Rotax 550 käyntiongelma

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä jarimink, 18/2/21.

  1. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Eli 2010 mallinen kelkka ja Rotax 550 toimii muuten ok mut 6000 kiekan jälkeen alkaa booaamaan eikä ota kierroksia loppuun asti tulpat vaihettu ei vaikutusta muuten toimii suht normisti. missä vika?
     
  2. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Kaasareissa roskia, pääsuutin tukossa?
     
  3. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    ei kannata kovin ajella kuitenkaan ,saattaapi leikata kiinni. Kaasarit on helppo ottaa pöydälle puhdistettavaksi. ilman "puhdistin" kotelo lähtee sivulle vetämällä auki ja sen jälkeen kaasuttiimiin pääsee hyvin käsiksi. Tuohon meidän 2011 550f piti tehdä putsaus ja säätö ja sitten meni kaasuvaijeri poikki niin on kokemusta viime ajoilta :)
     
  4. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Ostamassa tämmöstä ja tuolleen oireilee
     
  5. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Kurkut kannattaa vilkuilla aina näistä, eivät ole järin pitkäikäisiä.
     
  6. matti

    matti XRS 600 -07

    Tarkasta myös kaasarien synkkaus, vaikka ei täydellä kaasulla vaikutakkaan. Eli luistien pitää alkaa nousta yhtäaikaa kun kaasua aletaan painamaan. Omassa vähän aikaa sitten hankitussa oli aika iso ero ja piti säätää.

    Mittaisin puristuksetkin varmuudeksi... paljonko ajettu? Siinä 10tkm korvilla viimeistään alkaa olemaan männät vaihtokunnossa ja samalla kannattaa sylinterit mitata, onko vielä rajoissa. Tossahan on teräsputket.

    Sitten vielä yksi huomio öljypumpusta... mulla oli tossa samaisessa kelkassa pumpun kiinnitys pettänyt siinä käynnistinkopan kannessa ja hetekenä minä hyvänsä olis öljyn saanti loppunut kokonaan. Otin pumpun pois ja seoksella on menty.
     

Suosittele tätä sivua