LYNX RAVE RE 600/850 -22, -23

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 30/3/21.

  1. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Se ei vaan tuo kuormaliina kestä. Pitäis melkein kokeilla miten se perinteinen kumitettu remmi menestyisi...
     
  2. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    800km se lynxi kesti :D Onneks on takuu :cool:
     

    Lisätyt liitteet:

  3. teme-

    teme- Well-Known Member

    Mittee tuossa on tapahtunut, variaattorin akseli poikki?
     
  4. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    Laakeri ei pysyny menossa mukana..
     
    Viimeksi muokattu: 29/1/22
  5. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Nuo on aina ollu huonoja laakereita jos aksila on irti niin kannattaa lisätä vaseliinia laakeriin.
    Helppo vaihtaa itte niin ei tarvi odottaa huoltoa
     
  6. teme-

    teme- Well-Known Member

    Joo itekki rasvaan laakerin aina kun variaattori on irti. Ja jos vaihtaa niin kannattaa käydä ihan laakeri liikkeestä hakemassa laatu laakeri tilalle.
     
  7. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    Kelkan heitin tänään jo odottamaan huolto, katotaan jos eivät ensi viikon aikana saa kelkkaa kuntoon, niin haen kotio ja vaihdan itse. Ihan periaatteesta annan liikkeelle mahollisuuden korjata, on sen verran mennyt kaikki pieleen liikkeen kanssa..
     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Iskarihuoltaja suositteli kunnon pommituksessa remmin iäksi iskarihuollon väliä, venähtämisenhän näkee hyvin kun tuohon päiden väliin tulee rako. Ihmeen kestävä tuo etupukin iskari on kun kaverin kelkalla oli päästelty tonneja ilman remmiä kun oli niin pitkä ettei se rajoittanut mitään.
     
  9. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    1500 km välein tullut vaihdettua, eli aina iskarihuollon yhteydessä. Pari talvea sitten tuli ajettua pitkäksi ja katkesi. Oisko ollut noin 2000 km silloin remmillä ajettu. Halpa ja helppo vaihtaa vaikka erikseenkin. Merkkiliikkeestä 20 € uusi remmi.
     
  10. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    Tänään otettu variaattori akseleineen pois ja tutkittu vahinkojen laajuus.. Syynä tähän hajoamiseen tosiaan siis viallinen laakeri, näyttäisi että puuttunut rasva kokonaan, akseli piti vetää rälläkällä poikki jotta sai edes purettua. Oli sen verran kovasti ottanut lämpöä. Sen verran hyvä tuuri kävi, että varaosat löytyy suomesta ja torstaina pitäisi olla kelkka kasassa. Ainoa mitä ei suomesta löydy on se laakerin tuki, lähtee tulemaan canadasta ja tulee milloin tulee. Sen verran pienet naarmut jäi siihen tukeen että pystyy uuden laakerin laittamaan. Mutta kerran tuen pesässä pienikin jälki on, niin vaadin että uusivat senkin takuun piikkiin.

    Toivottavasti tämä on nyt vain huono tuuria ja sattunut siitä miljoonan laakerin erästä yksi paska.. Nimittäin alkuun uhkailivat että varaosia olisi mahdollisesti tulossa vasta 4.4. Näitä jos sattuu muillekkin, niin voi olla varaosat aika kiven alla.. Etenkin jos menee se laakerin tuki, niitä tosiaan kun ei maailmalla hirveästi ylimääräsiä tällä hetkellä ole.
     
    Viimeksi muokattu: 1/2/22
  11. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Aleprossat kohdallaan, kolmea kymppiä nuo ovat multa olleet vailla.
     
  12. ympyrä

    ympyrä Well-Known Member

    upload_2022-2-2_22-28-6.jpeg
    xterrain turbo topikista
     
  13. jupeko

    jupeko Lynx Re 600, Polaris Khaos 155 , Lynx GL 3900

    No tuo Comfortti asetus on kyllä meleko justiin minkä ite pyörittelin perstuntumalta, nopia puoli taitaa olla vielä karvan verran enempi auki, 2,6-2,7 auki, ja takapukissa pikkusen vähempi esijännitystä, on mukava ja joustot kokonaan käytössä.
     
  14. Kawamaukka

    Kawamaukka Rave re 850 -22

    Pari lenkkiä nyt heitetty 850:llä. Onse vaan komia vietävä, keulaan pitää lisätä painetta, muuten toimii ainakin puunkierrossa jota näillä leveyksillä reitit on.
    Mutta.
    Mittari jäätyi 3 kertaa eilen. Nopeus kierrokset kello ja muut jämähti.
    Heräsi kun käynnisti uudelleen
    Tänään tarkistan liittimet takaa.
    Onko vastaavaa ollut muilla?
     

    Lisätyt liitteet:

  15. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    Omassa tehnyt kertaalleen tuon, korjaantui samaan tyyliin käynnistämällä kelkka uudestaan. Kerran myös hävisi taustavalo kokonaan, sekin korjaantu uudella startilla.. Liittimet kävin läpi, eli niistä johtuva ongelma ei omassa ollut.
     
  16. Rev2

    Rev2 X-RS 600R E-TEC 2020

    Omassa skipassa myös taustavalot katosi, mutta tuli samantien takaisin. Saapas nähdä ovatko nämä mittaristot pitkäikäisiä :oops:.
     
  17. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    Eilen hain kelkan pois kun korjasivat tuon laakerin hajoamisen... Niin siinä samassa mainitsin tuosta mittaristo-ongelmasta, huollon ukko sanoi että näihin on tullut 20,21,22vm osalta mittaristolle päivitys ja löi koneeseen kiinni. Katotaan vieläkö temppuilee, jos vaikka sillä korjaantui..

    Otin tuohon omaan sähköstartin lisäksi, nyt jo 800km jälkeen akku paskana, no jos haluaa odotella takuuseen brp:ltä uutta, niin akkuja tulossa ehkä huhtikuussa. Onneks on naru mistä nykiä. Joko tuo oma kelkka sattuu olemaan yks miljoonasta johon sattunu kaikki viat, tai sitten tää 22 malli on kasattu niistä "pula-ajan" osista :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 4/2/22
  18. Athene

    Athene Rave 600 RE

    Ilmeisesti pula-ajan osista on koottu (viitaten edelliseen postaukseen), koska huollon mukaan ohjauksen puslat väljät jo n. 800 km ajolla :eek:. Ja niiden puslien toimitusaika on "joskus" :confused:, ehkä kauden päätteeksi o_O. Aika huonoksi on mennyt osien saanti. Kaveri ei saanut edes pohjapanssaria kelkkaansa :(.
     
  19. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    Tänään ehti viimein heittämään pitemmän lenkin etujousien vaihdon jälkeen, tosiaan tuli laitettua WP:n 27 jouset, ja nyt muuten toimii alusta viimosen päälle!
     
    Vesukka tykkää tästä.
  20. Nebwy

    Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

    Miten muilla, kiertääkö teillä Endurot (-22)? Itellä vakio rampeilla 7900 rpm.(ei ole vielä viittynyt koittaa muita asetuksia ku sisäänajossa). 2020 mallissa ku rampit laitoi 4, ni toimi ja kiersi 8200- 8300 kelissä ku kelissä.
    Kaverilla samanlainen peli ku minulla(-22) ja ei ramppien asennoilla oikein mitään merkitystä.
     
    Viimeksi muokattu: 5/2/22

Suosittele tätä sivua