49 Ranger 600 E-TEC

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Porokone, 15/3/10.

  1. Foxxman

    Foxxman Well-Known Member

    Lynx ranger pro 2020 e-tec:stä tela poikki.
    Mikä on ko. kelkan telan jako?
    Osaako joku suositella paikan, josta saa edullisesti telan?
     
    Viimeksi muokattu: 1/3/21
  2. ka_0593

    ka_0593 Well-Known Member

    Nopeita käännöksiä. Viikon oli polaris pihassa ja lähti seuraavalle. Ei vain ollut meidän kelkka se.
    Tänään menossa kattomaan 10tkm ajettua 2016 malli rangeria. Mitä siitä kannattaa erityisesti tarkistaa?
    Hintaahan noilla on noinkin paljon ajettuna vielä melkoisesti..

    mutta uskon että vähäiseen (alle 1000km) vuodessa seka käyttöön tuo vois olla vielä ihan hyvä kampe..
     
  3. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Jos tuo Rangeri on nelarikoneella niin varmasti ok kampe. 600Etec on minusta lähellä täydellisen koneremontin ikää. Toki se voi toimia vielä useamman tonnin, mutta kyllähän se kakstahtien osalta riski konevaurioon kasvaa tuon 10tkm jälkeen.
    Toki se kelkka ympäriinsä kuluu kilometrien myötä, kytkin voi vaatia huoltoa, iskunvaimentimet on näissä kertakäyttökamaa ja jos ei ole koskaan vaihdettu niin tuskin on paljon vaimennuksia jäljellä. Telastossa kuluu hiljalleen vähän kaikki jne. Rungon kunto ( onko sukset pituussuunnassa samassa kohden, onko hiushalkeamia jne. kannattaa katsoa)
     
  4. ka_0593

    ka_0593 Well-Known Member

    Koneeseen on vaihdettu laakerit, tiivisteet, männät
     
  5. ka_0593

    ka_0593 Well-Known Member

    Olihan se käytetyn näköinen rangeri, katteissa jonku verran jälkiä mutta ei rikki mistään, alustakin näytti olevan ok, paitsi kesimäisen kääntöpyörän laakeri oli korkannu. Miksi siellä edes on takan kolme kääntöpyöstää? Kone vaikutti olevan kunnossa niin kuin pitikin. Mitä tuommosen markkina hinta on?
     
  6. ka_0593

    ka_0593 Well-Known Member

    no niin nyt päivä makusteltu asiaa, ihan hyvä kampe tuo rangeri varmasti olis. Kaikki vaikutti olevan ihan ok kunnossa, runko, telatunneli, alusta ja keula. Nyt vain pitäis päättää onko tuommoinen ranger hyvä kelkka vai ei. Tai siis hyvä omaan käyttöön. Lähinnä mietin että mitä tuommoinen summit tms oikea syvänlumen kelkka tarjoaa mitä tuolla ei saa?
     
  7. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Lähinnä keveyttä ja pitoa, mutta jos pysytään samassa moottorivaihtoehdossa niin sanoisin ettei mitään mitä ilman ei pärjäisi.
     
  8. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Monikäyttösempi tuo 49 rangeri on entä vastaava summitti, rangerissa myös lisäjäähy ja vakiona jo miltei kaikki varusteetkin mitä tarvii
     
  9. Altavastaaja

    Altavastaaja Xterrain RE Ace turbo 3900

    N. 1000 kilsaa päästelly MY20 Rangerila ja oma näkemys on että missään sei oo paras mutta ei soo huonokaan. Reki huilaa kuormattuna aika kivutta ja 2 pääläki aika kohtuu ajettava, vesikossakin.

    Iskarit joutuu päivittään, pps alustaisen kans helepompaa ku keppiä löytyy joka tallista. Easyriden kans joutuu melekee kaupasta hakkeen. ER tarttee myös raapijat jos joutuu jälelä ajjaan, muuten alakaa liuvut käryää.

    Voimalinja pelaa muuten hyvi mutta nuoskasa ryömittely alkaa käymää remmile.

    Muutama käyny ajamasa ni moittinu että liian heriä peli eikä puunkierto onnistu, noh onnistuu se ku ei anna samalalaila kaasua ku jollaki vanhala 503 rotaxila :)
     
    ka_0593 ja Vesukka tykkäävät tästä.
  10. ailu-petteri

    ailu-petteri Member

    Ostin 19 vuosimallin, 600r pro Rangerin jolla on ajettu yli 10tkm. Onko ominaisuus kun yrität ajaa hiljaa niin se on hyvin nykivää menoa ja kuin myös jos yrität ajaa tasakaasulla vaikka 50 kilometriä tunnissa, niin meno on nykivää. Hihnan olen vaihtanut vasta eikä meno muuttunut. Onko sähkökaasussa vika vai jossain muualla?
     
  11. kuuukko

    kuuukko Well-Known Member

    Ei siinä ole sähkökaasua. Huoltovapaasta kytkimestä osat kulunu. Kytkimiin vaihdettu takuuseen sisuskaluja jo 3000km kohdilla.
    Lisäksi moni jolla on tuo uudempi rangeri niin valittanut tuosta nykivästä käytöksestä.
     
  12. ailu-petteri

    ailu-petteri Member

    Kiitos vinkistä, pitääpä käydä hakemassa korjaussarja kytkimelle.
     
  13. upi_268

    upi_268 Active Member

    Noniin nyt on rangerissa 10 vm. Re:n iskarit keulassa paikallaan. Kiinitys pultien reijät piti holokilla pienentää että passasi. On tämä kyllä ihmeellistä hommaa että uusiin kelekkoihin pittää vanahoista purku kelekoista katella osia että niistä saa käyttökeleposia. Tiesin kyllä Rangeria uutena ostaessa jo että iskun vaimennus ei ole paras mahollinen. Tuli kyllä täytenä yllätyksenä että etujouset ja iskunvaimentimet ovat käyttökelevottomat!
     

    Lisätyt liitteet:

    ELhope, pezq^ ja FFoxi tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua