Kemi- Keminmaa- Tornio-Simo alueen reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä oudie, 17/3/06.

  1. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Niin oli joo. Mukava ku porukka pääsee pikkuralli fiiliksissä kurvailemaan... Daamn. Ja oli muuten kissanlanpojatki reitillä! Varokee! Tutkailivat siinä kohdilla mistä ylitetään moottoriliikenne tie.
     
  2. EnskaSpecial

    EnskaSpecial RMK 800assault-13+Polaris Sportman 500 -12

    Tänään tuli ajettua tuota kivalon reittiä sinne kemiin käsin VAROKAA joku järjenjättiläinen on pukannut auralla 1,5metrii korkean kasan siihen kelkkareitin päähän. Kasan hoksaa helposti jos tulee Kemistä käsin kivaloille mutta Kivaloilta Kemiin päin mennessä kasa on tappavan vaarallisessa kohtaa sitä ei juuri hoksaa kun mutkan takaa vauhdin hurmassa tulee. Mutta siis ajatte kivaloilta Kemiin päin ajatte ne laajat suoalueet läpi reitti nousee loivasti ylös sellaiselle tasaiselle tielle taitaa olla joku mettätie no sitä voitte huoletta puotella noin pari kilsaa sitten HIDASTAKAA! Tulee loiva mutka ja sen päässä se kasa on. (toivottovasti nyt saitte selvää ohjeista) Veljen nopea reaktioaika pelasti kelkan ehkä jopa kuskin, nimittäin siihen kasaan kun täysiä posottaa niin jää Paul Thackerin 72metrin ennätysloikka toiseksi ja tässä hypyssä alastulo on tasainen että sen jälkeen ei paljon kelkalla ajella. Jos tietäisin kuka siinä on auran kanssa käyny sähläämässä niin se ukko olis nyt teholla. :mad:

    Muuten reitti oli ok kunnossa.
     
  3. Sonekin

    Sonekin Well-Known Member

    Jep. Itsekkin viikko sitten tulin ihan liian lujaa siihen. Sen verran sain jarrutettua, että ei ihan kymmentä metriä lentäny, mut korkealta tuli tasaselle alas.
     
  4. EnskaSpecial

    EnskaSpecial RMK 800assault-13+Polaris Sportman 500 -12

    Onko kukaan ajanut koko reittiä läpi Kivaloilta Kemiin? Seuraavana viikonloppuna olis tarkotus ajaa se läpi ja olis kiva tietää jos matkalla on lisää tällaisia yllätyksiä.
     
  5. James Pönde

    James Pönde Kelkaton.

    Onkohan kukaan vielä ajanut jääkärikämpältä tervolaan tuota reittiä pitkin.. Voisi olla kiva käydä tuo reitti kattelemassa tässä keväämmällä.. Taitaapi vaan olla samanlaista pikkupattia mitä tuo kokoreitti on täynnä.
     
  6. Sonekin

    Sonekin Well-Known Member

    Ei olla vielä tervolaan asti ajettu. Käytiin toissaviikonloppuna noin 25km siitä kivalonlaavulta tervolassa päin. Sinne asti oli ihan hyvää pikku pattia. Alkoi vaan pensa mittari näyttään, että parempi kääntyä takasin...

    On ajettu Kemistä Kivaloille ja takasin pari kertaa. Ei siinä reitillä tuota pahempia ylätyksiä ainakaan viimeksi ollut. Tiedä sitten olisiko joku taas käynyt auraamassa... ;) Hyypiön kohilla on aurattu Ampumaradantien ja sivakkavaarantien välinen pätkä Hevosia varten. Eli siinä ei kannata ihan sinkkisuorana ajaa.
     
  7. Kordari

    Kordari Well-Known Member

    Varokaapa kantoja reitillä siinä motarin reunassa. Kaveri otti ilmalennot yhestä keskellä jälkeä olevasta, ja pudotessaankin osui yhteen reitin reunassa olevaan kantoon. Siinä keskellä jälkeä olevassa on risu merkkinä, mutta eiköhän senki joku pyyhkäse kohta nurin.. :-\
     
  8. "Sixpäkki"

    "Sixpäkki" Xterrain 900 R Turbo

    Tuttu kanto viimekeväältä se ! Osoin silloin kivasti siihen ja kelkka paskaksi.... Nyt laitoin alkutalvesta risun siihen merkiksi mutta ei näköjään auttanut :mad:
     
