Norjan ensimmäinen Backflip!

Keskustelun 'Linkit' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 16/2/07.

  1. kop-O-nen

    kop-O-nen 2004 440 Pro-XR 700Mod / 2021 Xterrain 900 Turbo

    Norjassakin on pojat vetässeet sitten bäkkärin...

    http://youtube.com/watch?v=kVmhos6dM8c

    Juttelin juuri äsken norjalaisen kaverini kanssa, ja juttu oli kuulema tänään uutisissa.. Kaverit on etsintäkuulutettu koska tuo on kuvattu luvatta jossain sellaisessa paikassa jossa ei saisi kelkkailla... :-\
     
  2. Dumkopf

    Dumkopf PIQ6HOCFI07121"125HP

    On se norjassakin reilu meininki: "Hyvä påjat,pari bäkkäriä ja se åis sitte.. xxxx kroner!!"  ;D Varmaan joku turska/kelkka -tarkastaja kuumissaan laskee
    monta kelkkaa tossakin videossa näkyy... ett,två,tre...tjugo.. ej helvete Björn! det finns också tamppari där!!! De mycket paha tripla priset!!  ;D ;D

    Itse flipit oli kyllä komeita!!  8)
     
  3. Tuha

    Tuha Vanhan liiton Lynx

    No pojillahan menee sitten oikein hyvin.. ;D ;D Ajavat Backflippiä paikassa jossa ei saa kelkkailla, mutta varustukseen on näköjään kuulunut oikein kunnon kokoluokan tamppari / rinnekone millä ilmeiseti hyppyri on saatu tehtyä. :eek: :eek:
     
  4. sabbe

    sabbe Guest

    Alussa vähän kosahtelee noi tohon lumee ;Dmutta kyllä se siitä pikku hilijaa
     
  5. JanneR

    JanneR Well-Known Member

    Skiidolle sopivaa hommaa!! :)

    Saa varmaan vähillä kilsoilla olevia kelkkoja ja hyviä, vähän ajettuja, sekä tasasella ajettuja keväällä tuolta norjasta.

    Kovia poikia ja tyttöjä, ei voi muuta sanoa.
     
  6. GTXISMUST

    GTXISMUST Well-Known Member

    Ei hitto se sini takkinen oli muute vähä huono alussa mutta lopussa se sitte onnistu.
     
  7. timpa

    timpa Well-Known Member

    Pojilla on minusta parhaan näkönen harjotuspaikka mitä olen ikään nähnyt (lue turvallinen mikä on suhteellista 8)) Lento tapahtuu pitkään mutta matalalla ja pehmeällä lumella. Tosta on kohtuu hyvät mahdollisuudet kyydistä lentäessä olla osumatta kelkan alle. Ja kaiken lisäks kun jätkät oppii ton niin voi rueta reenaamaan kunnon ramppi alastulo setupista pitkän matkan volttia.
     
  8. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    No kyllä tuo on turvallisesta kaukana kun ei ole mitään ensiapuryhmää paikalla jos sattuu juhaa leukaan sitäpaitsi matka sairaalaan on pitkä tuolta korvesta.
     
  9. maroach

    maroach RMK800 '14

    Minusta tuo taas näytti hieman "vauhti korvaa taidot"-tyyliltä. Hirveällä vauhdilla hyppyriin josta sitten roikastaan silmät kiinni tunturin yli. ;D Ja tämä sitten yhtään väheksymättä itse suoritusta.
    Vähän niin kuin tähän tyyliin mutta tunturin juurella: http://youtube.com/watch?v=_rS6bV-up7I

    Jos vertaa vaikka Nordgaardin joka tuli hissun kissun hyppyrille ja siitä sitten nätisti voltti. Ja alastulokin oli korotettu, jolloin ei tulla edes kovin korkealta alas.
    [​IMG]

    Mutta no joo, mitäpä minä näistä tiedän :-X
     
  10. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    On aika päätön tuo olov johanssonin yritys. Kauhea vauhtia ja kelkka löysätään 4metrin korkeudessa. Nordgaard taas on pohjolan backflippkuningas ja kyllä itsekkin arvostan tuollaista hallitttua volttia kuten nodgaard tekee. Eikä noista tunturissa hyppivistä onnistu kuin toinen tekemään voltin tai no ei kai nyt tuota toista lasketa voltiksi kun kerta tulee sivuittain alas eikä pysy kunnolla kelkan kyydissä.
     
  11. timpa

    timpa Well-Known Member

    Siinähän toi salaisuus piileekin että ei tarttis lentää korkealla kun harjoittelee volttia. Eihän tuolla ensiapuryhmää ollut mutta jos ite rupeaisin volttia yrittään niin tommonen paikka sen pitäis olla mihin hypätään ylämäkeen. Jos ootta kattonu dane fergusonin voltteja missä mies tulee metritolkulla alaspäin tosin puuterilumeen niin kyllä toi paikka ois mun silmälle paras samoin allun harjotuspaikka kelpais.
    Onko jätkien nettisivuja tiedossa aika sairaita taitavat olla ;D tosin hyvässä mielessä. Vian ei tartte olla iso kunhan se on päässä 8)
     

Suosittele tätä sivua