fsx

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä ramptramp, 6/8/06.

  1. Joona91

    Joona91 Well-Known Member

    löyty norjalaisesta foruumista. siis joku oli laittanut on vain sinne. :-[
     
  2. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    Toi on Anders "Ankan" Olssonin kelkki pari vuotta sitten. Voithan sinä timpa aina kaivertaaa penkkiin kädensijan ja verhoilla penkin uudelleen. Eipä noihin penkkeihin ole valmiita ohjeita taitaa olla helpoin kun ottaa penkin pois ja mittoo itseleen sopivan korkuisen ja pituisen penkin. Penkin etuosaan on käsittääkseni hyvä tehdä jonkunlaista kulmaa joka helpottaa otteen ottamista. Kiinnityskohdatkin kannattaa itse katsoa mihin on paras pistää penkki kiinni niin että se kestää.
     
  3. timpa

    timpa Well-Known Member

    Joo ei viitti penkkiä tuhota kun pitää joskus myydä toi kampe. Ohjeita en niinkään tarvi kunhan vaan saan kuvia miten toi penkki on etupäästä kiinnitetty ja tekeminenkin on kohtuu helppoa mutta kun oon viikot jyväskylässä ja itellä ei oo hitsiä niin se vaikeuttaa tekemistä ihan kiitettävästi ja viikonloppuisin ei tahdo malttaa tehä kun kaikki valonen aika ptiäis yrittää ajaa. Kaverit meinaa hermostua kun joka lauantai-ilta menee meikän romuja pajottaessa :mad:. et jos vaan kuvia löytyy niin tänne vaan osotteita koska toi penkin tekeminen ei sinänsä ole iso juttu kunhan on valmiit piirrustukset päässä 8)
     
  4. Joona91

    Joona91 Well-Known Member

    yritän löytää ;)
     
  5. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    Saattaa olla vaikea löytää kuvia joissa nuo kiinnitykset näkyisivät tarpeeksi hyvin, mutta yleensä ne ovat edestä kiinni niissä tankin viressä menevissä runkoputkissa. Myös tankin koko vaikuttaa penkin tekemisessä. Tuolla saattaisi olla kuvia joista näkisit vähän mallia nilssonfsx.com
     
  6. SixSixOne

    SixSixOne Well-Known Member

    http://i142.photobucket.com/albums/r104/kyllavaan/Tyler_SSG2.jpg?t=1171902562 tosta näkee aika hyvin vaikka kuva pienentyi miten se menee, eli edestä nuihin kirkkaisiin tukiin. Näkee myös kuinka tuo isompi tankki "hieman" vaikeuttaa, jos sen kanssa pitää alkaa askartelemaan.
     
  7. timpa

    timpa Well-Known Member

    Joo kyllä noista jotain apua on kiitoksia vaan!!! Ton tapanen penkkiviritelmä kotona ois jo olemassa mikä on tossa Tyler Nelssonin majavanhäntärevissä. Tommonen on kehitteillä mikä on Nilssonilla. Runko on valmiina ainoastaan kiinnikkeet pitää vielä laittaa. Pienen taikin ostin Merraracingin pojilta ja kohtuu halvalla vielä ihan tätä varten, että kiitoksia vielä siittäkin.
     
  8. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    timpa yo, jos teijjän perällä joku tarttee niin mulla on kans ihan uus revin pikkutankki + musta nahka siihen. Hintaa vaikka huntti tai saa tarjota mitä lystää. Emmää sillä mitään tee.
     
  9. timpa

    timpa Well-Known Member

    Laitetaan Muistiin. Jos sulla on 440 revin muita osia niin laita vaikka privaa mulle. En just nyt tartte mitään mutta eihän sitä koskaan tiedä
     
  10. tuomas89

    tuomas89 Well-Known Member

    ite oon tuota viime talvena kans harastellut jonkun verran. hienoin ajankohta on kyllä lämpiminä kevät päivinä ku saa vetää paitahihasillaan. viime talven gäpi tais olla 28m lopputalvesta. alkutalvena reenattiin pienemmästä joka oli noin 13m :)

    ja kelkalla noi superman temput on melko yksinkertaisia kun vaan on munaa yrittää. itellä meni kerta laakista :) toisia helppoja temppuja on can canit ja heel clickerit.

    tänä talvena jää rampin vetäminen kokonaan koska on solisluu tinattuna titaani levyllä ja 6 ruuvilla kasaan. :( 15km kerkesin tammikuun alussa ajamaan ja sitte kävi ohraset ni jää kelkkailut tältä talvelta :(

    tosiaan ihmiset hiukan hulluutta ja sitte ramppia/hyppyriä väsäämään ja kokeilemaan,ei se niin vaikeaa ole <: ja hyvä alottelu kelkka tollaseen on joku kevyt pikkukelkka. itellä oli viime talvena kiilakoppa xcr440 :D tein siihen kyllä itse penkin ja kaikki ylimääräinen revittiin irti. sarvet vaihtuivat sikk mx:n minicrossi sarviin(ei tarvitse korotuspaloja ja ovat tyylikkäät (;)
     
  11. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    On sulla ollut aikamoinen gäpi temppujen tekemiseen jos todellakin on ollut 28m. Yleensä kisoissa väli on noin 20-25m metriin. Pistä nyt ainakin kuvia. Niin ja eikös se superman ole yleensä kelkalla vaikeampi kuin ssg. ??? ???
     
