Kelekkamiehen Pakettiauto

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 25/3/13.

  1. Lupe-81

    Lupe-81 3 jammua

    Minkä vuoden rane, ei aina tiedä mistä kopasta puhutaan?
     
  2. M.H93

    M.H93 Active Member

    2007
     
  3. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Miul tuo on 2014 h2l3 kopalla 350cm tavaratilan pituus noin..
     
  4. Bete

    Bete Well-Known Member

  5. rainbow6

    rainbow6 KRT

    Ehkä tuonne nuo kaksi omaa puolipitkää mahtuu.
     

    Lisätyt liitteet:

    Kojontti ja N.A.M tykkäävät tästä.
  6. N.A.M

    N.A.M Xtrim P-Tek -09

    2007 on tuo minunkin ransu
     
  7. KPEEE47

    KPEEE47 Active Member

    1cm kun levitti portterin T4 -99 pyöränkaaria sai sopimaan lynkerön ”rex2” konttiin. Puskurin ja takaläpän irrotti niin menee just ja just kontti kiinni. Ramppiin täytyy vaihtaa vaan puun tilalle muovit. Ei tahtonu sukset luistaa oikein loskakelillä
     

    Lisätyt liitteet:

  8. CEERIKSEN

    CEERIKSEN Polaris IQ600R -13, Pro-x 600 -02, Skandic -84

    Pikkuhiljaa alkais olla ajankohtainen päivittää auton osalta kalustoa. Nykyään virkaa toimittaa Transit L4H3. Meinaa vain olla turha iso arkiajoihin ja takavedolla sutiminen meinaa ottaa aivoon..

    Foorttihan sen pitäs olla, mutta avoin ehdotuksilla. Yhen kelkan kuskaamiseen soveltuvaa pakua voi suositella. Alle 15k€ budjettiin mentäis.
     
  9. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Löytyykö vito kuskeja? Millane kelkka sopii a2 koppasee tahi miten pitkä sopii a3 pitkää vitoon vaikka sukset irrottamalla? o_O
     
  10. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    A2 ei mahda mennä mikään aikuisten kelkka edes lähes ehjänä sisään?
     
  11. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Kyllä kait vito pittää olla a3 on kaikinpuolin ahas tavaratila..
     
  12. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Tässä ollu peräkärryä ja sprintteriä ja jos mitä millonki mutta pitkää pakua ei ole ollu koskaan pihassa. Mihinkä sprintteriin tms mahtuu siis jatko-ohjaamo ja kaks pitkää kelekkaa kyytiin? Tavaratilan sisäpituus pitäs olla ainaki jotain vähän rapia 3m, n.310-330 pitkä. Yleensä se jatko-ohjaamo on tarpeettoman isoksi tehty noin pelkästään matkustamisen kannalta, sekä kuitenki turhan pieni jos meinaa jonkulaisen sängyn sinne väsätä tai muuta sielä touhuta. Juuri sielä haalarit vaihtelee mutta eipä sielä oikein mahu ilman kapteenin penkkejä mitään muuta tekemään, ainakaan mitenkään mukavasti. Eli missä olis semmosia ja mimmosia pakuja myynnissä joihin saa ainaki 4 ihmistä kyytiin ja pari kelkkaa vielä lisäksi. Yks olis tietenki lava-auto ja deckki..
     
  13. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Mulla on XL eli se keskpitkä. Peräkoppiin mahtuu 146 kelkka perse edellä sukset irti. Pidempi ei mene. Puhumattakaan, että toinen menis. Väliohjaamo on tehty niin, että väliseinä on ehkä 10 cm liukuoven takapuolella. Ihan hyvin tuossa mahtuu touhuaan. Olemme kesäsin tolla jopa matkaillu. Sänky on taittuvaa mallia. Vähä liia koriallaha se on, mutta jo siinä ne muutamat yöt on tullu nukuttua.
    Jos haluaa että mahtuu kaks pitkää, pitää olla ehdottomasti XXL, ja sillonki on vähä riippuvainen siitä väliohjaamosta. Helpolla ei kaks kelkkaa mee edes XXL koppiin.
     
  14. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    upload_2023-11-9_8-59-29.png
     
  15. takis

    takis Lynx boondocker 3900ds 800etec -14

    Vissiin joku 3m pitkä tuossa tuo tavaratila?
     
  16. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Bokserissa 370cm pitkä tavaratila siihe sopii kaks 146 terrainia kokonaisena. Etumaisen telan alla oltava pukki et menee pyöränkotelon päälle..
     
  17. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    IMG_20210512_092254.jpg

    Tuossa on turhan pieni tuo takatila kelekkakäytössä. Tokihan se kärryä isontamalla kelekat on kulkeutunu, mutta olis kätevämpi ko sais autoon osan lastista. Nuo pisimmät kelekat on kuiten reilu 3m pitusia niin niitä nyt on vähän haastava saaha mihinkään koppiin. Kattoin vain että oli uusia manneja ja mersuja varustettu kelekkamiehile joissa oli takatilassa kaks kelkkaa mutta eihän sielä mittään ihmeempiä tietoja ollu.
     
  18. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Eikö tuossa o suksiluukkua, vai miks kelkan kanssa noin pitää rimpuilla? Kyllähän tuollasen töpöhäntäsen 146" pitäs normaali pitkään sprinteriin mennä, siinä missä 136" rossimalliki, tuolla väliseinän paikall, minkä mainittit?

    2 pitkää kelkkaa konttiin vaatii kyllä tosiaan ekstrapitkää rinttereissä, että selviää ees tolkun temuamisella, tai sitten normi pitkässä reilusti oviaukon takareunan etupuolella olevan väliseinän.
     
    Viimeksi muokattu: 10/11/23
  19. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    On tossa luukku, vaan en tiiä meneekö sinne sukset. En yleensä kuskaa kelkkaa kopissa, niin ei ole tullu sen suuremmin kateltua. Mulla on hyvä koppikärry ja neljän kelkan lavakärry, niin niillä tulee kuskattua yleensä.
     
  20. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    Mulla on -12 319 xtra pitkä. Ohjaamon väliseinä on heti liukuoven takareunassa. Kyydissä on ollut 3300 RE ja 305 pätkä jotka mahtui kun vain perät vastakkain ajoi sisään .Sukset piti irroittaa kun kyytiin ajettiin 305 Rave lynxi ja Polle AXR 134. Nyt on omat -20 3500 RAVE joka mahtuu just kyytiin kun ajaa vain suorana sisään, yhtään lyhenpi tavaratila niin saisi alkaa käännellä vinoon tai muuta kikkailua harrastaa että sopii. Tuo Xtra pitkä on hyvä , paitsi jos keskustasta pitää löytää parkkipaikka :)
    Helposti saisi kaksi kyytiin ilman värkkäystäkin jos tekisi hieman lyhemma matkustamon , en lähtenyt maksimoinaan tavara tilaa kun tein tuon jatko ohjaamon.
     

    Lisätyt liitteet:

    Jakelfin tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua