Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Melkoisen oikeaan osuit. Tarkennetaan sen verran, että myös Akkumaailma tekee Polarikseen merkkihuoltoa, myy osia ja kelkankin sieltä saa tilattua(ei vain ota vaihdokkia) ja näiden lisäksi on tosiaan asiansa osaava iskarihuolto.

    Jännä miten tämä parinkin herran ajatuksissa selvästi kääntyi valittamiseksi, mikä ei todellakaan ole tarkoitus. Toin ongelman tänne esille, että osaatte muutkin varautua varomaan näitä iskareita ettei kausi lopu sen takia kesken. Eli olkaapa hyvä ja ei kestä kiittää, mie lähen nyt nauttiin talvesta. Over & Out
     
  2. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Seku tuo Foksimies haluaa aina väkisin käsittää asiat väärin ja vihamielisesti nin selvennetäänpä nyt vähäsen näin ”Polaris Finland missionerin” roolissa.

    Merkkikorjaamot yleensä korjaa kamppeet uusilla alkuperäisillä osilla eikä näin ollen välttämättä tutki asioita sen enempää. Hehän vaan toimivat niinkuin maahantuoja ohjeistaa eikä se niistä huonoja tee. Satun vain tietämään että Julli on korjannut näitä Khaoksen iskareita missä on lisäsäiliö lähteny pyörimään, siittä syystä asia alkoi kiinnostamaan, että onko se keppi tosissaanki rikki vai korjattavissa.

    Omakohtasesta kokemuksesta tiedän myös että iskaripajojaki on monenlaisia, päästään taas Khaoksen Velocity keppeihin mitä yritin yhessä paikkaa saada jäykemmäksi että kestäis vähä hypäyttääkki. Kaveri teki niin jäykät ko sai vaa silti iski läpi. Soittelin sitte että nämä lyö läpi nin tulos oli että ohivirtausreikä on niin iso ettei niistä saa kovempia. Tämän mainittin eräälle toiselle iskarityypille ja hän sano heti että saa niistä jäykemmät vaan se vaatii vähän normaalia enemmän paneutumista ja vähän muutakin kuin pelkkien rikkojen järjestelyä, oli itelle omaan Khaokseen tehny kepit ja ne oli hyvät. Eikä tässäkään ketään morkata, todetaan vain että jotkut paneutuu asioihin vähän enemmän kuin toiset, niinkuin aiemmissakin minun teksteissä on yritetty sanoa.

    Peace and love everybody, nauttikaahan mahtavista talvipäivistä. :)
     
    möykkä, MikkoH ja pezq^ tykkäävät tästä.
  3. petes88

    petes88 Well-Known Member

    @FFoxi juu tuota en itse tiennyt että akku maailmalla on pollen merkkihuolto ja edustus
     
  4. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Jaha tulipa laitettua tommonen yliylivuotinen 163 remmivedolla taloon. Äkkiseltään 100km sisäänajoreissun jälkeen ainaki vaihtoon laitetaan suksikumit. Starttisarja oli paikallisessa hyllyssä ni laitatan sen paikolleen niin säilyypi vetonaruki ehjänä.
    Tuli joutessaan luettua topicci läpi, aika paljon on kehuttu laite. Pitää kokeilla noita 10-74 painoja kun tuntuu kiekuvan aika korkealla. Jalkakotelosta menee proriden tapaan pölylumi remmille.
    Kahesti olin mennä tangon yli jängällä surfaillessa ja saman teki myös koneen yskiminen. Toki siis sisäänajo vielä kesken.
    Linq adapterit aattelin laitella ku on nuita brp kannuja ja laukkuja hyllyssä

    1010361.jpg
     
    Northtopi tykkää tästä.
  5. Vikakoodi

    Vikakoodi Sachs 280, Rotax 377, 800 CFI, Patriot 850

    Miten olette nämä mötikät asentaneet, kun olette laittaneet liukurunkoihin vahvikkeet?
     

    Lisätyt liitteet:

  6. LittleSnowman

    LittleSnowman Well-Known Member

    Ite ainakin laitoin puoliväkisin samaan paikkaan.
     
  7. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member

    Samaan kohtaan, muovipalikka sisäpuolelta vain pois. Menee kyllä aika suhkot nätisti.
     
  8. makets

    makets New Member

    Kellään käyny grippereiden ja sno-x kumien kanssa vastaavaa? Sukset ei oo ku 800km ajetut.
     

