Huoltotaso kelkan remontointiin

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Pasi, 13/4/16.

  1. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    mistä löytys tihiämpi nousuinen kierretanko tuommoseen nostimeen?
     
  2. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Tuommonen tuli hankittua taannoin. Vasta kasasin. Jotenkin tuossa vissiin oli vähän "vänkkyrässä" nuo osaset kun ei kokoonpano mennyt ilman vääntöä&voimaa. Kasausohje A4 josta ei oikein saanut mitään selvää jos halusi tietää minkä pituiset pultit ja minne aluslevyjä laittaa ja minne ne muoviset aluslevyt. No laittelin enemmän niitä aluslevyja mitä erinäisistä kuvista näkyi ja korvasin niitä täyskierrepultteja osakierrepulteilla. Sledstorelta kysyin vähän neuvoja mutta ne ei tiennyt tuotteesta yhtään mitään. Surkea kauppa oman kokemuksen mukaan...no kunhan saa halvalla tavaraa.
     
    Fudge tykkää tästä.
  3. Paabo

    Paabo Well-Known Member

    Hyvä, että muillakin samankaltaisia kokemuksia. Kelkkanostimen kasausohjeet oli aivan luokattomat ja kyseiseltä firmalta ei kannata juuri t-paitoja kummempaa ostella.
     
  4. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Nousihan tuo Nytro ihan nätisti. Laitoin laudat varmuuden vuoksi tuonne astinlautojen alle. Pikkasen on notkean tuntuinen kun heiluttaa eli ehkä voisi vaikka nyrjähtää...en tiedä uskaltaisiko liikutella tuommosella alustalla jos tuon saisi renkailla sellaiseksi että liikkuisi hiekkapihallakin.

    Tulipahan sattumalta vastaan tämmönen https://www.nettivaraosa.com/moottorikelkan-varaosat-ja-tarvikkeet/2809328
     

    Lisätyt liitteet:

  5. Aksu92

    Aksu92 Boondocker 4100 -20

    Tuohon proworksin nosturiin on muuten kasausohje youtubessa nykyään.
     
  6. Aleksi

    Aleksi Well-Known Member

    Ihan hyvä nostin oli tämä proworks, tähän asti kunnes kävi kuvan tavalla, saa nähdä mitä tuumaavat takuusta kun nostin jo kuitenkin muutamia vuosia vanha...
     

    Lisätyt liitteet:

  7. Joutojätkä

    Joutojätkä Member

    Proworksin nostin on sledstoressa nyt näemmä puoleen hintaan, just huomasin.
     
  8. pantera

    pantera Active Member

    Justiin ostin Sledstoresta tuon nostimen hintaan 89,90. Jos tuon kasaaminen aiheuttaa vaikeuksia, niin ei sillä kyllä sitten käyttöäkään ole. Pultteja oli neljää mittaa, ja jos vähän katselee rautojen paksuuksia, niin ei voi mennä vikaan. Rimpula se on,ja kelkka huojuu päällä sivusuuntaan melkoisesti, mutta näkee sitten käytössä kestääkö, vai kaatuuko kelkka päälle. Kun paketti tuli, niin siitä puuttui 15cm pitkä teräksenkappale, joka yhdistää alustan puoliskot. Otin kuvan, ja tein sähköpostitse reklamaation. Nyt on tulossa kokonaan uusi sledstorelta, eikä vanhaa tarvinnut palauttaa! Tein puuttuvan kappaleen tunnissa, ja kohta nostimia on kaksin kappalein. Voin suositella ainakin tällä kokemuksella Sledstorea, vaikka tarvitsisi muutakin kuin t-paitoja. No jos jotain negatiivista, niin tavaroiden tulossa kestää. Ainakin kelkkanostin tuli Ruotsista, mikä pikkaisen hidastaa saapumista, mutta myös tilauksesta tavaran vientiin kuljetusyritykselle meni 2 päivää.
     
  9. teme-

    teme- Well-Known Member

    Ite ollu ihan tyytyväinen tuohon sledstoren nosturiin ottaen huomioon kuitenkin hinnan, itse vielä muokkasin siihen kemppiliimalla pyörät alle sekä myös hitsasin kaikki ei liikkuvat osat niin jämäköitty kyllä. Ja onhan tuo 3 vuotta pelannu ja kertaakaan ei ole tullut kelkka alas.

    Kasaus ohjeet tais kyllä olla minullakin mallia käytä mielikuvitusta mutta onneks sitähän riittää:D
     

Suosittele tätä sivua