Polaris AXYS RMK 800 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2015 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 11/4/15.

  1. Jimmny

    Jimmny Well-Known Member

    Omassa on nuo vakiovetarit paikoillaan. Mahtuisko ne olemaan tuossa nokka palojen kohdalla vastaamatta vetopyöriin. Liukurunkoja ei ole lyhennetty.
    Onko sulla @Jii.Pee läpivetävät?
     
    Viimeksi muokattu: 15/2/20
    Tmu tykkää tästä.
  2. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei ole läpivetävät. Ihan vakiot. Ei ole hyppinyt yli koskaan niin ei ole raskinut turhaan ostaa niitä.
     
  3. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Joo.. Löysäät sen lukitusmutterin vaijerilta millä se on kiinni rungon pidikkeessä. Sitte kampeat vaijerin pään irti tapista. Sitten vaan vedät vaijerin pitkäksi ja pitäis olla 16-18mm väliin. Itellä oli 17.5mm.. Nämä kuulemma venyy ja jotku ostanut varalle kuin jotain tulppia.
     
  4. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Onko näissä kahvalämmittimille jossain joku rele tai sulake. Molemmat taisi mennä mykäksi?
     
  5. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Joku nuista kolmesta releessä. Kaikki samanlaisia. Pari on siinä näkösällä ja yksi pussissa varisuojan päällä.
     
    mikkohen tykkää tästä.
  6. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Eilen lueskelin yhtä polaris foorumia ja siinä oli jollain ongelmaa kun ei meinannut millään kiertää yli 8100. Lopulta sai kiertämään kun testasi putkea eri kelkasta. Vaihtoi sitten pelkät uuden tiivisteet pakoputkeen ja sillä löytyi kierrokset. Tai tuolla oli isoin merkitys. Tais se jotain muutakin pientä rassata. Oli vissiin uudesta asti ollut tuollainen.

    Veli aiko testata omasta niin että tiivistää jollain nuo liitokset että onko vaikutusta. Sillä myös kierrosvammainen rmk.

    Viimeksi kun irroitin vaimentimen niin takasin laittaessa se liitos jäi jotenkin huonon näköiseksi. En tiennyt että se reikä saattaa olla hieman soikea. Pitää itselläkin käyttää irti ja laittaa uudestaan.

    Edellisessa dockerissa saattoi vaimentimen nokka jäädä pikkuisen pohjapellin päälle niin että vajaa sentin peittyi. Sillä oli älyttömän iso vaikutus kelkan toimintaan.
     
  7. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Onko seuraavaa veikkausta. Kokeilin vaihella noita releitä, eikä vaikutusta. Itseasiassa ajovalotkin puuttuu (lyhvet ja pitkät) sekä takavalot. Paljon pitäisi jännitteensäätäjältä saada mitattua jännitettä? Oisko tämä syynä?
     
    Viimeksi muokattu: 16/2/20
  8. Asdf

    Asdf New Member

    Tuli laitettua tuommonen 2016 155" sks, ajettu 6tkm, ei tiedossa olevaa huoltohistoriaa. Ajattelin nyt teetättää mäntäremontin siihen, mitähän muita huoltohommia kannattais ajatella? Nyt ottaa kiinni noin 3200rpm, minkähänlaista osaa sinne tulis katella että ottais vähä korkeammalta kiinni?

    Ja lisäksi startti ei pelannut, jännitteet akulta ok, onko näissä jotain tyyppivikaa sähköstartissa?

    Tosissaan ensimmäinen "oikea" kelkka, niin ei sen puolesta ole minkäänlaista tieto/taitoa näihin huoltohommiin.
     
  9. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    En minä sähköistä älyä mitään.
     
  10. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Kytkimenjousen alku numeroa nostamalla saa kytkentää korkeammalle. Loppu numero vaikuttaa huippukierroksiin. Selvitä mikä jousi on nyt ja laita vaikka 120 --> 140 niin nousee hieman.

    Varmaan vaihdella ketjuöljyt, tai melkein sama vaihtaa vasta ennen kuin laittaa kesäksi säilöön. Iskarit huoltaa jos ei ole huollettu vasta. Telasto rasvailla. Korjailee sen mukaan kun vikoja ilmenee..
     