    Lisätyt liitteet:

  9. julli

    julli rmk

    on käyny ja menny takuuseen. kaikki myyjäliikkeet eivät jaksa luovutushuollossa laittaa vaseliinia suksen holkkiin ja holkki jäätyy kiinni olkatappiin ja suksi alkaa liikkumaan väärästä välistä. helppo kokeilla kun nostelee suksea suksilenkistä ja kattoo että pyöriikö suksen pultti suksen mukana vai ei
     
  10. makets

    makets New Member

    Antoivat takuuseen uuen suksen vaikka oli sno-x:n kumet kiinni? Sno-x kumet oli kyllä melko lujat laittaa paikalleenki, niin mietin että oisko vika ollu niissä ku menny tuo reikä ovaaliksi..
    http://www.sourceinnovations.ca/product/gripper-ripper-ski-brace-kit/ tämmösethän vois koittaa itekki väsätä ja kokeilla, että kestäiskö.
     
  11. julli

    julli rmk

    alaspäin mulla oli kukunu vaikka snox kumi paikallaan. edellisellä kerralla oli vakiokumilla kukulu samalla lailla, molemmat siwakat vauhtui uusiin. sen jälkeen olen ite rasvannu tapit jos ei ole luovutushuollossa rasvanneet ja ei ole sukset kulunu
     
  12. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Itse hioin niitä kumeja kun tuntui hullulta murjoa muuten paikalleen. Tuli niistä sitten ihan hyvät. Enkä väitä että johtuisi kumeista tuo kuluminen.
     
  13. HMK

    HMK Well-Known Member

    Miten ootte saanu nuo sno x kumet paikoilleen? Ostin pari niitä ja ovat niinku muovia, ei taivu yhtään. Laikalla tein pohjaan urat ja leikkasin ne lirpakkeet pois mutta ei mee paikalleen mitenkään. Lopulta leikoin sen orkkis kumin malliseksi mutta ei siltikään. Onko nää jotain sekundaa? Kynnellä ei saa painettua jälkeä.
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Pohjista nystyrät veks ja auttaa kun laittaa lämpimänä paikalleen. Ulkona kylmässä voi olla toivoton homma.

    Parilla pikarakennuspuristimella saa nätisti avitettua, jos ei meinaa mennä.
     
  15. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Siksi ne piti muotoilla oikein että menee. Tuli kyllä huomattavasti parempi ajettava kuin vakioilla.
     
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Justiin käytin sukset pois ja rasvailin holkit ja pultit. Oli jo aika kuivat reilun 2tkm jälkeen. Nätisti lopmsahti käytetyt snow-x:t paikalleen. Ei tosin ole väljää vieläkään juuri yhtään ja näyttivät hyvä kuntoisilta.

    Taas meni sulake tukivarsista. Noo, parempi näin, ettei koko varsi mene vaihtoon. Nuokin aika kovaa tavaraa, kun yritin yhtä oikaista. IMG_20210217_190950_285_copy_4800x3600.jpg
     
  17. Jonesi850

    Jonesi850 Active Member

    Onkos kellään muulla Khaosta tolla series 8 telalla? omalla rullattu nyt sen 800km ja todella paljon "haljennut" lappuja, yhtään ei ole kokonaan lentänyt pois, muutamista puuttuu se reunimmainen jäykiste/paksumpi osuus. Haljenneet niistä jäykisteiden välistä, niinkuin kuvassa pari lappua näkyy. En o jaksanu edes laskea monta noita on yhteensä mutta monta. Myöskään eivät ole linjassa halkeileet vaan ihan satunnaisella kuviolla sieltä täältä. Ja EN ole ajanut lujaa reitillä, max 80 jos on ollu pehmiää sen 10cm, normisti jotain 50, aina raapijat alhaalla ja EN myöskään ole ruovittanut louhikossa. Hangessa kyllä möyritty ja muutaman kerran kyllä tuntenut että johonkin se osu ja heti höllännyt. Edellisessä oli series 6 matto ja sillä mentiin 5000km ilman ongelmia.
    IMG_20210218_114747.jpg
     
  18. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tuossa näkyy puikon päällä samassa linjassa lappujen halkeamien kohdalla jälkiä. Kiven päältä ruopastu? Screenshot_20210218-205339~2.png
    Eipä sillä. Mullakin on miljoona jälkeä series 7 telassa ja ei ainutta lappua halki tai edes jälkiä alkavista halkeamista. Rapia 2tkm rullattu ja en anna reitilläkään yhtään sääliä. Normi marssivauhti ~80km (tietenkin suljetulla;)) ja väliin mennään lusikka pohjassa sen mitä irtoaa. Laput olen toki madaltanut 65mm ja ovat mukavan jämäkät leikattuna.
     
  19. Jonesi850

    Jonesi850 Active Member

    Nuita on tuolla jokunen kun tuli nilkka lumilla ajeltua etelän reittiä, raivanneet pajuja reitiltä ja hetkittäin oli niitä tyvitikkuja pystyssä :rolleyes:, esim tossa edellisessä puikossa kuin mitä merkkasit (ehjien lappujen välissä) :), se vaan kun noita toistakymmentä halki tuolta
     
  20. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Jos takuuseen kysyt niin käyttäjän virhe luulisin kertovan merkin edustaja:rolleyes:
     

Suosittele tätä sivua