Yleiset Polaris kelkkoihin liittyvät kysymykset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä wolle, 17/1/13.

  1. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Varmaan tehtaalta ainoastaan osaavat varmaksi sanoa mutta epäilisin että ovat peljänneet remmin kestoa 3” lapulla kun se kuiten rasittaa aika paljon enemmän kuin 2,6” lappu. Ovat tieten halunnee kehittää rauhassa sopivan hihnavälityksen joka toimii myös korkeamman lapun kans ja semmonenhan on nyt uusiin peleihin tarjolla.

    Siinä olet kyllä oikeassa että parempi se hihna on.
     
    Deleted tykkää tästä.
  2. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ymmärsin tarjouksia kysellessä, että ketjuvedollakin vielä uusia RMK polleja saisi.

    Todella pienillä kilometreillä kuulosti jo porukalla olevan ongelmia variaattorin akselin kanssa remmivetoisissa. Tästä kuulisi mielellään lisää, jos remmillisen joskus tilaa.
     
  3. Prormkpolle

    Prormkpolle Well-Known Member

     
  4. Prormkpolle

    Prormkpolle Well-Known Member

    Olen Pro ride koppasella pro rmk tdssllä ajelle vuodesta 2015 rapiat 6000km josta 5500 km turbon kanssa ,remmivedon kanssa on 2kertaa remmi katkennu nokn 3000km välein ja kerran siinä välissä alapyörän kiinnitys pultti katkennut.. laakerit oon kerran vaihtanu..tuossa viime syksynä vetoakselille ja yläakselille.. en moiti muuta kuin että kun remmi menee niin ei paljoa jarrutella.. pitää olla hyvät reaktionopeudet yllättävää tilannetta varten
     
  5. MattiM

    MattiM SKS 850 146

    3200km välein pitäis huolto-ohjelman mukaan vaihtaa vetoremmi.
    Turbon kanssa näköjään vähän useammin. :D 15-vuotisissa oli joku huollon takaisinkutsu aikoinaan nuista hihnapyörän pulteista. Vaihdettiin kai lujempiin.
     
  6. Prormkpolle

    Prormkpolle Well-Known Member

     
  7. Prormkpolle

    Prormkpolle Well-Known Member

    Juu näin on...uusi pultti alapyörään tulee remmin mukana.
     
  8. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Pulttikaupasta hakee 10.9 pultit niiden meltojen vakioiden tilalle nin kestää kiriä toisenki kerran.
     
    Prormkpolle tykkää tästä.
  9. Tomppa82

    Tomppa82 Well-Known Member

    06 Ho switcback, eli iq-koppainen, onkos tuon koneessa läppiä imupuolella?
     
  10. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    On.
     
  11. Tomppa82

    Tomppa82 Well-Known Member

    Polariksen gripper-sukset, mistä sen näkee onko kyseessä gripperit vai jotkut muut? Mielessä olisi omaan laittaa gripperit, mutta en nyt sitten tiedä, olisiko ne jo vaihdettu edellisen omistajan toimesta alle. Mitä vertaillut oman kelkan suksia gripperien kuviin, niin ihan yks yhteen eivät ole. Lähinnä mietin, että kuinka lähelle päältä päin katsoen on 2006:sen switsun vakiosivakat gripperien näköä? Tai olisiko joku toinen suksimalli ulkonäöllisesti lähelle samaa näköä gripperien kanssa? Mitään mallimerkintöjä tai -numeroita en oo löytänyt, mutta Polaris-teksti niistä mielestäni löytyy...
     
  12. LittleSnowman

    LittleSnowman Well-Known Member

    Saisitko laitettua kuvan niistä suksista tänne? Ne "nystyrät" siinä suksen päällä on yleensä aika hyvä gripperien tunnusmerkki. Siitä minulla ei ole tietoa onko jollain muulla merkillä samanlaisia nypyköitä.
     
  13. Tomppa82

    Tomppa82 Well-Known Member

    Pitää koittaa muistaa ottaa kuva, kun seuraavan kerran pääsee tallille. Niissä on kyllä eräänlaisia nystyröitä päällä, jos nyt oikein ymmärsin, mitä meinasit niillä. Mutta mitä gripperien kuvaan vertasin, niin ne oli jotenki eri tavalla, meniköhän ne jotenki eri suuntiin ja olisko ollu hieman eri kohdillakin... Kuitenkin lähitarkkailussa näytti erilaisilta, kuin gripperit, tosin ei nyt mahdottomasti eroa. Lähinnä jotain yksityiskohtia verrattuna grippereihin
     
  14. LittleSnowman

    LittleSnowman Well-Known Member

    Minulla on nuita eri-ikäisiä polleja usiampia ollu ja kaikista on löytyny gripperin sukset. Ei ole tullu ajateltua, että onko ne nystyrät ollu kaikissa samalla lailla.
     
  15. Tomppa82

    Tomppa82 Well-Known Member

    Käsittääkseni eivät ole kuitenkaan olleet ainakaan alkuperäissuksina 2006 IQ switchbackissä... Ainakin, mitä täältä lueskellu, niin sellainen mielikuva jääny. Toki edellisten omistajien toimestahan sellaisia on toki voitu vaihtaa vaikka vanhoihin kiilakoppiin tai melkein mihin muuhun kelkkaan vaan.
     
  16. LittleSnowman

    LittleSnowman Well-Known Member

    Semmoinen muistikuva minullakin on ettei vakiona tuon ikäisissä ole. Tulikohan ne gripperit hieman myöhemmin vasta markkinoille kuin mitä tuo 2006
     
  17. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Tuossa 2005 leimalla oleva gripperi ja samanlainen kuin 2018 laimalla oleva.
     

    Lisätyt liitteet:

  18. Tomppa82

    Tomppa82 Well-Known Member

    Jaaha, muistelin, että niissä oli nystyröitä, mutta ei niissä sitten kuitenkaan niitä ollut. Eli näin ollen eivät olisi gripperit. En nyt ainakaan vielä onnistunut sitä kuvaa tänne pistään, mutta on ne niin selkeästi erilaiset, ettei ne millään kyllä ole gripperit.
     
  19. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Taisi gripperit olla jo edge mallissa 2001 alkaen ainakin.
     
  20. LittleSnowman

    LittleSnowman Well-Known Member

    On ne sitten jo aika kauan ollu pollella käytössä.
     

Suosittele tätä sivua