakkoon ja tilaus tehtiin puhelimitse. Alkaa vaan seuraava reissu lähestymään, yhden jo jouduin perumaan vaikka kauppias lupasi kelkan olevan silloin jo valmiina. Eiköhän se kohtuu helposti mene ilmoittaa vain ettei otakkaan kelkkaa sillä mitään ei ole kirjallisesti sovittu, että pitää maksaa x summa kuitenkin kelkasta.
     
  10. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Eikait sole ku jättää kelkan hakematta, jos ei ole mitään varausmaksuakaan maksettu. Tuntuu, että joissain tapauksissa olisi vähän syytäkin näpäyttää ja jättää ostamatta. Syy ei välttämättä ole kauppiaassa, mutta ei myöskään asiakkaan tarvi kärsiä pitkittyneistä toimituksista. Jospa ne antaa palautetta pidemmälle toimitusketjuun ja seuraavana vuonna homma hoituisi paremmin. Minusta kelkkojen toimituksen pitäisi olla viimeistään loka-marraskuussa, ettei ajoaikaa mene sen vuoksi yhtään hukkaan.

    Tyhjä täällä on muiden huudella ettet vielä kelkkaa tarvi. Mie ainakin tarvin jo marraskuussa.
     
    JääPete tykkää tästä.
  11. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Tämä juuri toiset tarvitsee sen kelkan vasta helmi-maaliskuun puutereille ja toiset haluaa kaikki kivet ja kannikot kiertää jo joulukuussa itse kuulun jälkimmäiseen, Sekä kyllä tässä kohtaa pitäisi maahantuojan skarpata sekä myyjän kummankaan syyksi en täysin laita tilannetta, mutta paska maku tästä jatkuvasta "toimituksen" siirtämisestä on jäänyt aina luvataan seuraavaa viikkoa. Sitten tulee se seuraava viikko niin hups taas luvataan seuraavaa viikkoa. Loppu viimein sanotaan ettei ole kyllä mitään hajua missä kelkka on liekö vielä edes Ruotsissa
     
  12. andyman

    andyman Well-Known Member

    Minä ainakaan en sanonut että ette tarvitse kelkaa vielä, vaan sanoin että mielestäni tilanne ei ole vielä mitenkään normaalista poikkeava.
     
  13. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Kyllä monella on todellisuudentaju sumentunu tämän aikasen talven takia. Talvi on nyt monta kuukautta etuajassa ja kelkatki on etuajassa sen kuukauen verran, mitä edellisiin talviin vertaa toimitusten osalta.
     
  14. CEERIKSEN

    CEERIKSEN Polaris IQ600R -13, Pro-x 600 -02, Skandic -84

    Omaa saanut tässä odotella alkaa vaakakuppi kallistumaan siihen suuntaan, että saahan noita liikkeestä suoraan hakemallaki. Ihme hommaa, jos ei vieläkään ole varmuutta millon ne kelkat on noudettavissa. Sillä välin osa liikkeistä myy select-malleja suoraan toimitukseen.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  15. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Ei ole kyse todellisuuden sumentumisesta vaan siitä ettei asiakas enään luota mitä sanotaan, kun jatkuvasti pyörretään edellis viikon lupaukset. Se olisi parempi heti sanoa ettei ole tietoa ja selvitetään. Kuin lupailla seuraavalle viikolle. Sitten asiakas soittaa liikkeeseen, kun ei mitään kuulu niin sanotaan ettei ole näkynyt ja kyllä se ensi viikolla viimeistään on. Tätä kun toistetaan pari kolme kertaa niin ei tarvitse ihmetellä miksi ei kiinnosta enään odotella vaikka olisikin kelkat "ajallaan" viime vuoteen nähden. Mielestäni vielä se, että itse sanoin päivät jolloin tarkoitus oli olla ajamassa niin sanottiin kauppiaan toimesta "voit varata reissut kyllä se on silloin jo sinulla ajossa"
     
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Helmi-maaliskuun puutereilla kelkan pitää olla sisäänajettu, huollettu, säädetty, varusteltu ja lapsukset ajettu ulos. Sitä ennen voi puhkoa mettätien pohjat ynnä muut paikat ja totuttautua uuteen kamppeeseen.

    Ihme asenne porukalla että on normaali ja täysin hyväksyttävä homma, kun lumet jo maassa ja kelkat jossain vasta tulossa. Päinvastoin, mahtava homma, että joulu vasta ovella ja kelkan saa hakea tänään huollosta. Näin sen pitää kauden alkaakin.
     
    janzka tykkää tästä.
  17. Polle850

    Polle850 Polaris Khaos 2,6"

    Juurikin näin !
     
  18. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Osalla vaan tuntuu olevan tapana että hirveä kiire ajeleen vähille lumille, mutta sitte kevään parhailla keleillä ei enää jakseta ajaa. Tai ei ne puuterihommiin enää parhaat kelit ole, mutta ilmeisesti reititki melko tyhjiä kevään aikaan. Olis se kyllä hyvä alkaa ennen parhaita kelejä kohottaan kelkka kuntoa kun muuten eka reissut melko raskaita.
     
    TeHo tykkää tästä.
  19. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kyllä se on juurikin näin. Keväällä parhaat reittikelit ja ketään näy missään.

    Kuntoa on tosiaan itselläkin syytä kohottaa. 30min vääntää peltorallia ja ranteen on kuin kypsää makaroonia:D
     
  20. pro x 550

    pro x 550 Indy xcr 136" 650 -22

    Omani 137" sain talliin ihmeteltäväksi. Väri ainakin mielyttää omaa silmääni. IMG_20191213_165423.jpg
     
    Maisemakaahaaja ja BABLO tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua