Polaris 2022

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 16/2/21.

  1. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    No tuliko se tilattua
     
  2. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member


    Noo tuota.. Periaatteessa tilasin, mutta sain kuulla jotain sellasta joka vaikutti omaan turbo tilaukseen hieman. Tilaan varulta myös 146" Khaoksen, joka ainakin alkaa olla aika varma päätös.
     
  3. osku1619

    osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

    Kyllä minä sen 3" lapulla otin kun on ollut hyvä nykyisessäki
     
  4. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Minkähänlainen huoltoväli tuolla turbo patriotilla on? Perus patriottiin 6400km männänrenkaat vähintään vaihdettava nii olisko tässä tiheämpään?
     
  5. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Parilla kaverilla menny Khaoksista 3" aivan ruvelle ~1500km ajoilla. Lappuja irti, poikki ja halki pystysuunnassa. Toinen vaihtui jo Challengeriin ja toinenkin menee uusiksi.

    Mulla on myös 3" lappu Khaoksesta, mutta puukotin siitä heti uutena 66millisen ja ei ole yhtään lappua irti, poikki tai edes halki. Pito on tosi hyvä ja laput pysyneet napakasti ryhdissään 2500km. Kestänyt vetää reittiäkin sen verran mitä tuolla pystyy ajamaan ja kulkee.

    IMG_20210227_122056_744_copy_3600x4800.jpg
    Ei voi moittia keston puolesta tätä mattoa.
     
    Viimeksi muokattu: 8/3/21
  6. rehto

    rehto Well-Known Member

    Onko tämä lisäturva siis vain uuden ostajan etu ja turva ei jatku kelkan mukana seuraavalle omistajalle?
     
  7. rehto

    rehto Well-Known Member

    Kyllä se mielestäni menee niin että ekana kahtena vuotena voi ajaa vaikka 20tkm ja silloin mennään huolto-ohjelman mukaan jossa asiakas ei mitään mäntäremppoja maksele. Mutta jos haluaa nauttia 5 vuoden turvasta niin silloin tulee aina kuuden tonnin välein parin tonnin remppa.
     
    D_Bar tykkää tästä.
  8. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Joo vähän harhaanjohtava pollella tuo 5v TAKUU, sais mainostaa että takuu 2v+3v lisäturva nii olis niinkö oikeasti on.. Tai paras ois että olis vain tuo 2v takuu ja ne jotka tuon lisäturvan haluaa sais sen erikseen ostaa mukaan..
     
    Arwid Käkivaara, Korbimotors, mikzar ja 3 muut tykkäävät tästä.
  9. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Sekä se tässä, häiritsee ettei jälleenmyyjät millään muotoa kommentoi asiaa vaikka kyselee näitä jatketun "takuun" ehtoja. Aina tulee kommentti ei konetta tarvitse aukoa
     
  10. D_Bar

    D_Bar Active Member

    Muistelisin, että siirtyy seuraavalle omistajalle. Mulla on työkoneella tuo jatkoturvalomake tallessa, niin miepä yrittää muistaa tarkistaa, miten siitä oli kirjotettu.
     
  11. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Muistaakseni esim. Hyundain takuuehdoissa luki ainakin joskus, että jos auto käy jonkun muun liikkeen nimissä kuin Hyundain merkkiliikkeen ( takuuaikana siis) niin takuu katkeaisi sen vuoksi. Tämä oli mielestäni laiton ehto eli takuu ei voi tuon vuoksi katketa. Tässä Polariksen jutussa tuo 5v takuu on tosi hämärä, kun se ilmeisesti on 2 vuoden valmistajan takuu + 3 vuoden maahantuojan lisäturva. Tästä tosiaan ihan mielenkiinnolla itsekin kuulen, että onko tuohon jotain ehtoja rustattu sen suhteen, että se ei siirtyisikään enää seuraavalle käyttäjälle. Mutta ihan järjetönhän tuo kustannuksiltaan käyttäjälle on. Esim. eka omistaja ajaa kahteen vuoteen 5tkm ja sitten kun toinen omistaja ostaa kelkan niin viimeistään ekan talven jälkeen pitäisi teettää 2k€:n koneremontti. Sama ajaa niin pitkään kuin toimii ja korjata sitten jossain 10tkm jälkeen ja unohtaa moiset maahantuojan lisäturvat.
     
