Polaris pro ride 800 rmk

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Lapin Kelkkailija, 16/4/20.

  1. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Vm15 käynnistyy yleensä toisella nykäsyllä. Nyt muutaman kerran tehnyt että tupsahtaa putkessa eikä lähde ennen kuin painaa kaasua. Muuten kyllä lähtis ilman kaasuakin mutta jotenkin tyhjäkäynti niinkö olis pienellä että ei jaksa jäädä käyntiin. Normaalisti pysyy käynnissä ja toimii ajossa. Vasta aikoihin vaihdettu tulpat sekä bensan suodin uusittu mikä on 2 variaattorin kohdilla sekä vessit putsattu. Tankin suodatinta ei lie koskaan vaihdettu.
     
  2. rehto

    rehto Well-Known Member

    Sattunu ittelläki tänä talvena pari kertaa että toisella nykäsyllä tupsahtaa ja sitten pitää vetää kaasun kanssa käymään. Tämä vain kylmällä koneella pakkaskelissä. Kevääksi näytti korjaavan ittensä tai sitten vaan miehestä tullu riskimpi.
     
  3. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Normaalia
     
  4. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Ok. Ei tehe tätä läheskään joka kerta. Silloin kun tehnyt kone ollut kylmä. No ei sitten huolta. Tuokin kyllä voi olla että veto ei ole tarpeeksi voimakas. Kohta alkaa sisään ajo. Uudet männät hyllyssä odottaa asennusta. Vessien puhdistuksen yhteydessä täytyykö solenoidi ja letkut putsata? Jos miten? Saako solenoidin auki? Pruutaa öljyä letkusta mikä tulee solenoidilta...aattelin vaan et kait se solenoidi voi alkaa jumia kun öljymöhnää tulee letkustakin ulos.
     
    Viimeksi muokattu: 16/4/20

Suosittele tätä sivua