Rotax 503 käyntihäiriö

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä kuuukkeli, 23/3/10.

  1. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Täällä kans yksi 6900 potee lievää käyntihäiriötä. Tämä yhdellä kaasuttimella. Kylmällä koneella tyhjäkäynti hieman hukassa, mutta lämpimänä taas kaasu jää hieman "leijumaan". Kaasutin puhdistettu ja vaijerit vaihdettu.
     
  2. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Kiinni olivat.
     
  3. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Vaihdoin kampiakselin stefat, joissa ei ollut vikaa, ja hoonasin sylinterit. Muuta ihmeellistä ei löytynyt, paitsi että toisen männän alemman männänrenkaan pyörimisenestotappia ei juurikaan ollut, mutta paineethan oli ok. Panokset laitetaan pumpun kalvoihin, jos rupeaa toimimaan.
     
  4. Range

    Range Well-Known Member

    Otahan kaasutin irti ja putsaa kunnolla. Erityisesti osakäynti suutin pyrkii tukkeutumaan nyky bensoilla helposti, joka aiheuttaa toimimattomutta ja posahtelua. Osak.suutin pois kolostaan ja kunnon putsaus esim. teräsharjan säikeen pätkällä voi tuottaa iloisen yllätyksen. Varmista vielä tankissa oleva/tankilta tuleva polttoainelinjan pitävyys. Tahtoo vanhemmuuden nuo letkut turvota /murtua haitaten bensan kulkua...
     
  5. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Nuo toimet on tehty.
     
  6. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Kalvoilla korjausi, ja pelasi pitkään, mutta nyt tuli samanlaiset oireet; meniköhän nyt boksi, vai onkohan nuo EMC24:n myymät amerikkalaiset kalvot heikkolaatuisia, ja olisi taas hajonneet?
     
  7. jörö

    jörö Member

    Aikoinaan vaihdoin 3500 lyneen pumpun kalvot,vähän aikaa pelas ja tuli nuo samat oireet. Bensaa pääsi tykyletkun kautta suoraan kampikammioon vuotavien kalvojen läpi. Sen jälkeen ostin aidon mikunin pumpun. Toinen mikä aiheutti käyntihäiriötä oli kun tein konerempan ja liimasin alakerran lohkot silikonitiivisteliimalla. Silikonit katosi ajan päästä ja moottori sai ylimääräistä ilmaa lohkon saumoista. Oikea liima lohkoihin on loctite 574 joka kuivuu kovaksi hapettomassa tilassa,kestää bensaa.
     

Suosittele tätä sivua