  12. andyman

    andyman Well-Known Member

    Aika hyvin paisuu tää homma, kun mäntien tarkastus ja männänrenkaiden vaihto on paisunut jo 2k€ moottoriremontiksi.
     
    neppi55, Matira ja MikkoH tykkäävät tästä.
  13. Moottorikelkkailija

    Moottorikelkkailija LYNX XTERRAIN RE 900 ACE TURBO R 2024

    No eipä siihen 6400 km:n tarkistukseen hintaa saa kauppiaalta, vaikka kuinka kyselee...Voi olla, että ei kauaksi jää normi 6400 km huolto+koneen aukaisu ja männän renkaat...ja mitä maksaa, jos uusitaankin männät..
     
  14. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Käsi ylös kuka uskoo että yksikään kelkka menisi läpi tuosta mäntien "tarkastuksesta" ilman niitten uusimista.
     
    mircoolio, vetkulilm, Seiti ja 8 muut tykkäävät tästä.
  15. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Jos ne menee läpi niin nehän pitäs kestää sitten 12800km kohille... Mites pytyt, eikös se kuulunut sylinterien tarkastuskin tuohon samaan :D
     
  16. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Kovaa touhua tuo takuun spekulointi sanon minä...
     
    LD... tykkää tästä.
  17. Moottorikelkkailija

    Moottorikelkkailija LYNX XTERRAIN RE 900 ACE TURBO R 2024

    Oem männät ja tiivisteet sekä vaikka puolipäivää työtä + normi 6400 huolto. Ei olis yllätys, että maksais pari tonnia
     
  18. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    En toki tiedä mitä se maksaa, mutta jos sen liikkeessä purkaa ja kasaa niin ei se ilmaista ole. Jokuhan oli kysynyt tuota kittiä 800 polarikseen ja eikös ne osat ollut alun toista tonnia. No nyt mielenkiinnosta katsoin Ronniesmailorderista hinnat 850 polariksen osille. Mäntä renkaan ja tapin kanssa 339,99$, männänrengas 99,99$, neulalaakeri 17,99€, kannen o-renkaat 9,99$ ja 18,49$ ja lohkon alatiiviste 34,29€. Eli ilman mäntien vaihtoa osat noin 300$ ja mäntien kanssa 805$ kahteen pyttyyn. Suomen hinnat on varmasti tätä kovemmat ainakin alv verran.
    Ihan sama työmäärähän tuossa suunnilleen menee vaihtaako mäntiä vai ei. Lopputuloksena siis männänrenkaiden vaihto vajaa tonni ja mäntien kanssa puolitoista tms.
     
  19. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Täällähän on kunnon spekulointi käynnissä.. No joo ohan tuo minustakin suht perseestä varsinkin niille jokka reittiä ajelee nii tuo on yllättävän äkkiä vastassa. Viime viikonloppuna ajeltiin ja mulla porukan ainoa polle ja tuo huolto homma tuli puheeksi nii siinä missä brp kuskilla tulee eka huolto on polle mies jo 3 kertaa huollattanu..

    Siinä mielessä tuo ois hyvä ja varmaan tulee tapahtuunkin että se joka vaihattaa vain ne männänrenkaat tuossa 6400km huollossa ajaa jonku satasen ja kaput, takuuseen uus paska kun huollotkin on ok..

    Ite oisin tästä huolto Rumbasta huolimatta laittanut uuden khaoksen 146 pitkänä ja lyhyellä tunnelilla jos väliraha ois ollut hyvä mutta nyt kävi näin että toinen merkki teki paremman tarjouksen ja näyttäis merkki vaihtuvan..
     
  20. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Yam Yam.
     

Suosittele tätä sivua