Kelkkaileva karavaanari

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä jam, 28/5/21.

  1. jam

    jam BRP 2020

    PS. Ootteko millasia aggregaatteja hommannut pyörittämään vaunua??
     
  2. viitonen

    viitonen New Member

    Hondan aggregaatit on parhaasta päästä, joskin kalliita uutena. Käytettynä joskus tullut kohtuuhintaisia (n.500e) vastaan. Hyvinä puolina mm. hiljainen käyntiääni, vähäinen haju, kohtuullinen polttoaineen kulutus.

    Kiinalaisia agregaatteja saa jo halvalla, uutena n.300-350e. Saattaa olla tuurissaan millaisen koneen saa. Pääsääntöisesti äänekkäitä ja savuttavia. Sähkön "laadusta" en osaa sanoa. Polttoaineletkut usein uusittava heti, koska eivät kestä pakkasta ja halkeilevat. En käyttäisi pitkäaikaisesti siellä missä on naapureita lähellä.
     
    jam tykkää tästä.
  3. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Itsellä Kipor IG2000, hiljainen, ei savuta ja tuottaa puhdasta siniaaltoa. Letkuja en ole vielä vaihtanut. Kipor teki alihankintana Hondalle aikoinaan ja tuo on hyvä kopio Hondasta murto osalla hintaa.
     
    jam tykkää tästä.
  4. jam

    jam BRP 2020

    Ei olis ikänä uskonut kuinka vaivatonta tää vaunussa asuminen on ainakin yksin lämpö pysyy sisällä ja leirintäalueella kaikki toimii ... sauna lämmin joka päivä yms..tälle talvee tullu asuttua 2kk vaunussa...ja kyseessä kaben vaunu vm95-97 ei ole kiire etelään vaikka siekin lunta on
     
    viitonen ja vinotintto tykkäävät tästä.
  5. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Ku on hyvä vaunu ja hyvät palvelut ni ei kotia ja laskuja kaipaakkaan
     
    jam tykkää tästä.
  6. jam

    jam BRP 2020

    Juu täällä muuttuu velat saataviks
     
  7. mikada

    mikada Yamaha Sidewinder 2017

    Jep ja kun oli aikaisemmin ketjussa kuivatushommmista juttua, niin Kabessahan on se kaappi, missä on Alden pannu pohjalla hönkimässä lämmintä ja siellä kuivaa vaatteen nopeasti. Sen kaapin päällähän on vielä poistoventtiilikin.
     
  8. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Kyllä vaunun katolla pitää kestää käydä. Ainakin näissä uudemmissa. Miten se pestään kesällä, jos ei katolle mene? Ainakin itsellä kestänyt viimeisen 25 vuotta jokaisessa vaunussa käydä katolla.
     
  9. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Jokainen tyylillään, edelleenkin.
     

Suosittele tätä sivua