Polaris 2020

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jmp2002, 25/2/19.

  1. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.


    Komian värinen. :)
    Maukkaita kamppeita. Vettää kyllä erriin malliin kuin edeltäjänsä.
     

    Lisätyt liitteet:

  2. Pitkäpätkä

    Pitkäpätkä Polaris

    Niin on , vois ajaa kovempaa kuin koskaan jos pää kestäis ja tuntuu olevan nuo voimansiiron palikat valmiina oikein , ei taida tarvita painoja , jousia eikä helix muutoksia tehdä
     
  3. PteQ

    PteQ Äksy polle

    Eipä ole vielä päässy 146:sta ajaan, ko kärrystä talliin. Viablen ja Pitkäpätkän juttuja lukiessa täytyy kyllä hämmästellä, että onko juuri tosi, että Polle on tehnyt kerrankin voimalinjan, jota ei tarvi tehä alusta alkaen uusiksi?
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tästä on nyt niin montaa "tietoa" että otappa niistä selvää. Kaksi myyjää sanoi eri lukemia ja täälläkin on ainakin 3 eri rpm tarjottu.
     
  5. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Yhtä sekavaa kuin uusien toimitukset? :D
     
  6. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Kelkan mukana tullu 2020 englannin kielen manuaali, jälkitoimituksena suomenkielen 2019 ainakin kertoo että yli 5500 kuluis sisäänajo.

    Edit. 2019 manuaali ei puhu mitään kierrosluvusta.
     
  7. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Tuskin näin on vaikka hyvältä tuntuu näinkin. Kun sisäänajon olen suorittanut ja päässy ummelle tolskaan niin varmasti viisaampi silloin sanoa. Edeltäjään kuitenki on eroa. En mie ainakaan tietäs että on sisäänajomoodi päälä, ellei olis uus kampe. 8250 kiertää. 3.5h/130km mittarissa. Kyllä tuola peukalon takana voimaa on ainaki. Iskarit ommaan makkuun aivan turhan "makkaavat" Suksetki luultavasti mennee vaihtoon.
     
  8. rikzuu_

    rikzuu_ Polaris khaos 3”

    Paljonko kestää kierrättää tämmöstä 850 patriotin moottoria? Ennen sisään ajoa kiersi 8000rpm ja myt 2.5h ajettu niin 8100-8150rpm
     
  9. rikzuu_

    rikzuu_ Polaris khaos 3”

    No nii mistä nuista tietää
     
  10. Janme

    Janme Well-Known Member

    Tuossahan se huipputehon yläkierrosraja huitelee, enemmästä ei oo ku haittaa.

    Sisäänajokierroksista luki ohjekirjassa 5500, että eiköhän se siellä ole. Ainaki tuntu tuo 2 h lisäpensansyöttöä pitävän paikkansa, ku parin tunnin jälkeen kulutus tuntu puolittuvan.
     
  11. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Jos nuo palikat voimalinjassa mitä tääläki on kerrottu mutta niitäki taisi olla 3 eriä niin pitäs kiertää pirusti yli ainaki 19 malli kiersi liekkö softalla muuttaneet moottoria?
     
  12. Janme

    Janme Well-Known Member

    Eikös se nyt näyttäny, että 146 SKS -> 163 Pro on tasan samat palikat vai joko tässä muistaa omiaan. Välityksillä vain muljattu. Ainaki 3" Kaaos kiersi yli vielä 74 punteilla umpishommissa saman ku 2.6" vakiohilppehillä. Tokihan ei raskaimmat kelit, mutta kyllä tuota lunta nyt ajettavaksi asti on.
     
  13. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Näin sitten tehtiin, että kelkka jää noutamatta ja huomenna suoraan hakemaan toista merkkiä tilalle. Ei tarvitse kärvistellä, kun saa suoraan kaupanlattialta kamppeen alle.
     
    JääPete, Rautane, Ves_ku ja 15 muut tykkäävät tästä.
  14. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Mihinkä kamppeeseen nyt päädyit?
     
  15. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Lynx leiriin mennään löytyi 20 vuotinen RE valmiina ja ei loppu viimein ihan mahdoton hintaerokaan jää
     
    Turskaa, Driver, vetkulilm ja 2 muut tykkäävät tästä.
  16. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    Kova veto, respect tuosta. ihan oikia homma jos maku menee jo syksyllä ni noin se pitää tehäkki, jospa siitä jotakin oppisivat (tuskin kylläkään)
     
    M.E.A tykkää tästä.
  17. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Mites muilla Kaaoksien kilvitykset? Ei ole vissiin menny maahantuojalla ja trafilla vihkoon hommat vai onko sittenki vika omassa myyjäliikkeessä ?:rolleyes:
     
  18. JJN

    JJN 3" Khaos

    Maahantuojalla ja trafilla hässäkkää. Kokoajan kuulema tulee kilpiä niihin mutta vähän ripotellen. Ite sain perjantaina.
     
  19. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    No joo...eihän se auta ko, sitte ootella. Pistää kättä nyrkkiin, niellä suuttumus ja mutista ajatuksissa kirosanoja. :oops: 70 senttiä näyttää lumensyvyys tällähetkellä kotona :(
     
    JääPete tykkää tästä.
  20. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Rekisteröintikatsastuksen kautta saa kilvet heti ko käyttää konttorilla. Tyypityksissä jotain häikkää Trafin kans ko ilmeisesti eri kelkka kyseessä kun on mustat tai punaset liukurungot :D
     

Suosittele tätä sivua