Sodankylän Freeride-alue

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä sokerikukko, 13/2/20.

  1. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Taasko sä täällä vouhkaat.. Joo Sipola kertoi jo alkuun minkä takia aluetta ei voi isontaa. Eli ei tuosta isompaa tehdä.

    Esim. syöte voisi saada isommasta freeride alueesta jonkin verran rahaa koska isompi alue vetää paremmin porukkaa. Eli turhaa harmitella tuon läiskän perusteella.

    Turhaa kait sulle selittelee kun sulla näkyy olevan sellaiset aivot mitkä kääntää vähän joka asian väärinpäin. Tai sitten vaan haluat ymmärtää kaiken mahdollisimman väärin.
     
  2. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Ei kait tämä ole Syötteen topic?
     
  3. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Tähän kommentoin: "harmi jos kunnalle ei tule tuollaisesta rahallista hyötyä kun kannustais muitakin kuntia samanlaisiin alueisiin"

    Kirjoitin että voisi hoututella paremmin jos alue olisi isompi. Esim syötteellä sellainen varmasti pelaisi ja toisi jonkin verran rahaa.

    Alat länkkyttämään että aluetta ei voi isontaa mikä on jo tiedossa ja kun et enää muuta valitettavaa keksi niin pitää alkaa valittaan että väärä alue.

    Sulla on kyllä jokin pahasti pielessä kun pitää ihan keksimällä keksiä mistä valittaa. Olen ymmärtänyt ettet ihan teini enää ole vaikka niin käyttäydyt? Jos aikuinen mies niin melko naurettava tapaus olet.

    Olen pistänyt merkille että tartut tuollaisiin typeriin juttuihin ihan jatkuvasti. Eli tahalleen halut foorumille turhaa napinaa.
     
    Pihevi tykkää tästä.
  4. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Pointtina on ollut että mikään alue ei tunnu olevan tarpeeksi suuri joillekin ja kaikki pitäisi saada ilmaiseksi. Juurihan Sipola kertoi että vapaaehtoisia maksuja ei ole liiemmälti tullut että edes lanausta suoritettaisiin tuon alueen siirtymä reitille. Ehkä ne tosiaan pitäisi olla jossain isomman keskuksen lähellä mutta taitaa jäädä haaveeksi.
     
  5. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Yhteismetsän alueilta on jo kokemuksia että porukka on valmiita maksamaan 30€ päivä että saavat ajella. Näky olevan myös kuusamon yhteismetsällä pari ajoaluetta tullut. Eikä nämä ole lähellä mitään. Hyvä että edes majoitusta saa yhtään lähempää.
     
  6. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Se on hyvä että Kuusamon yhteismetsä panostaa freeraidiin ja majoitusta löytyy enemmän kuin Sodankylästä. Jos maksut maksetaan se voi toimiakin.
     
  7. Wonderer

    Wonderer New Member

    Tämä kokeilu kesti kaksi vuotta, mutta nyt sopimus on päättynyt. Tänä vuonna freeride-alue ei siis ole enää käytössä.
     

Suosittele tätä sivua