  12. tuomas89

    tuomas89 Well-Known Member

    lopputalvesta vähä hulluteltiin ja heitettiin 28m HYPPY. siis gäbi oli varmaan jotain..vajaa 25m luokkaa :) veikkaan et 23 olis aika liki. ja tuostahan ei muuta kuin hypitty suoriksi. ja tuollaista pitkää vetäessä kannattaa muuten alastuloon tehdä pöytää turvaksi muutama metri.

    kuvia ei ole kyllä kauheemmin hyppimisestä,mutta luulen että yks kämänen alkutalven "superman" vois löytyä viel. tänä talvena kun piti tutoa touhua ruveta kuvaamaan enemmin ja pistää hyppyrikin eri paikkaan,mutta käsi sanoi söröt.

    kurkkaampa nopeasti löytyiskö niitä kuvia vielä.

    unelmissa olsi tota flippaamistakin kyllä kokeilla parin vuoden sisällä : D siihen mennessä tarvisi saada vaan joku kelkka millä sitä kelpaisi yrittää kun ei viittisi reviä paukuttaa paskaksi.
     
  13. tuomas89

    tuomas89 Well-Known Member

    siinä on ainoot kaks kuvaa jotka on jäljellä :S nämä on alkutalvesta jolloin ei ollut vielä edes ramppia. ylempi "superman" (mikälie liihotus sarvista kiinni pitäen) on varmaankin 3hyppy hyppyristä ja eka yritys tuota "temppua". :) prkl ku menivät toisen kovon hajotessa melkein kaikki kelkka-aiheiset jutskat harakoille :/
    nuo nyt ovat aivan täyttä skebeliä,mutta viimeistään ensitalvena luvassa on melkolailla kovempaa vetoa,kunhan saadaan mies kuntoon :) toivottavasti pääsee jo tänä talvena hieman kokeilemaan kelkkailun saloja.
    [​IMG]
     
  14. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    Komeita kuvia, käsi kuntoon ja kelkkailemaan mars. 8)
     
  15. tuomas89

    tuomas89 Well-Known Member

    joo,samaa tässä olen miettinyt :D pelottaa ku lääkärisetä sanoi viikko sitten leikkauksen jälkeen että "juu 8-10 viikon päästä pitäisi olla kunnossa,sillon sitte kattellaan että koska niitä levyjä tarvii poistattaa" :( aika tiukoille menee nyt ajelut :)
     
  16. ramptramp

    ramptramp fyyrförtti revi

    Eihän sitä hyvää vahviketta kannata poistaa ;D ;D
     
  17. tuomas89

    tuomas89 Well-Known Member

    ei kannatakaa :D mutta ei sitä vissiin ainakaan vuoteen otetakkaan :)
     
  18. timpa

    timpa Well-Known Member

    Asiallisen näköstä toimintaa..... Missäpäin mailmaa vaikutat? ja minkälainen ramppi jätkällä on? Mistä sait ohjeet? Ja mikä revi on tällä hetkellä alla? Omat kokemukset revistä on et ei kestä tota hommaa ainakaan tommonen 600. Toi 440 on kestäny tämän vuoden tosi hyvin ja on mielestäni ainoa kunnon kelkka tohon hommaan, tietenkin muitten merkkien kilpakelkat mukaanlukien.
     
  19. tuomas89

    tuomas89 Well-Known Member

    joo minä "vaikutan" täällä länsirannikolla porin suunnalla :D ei tuu yhtää mieleen ton rampin mittoja,mutta ulkokuori on lähes samanlainen kuin tossa tein rampissa ainoa,että levy siinä päällä on metallia,ja vanha matto keskellä. .:) ohjeita ei sen enempää haeskeltu vaan extemporee lähettii veljen kas tekeen sitä ku metallitehtaan poikina pelit ja vehkeet löytyy :) tolppaa tolpan perään,migiä sinne tänne ja rungon päälle levyä :)

    ja nyt on 800 revi alla ja se on liian läski kyllä tohon hyppy hommaan,enkä viittis paukuttaa sitä söröksi tossa. mutta nyt on ollut hakusessa 440revi 440zr tai 440 rave.

    tänään tuli reviin uus stonga ja korotuspalat väänsin eilen,ni saa vähä uutta ja parempaa kuosia jos sillä erehtyy joskus hyppäämään :)
     
  20. timpa

    timpa Well-Known Member

    Vai metallia... Täytyy vissiin kokeilla laittaa itekkin metalliset kulutuspalat tohon kun nuo vaneri kulutuspalat kuluu läpi parissa viikossa. Jos jollain on tietoa superkicher rampin mitoista niin vois laittaa tänne sivun osotteen. Tahtovat olla penkin alla. Pari vuotta sitten joku porukka tilas rampin teko-ohjeet jenkeistä. Elikkäs jos ne on jollain tallella niin voisin olla kiinnostunut niistä. mulle voi laittaa vaikka privana niistä tietoa, muistaakseni ne vielä maksoi jotain eli sovitaan hinnastakin sitten jos sattuu löytyyn.
     

Suosittele tätä sivua