  9. Loppasuu

    Loppasuu AC Bearcat 570xt -12

    Kaveri veti toissa viikonloppuna super sportin katon kautta muutaman kerran ympäri, siellä kun oli aurailtu mettä autoteitä sieltä täältä. No onneks ei käyny pahemmin, astinlauta mutkalle ja heijastin rikki. Tajus hypätä kyydistä pois ajoissa, ei kuulemma nähny kirkkaalla lasilla mitään(onpa ihme, hämärä) vois ne vähä pienempiä penkkoja kasailla, ku tietävät et siellä ajellaan. :mad:
     
  10. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Juu tuttu kanto on. Muutaman kerran saanu siinä käden kipeeksi ku suksi o siihen jysähtänyt. Ei ole onneksi vielä pahempaa sattunut. Tuon risun ansiosta sen viimeksi muistin.
     
  11. polle-positiivi

    polle-positiivi Well-Known Member

    ja oiskos kukaan nähny mun roiske-läppää? polariksen orggis läppä,väriltänsä musta...pari viikkoa sitten tippui välille st1 (entinen supa) - siikakangas. ei muuten ku oli saatanan kallis ku kävin tänään kysyyn hintoja :'( eli jos löysit ja et kehtaa laittaa omaasi niin olisin kovasti iloinen jälleen näkemisestä!
     
  12. [juhis]

    [juhis] Member

    Pitääpä kaverilta kysellä kun kertoi tossa jokuaika sitten löytäneensä roiskeläpän jos ois vaikka kyseinen läppä minkä löysi, ilmoittelen tänne jos on sama läppä..
     
  13. [juhis]

    [juhis] Member

    Laitoin sulle yv:tä polle-positiivi !
     
  14. powertrippin

    powertrippin ZR 500 vm. 2001

    Ei hajuakaan missä on siikakangas, mutta toissaviikon lauantaina löysin yhden Polariksen mustan läpän siitä akku- ja rengasfirman vierestä. Siitä 500 metriä eteenpäin oli poliisien ratsia silloin. Läpän laitoin näkyvälle paikalle hangen päälle, mutta eiköhän joku sotapäälikkö senkin älynnyt siitä napata.
     
  15. polle-positiivi

    polle-positiivi Well-Known Member

    juu,mun reitti kulki juurikin akku ja renkaan vierestä,ratsiassakin jouduin pysähtyyn...eli läppähän oli mun! seuraavana aamuna kävin ajaan reitin läpi,ajattelin että joskos joku olis löytäny ja nostanut näkösälle, ei näkynyt läppää enää jouduin myös silloin ratsiaan! olivat ahkeria tuona viikonloppuna! niin siikakangashan sijaitsee takajärven vieressä! oklaholmankatu jonka varmaan tiedät? rajaa nämä asutus alueet...mutta "juhiksen" kaveri oli ton läpän löytäny,eli asia taitaa olla hoidossa.
     
  16. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Laitetaan nyt tännekki elikkäs, löydetty tommonen Polaris Fusion 600 Racen sivukate tuolta akkunuksen läheltä. Nökötti hangessa niin serkku nappas mukaan ja aiko kerholta kysellä, jos joku ajelee ilman sivukatetta polariksella. Laittele yv. jos tunnistat omakseks.
     
  17. Soppamies

    Soppamies Xterrain 900 Turbo -20, Lynx RS 600 -18

    Lauantaina on eräs tuttu loukkaantunut vakavasti ajettuaan juuri tuohon auravalliin mikä on pukattu keskelle metsäautotietä kivalon reitillä. Kellään tietoa kuka saatanan ääliö on tuon vallin tuohon pukannut :mad:
    Tuo on jo selvää kiusantekoa, mistä pitää tekijä saada vastuuseen. :mad:
     
  18. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Alkais vissiin oleen rikosilmon paikka :mad:. Toivottavasti "kolaaja" saatais vastuuseen
     
  19. Sonekin

    Sonekin Well-Known Member

    Eilen ajettiin siitä niin oli mustia, ilmeisesti puskurista, olevia muovinpalasia ympäriinsä siinä tiellä. Tulomatkalla meinas taas käydä vanhanaikasesti ja tulin ihan liian lujaa siihen pattiin. Onneksi tällä kertaa kerkesin jarruttaa... Ois melkeen pitäny merkitä se joillakin risuilla tai jollain.
     
  20. Rammeri

    Rammeri ÄKSY H.O.r.o

    Ei ole tietoa mutta itsekin otin tässä joku viikko sitten ilmalentoa tuosta patista ja sain polven komeasti turvoksiin...On kyllä vaarallinen paikka.Taitaa olla kyse eräästä korjaamopäälliköstä?
     

Suosittele tätä sivua