  11. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Tuomoinen köntiksi sulanut liitin löyty moottorin päältä pussukasta. Täytyy purra palasiksi, että saa sulaneen liittimen auki. Eiköhän se vika tuosta löydy...
     

    Lisätyt liitteet:

  12. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Sulaneesta liittimestähän se vikajohtui. Uudet liittimet johtojen väliin, niin alkoi kaikki pelaamaan. Kop kop.. ettei särkynyt enempää. Kannattaa vilkaista tuo liitin, ettei matka katkea odottamatta.
     
  13. Joginen

    Joginen Member

    Mites noiden blingfactoryn vahvikkeiden kanssa saa paikalleen telaston rullat? Onko turhia kun tuntuu että ilmankin pärjää, vai sulattaako kovalla ajaminen liukuja enemmän jos ei sivulla pyöriä ole ollenkaan. Normaalisti sks:ssä on kaks per puoli. Raapijat alas ja kovaa ajoa?
     
  14. jonteck

    jonteck Polaris Matryx Khaos Slash 9R 155

    Joutuu modamaan kiinikettä. Ite laitoin omaan sks bligin vahvikkeet ja rullat.
     
  15. Joginen

    Joginen Member

    Onko blingilla sopivat adapterit/välikkeet noille rullille? Jos edes yhden laittais per puoli takaisin
     
  16. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Rälläkkää vaan kiinnikkeille jos et ole ottamassa vahvikkeita enää pois.
     
  17. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Onko mulla kelkassa vikaa vai onko normaalia. Jos on lämmin keli (0- -5) niin kelkka tuntuu hieman vaisulta ja ei kierrä ihan niin paljon kuin pakkasella. Käyntiääni vähän epätasaisempi ja ei vastaa niin hyvin kaasuun. Kaveri ei ollut huomannut vastaavaa omassa samanlaisessa.

    Mietin että jos on vikaa niin missä ja jos ei niin olisiko mitään hyötyä että lisää muutaman reiän ilmanotto boksin yläosaan?

    Näihin ei vissiin saa vastaavaa ohjelmointia mitä Paltekilla tekevät brp:n laitteisiin?
     
  18. rehto

    rehto Well-Known Member

    Ittellä tuo vanhempi 800 ja siinä on kanssa jännä tuo kevätkelin jännästi laukkaava tyhjäkäynti. Olen laittanut sen lämmöstä pehmenevien mottorin tukikumien syyksi.

    Lämpimällä aina puuttuu tietty terävyys varsinkin jos voimansiirto on viritetty oikein makkeimmilleen pakkaslumelle. Lisäksi lämpeneekö hihna jne...
     
  19. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Itellä kans vaijeri näytti tuota samaa 17.5mm että siinä ei ainakaan vika kierrosongelmiin. Spi-putki sen sijaan oli poikki heti y-haaran jälkeen että jospa se vika sieltä löyty. Samalla tuli vaihettua moottorin kumet vaikka eipä nuissa vanhoissa mitään vikaa ollu kun vertasi uusiin. 4tkm ajettu ja mulla on tuo slpn moottorin lisätuki niin vissiin sillä pysyy nuo kumet hyvänä, pikkusen sitä tukeakin säädin löysemmälle. Kytkimestä tuli kyllä aivan eri timmi kun vaihto tuon kannen puslan, oli jopa vähän nihkeä liikkumaan se pelkkä kansi tuolla uudella puslalla vaan jospa se siitä vetretys kun pääsee ajamaan.
     
    Jii.Pee tykkää tästä.
  20. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei se hihnasta johdu. Ehkä tuota voimalinjaa pitää keventää että jaksaa kunnolla ja katsoo kehtaako reijittää muoveja yhtään jos sillä mitään merkitystä on. Pitäis vielä tarkistaa tuo imuboksi että pääseekö vetään kuumaa ilmaa konetilasta. Se muovilaatikko on ruuveilla kasassa ja näytti ainakin veljellä olevan jotkut löysällä kun kelkan käytti palasina. Varmaan tehoja syö jos osan ilmasta ottaa kuumana?
     

Suosittele tätä sivua