Jäähdyttimen paikkaus.

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä El cat, 15/2/21.

  1. El cat

    El cat Member

    Pieni vuoto minkäläisiä patentteja porukka tehnyt?
     
  2. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    älä tee patenttia vaan hitsauta tai hitsaa TIG:llä se kuntoon ?
     
  3. Haikku

    Haikku 850 Sunami

    Viime talvena korjattiin kaverin kelkan jäähdyttimestä reikä reissussa tecnoweldi puikolla ja siitä tuli ainakin hyvä. Parilla kaasutoholla lämpöseks ja sit sulatti sillä puikolla reiän umpeen
     
  4. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Riippuen kohteesta, jos on ns. selkeä paikka, esim. kiveen kolhaistu pistemäinen vuoto, niin poralla reikä, kierre ja lyhyeksi pätkäisty ruuvi liiman kanssa. Sitten kesähuollossa hitsuulle... Jos on halkeamaa niin irti ja hitsarille.

    Tuo tecnoweld toimii kanssa jos on paikka mihin uskaltaa lämpöä lyödä niin paljon kuin tuo tarvitsee. On sitten vaan ihan eri homma hitsata sen jälkeen jos ei onnistukaan...
     
  5. Zakke

    Zakke New Member

    Samalla tavaralla olen myös korjannut mönkkäristä alumiini syyläriä. https://www.roadmachine.fi/tuote/technoweld/ Yksi toho riitti sisällä ;-)
     
  6. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Oma näkemys on että vain reissu hätäpatenttina voi harkita tollaisia kananmuna/juotos tyylisiä aineita mutta vain jos ei alumiininhitsausta ole äärellään.
    Hintaansa nähden alumiininhitsaus ei ole kallista kun katsoo mitä tollainen purkkapatentti kustantaa ja mitä noi alumiiniosat maksaa.
    Tosin onhan alumiinin hitsaus kustannuksiltaan puolet kalliimpaa kuin perus mig-hitsaus hiilidioksidilla.
     

Suosittele tätä sivua