Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

  1. Tuomasup2

    Tuomasup2 SKS 850 155" - XLT SP 1995

    Vaihdoin myös kokeiluksi viinakartan takaisin ja viikonloppu ajettu ilman dettejä, tuntuis toimivan..
     
  2. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Onko noita 20vm 850 hajonnu paljon?
    Mikä niissä ollu syynä jos on hajonnu. Kiinnostaa myös 21vm hajoamisen syyt.
     
  3. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Mulla hajos -21 khaos. Jännitteensäädin rikki = öljypumppu pelaa sähköllä joten pois käytöstä ja kuivuuttaan kiinni.
     
  4. MattiM

    MattiM SKS 850 146

    Nytkin nettimotossa useampi kakskymppinen myynnissä joissa lukee että koneremontti tehty. Eli kyllä nuitakin näköjään hajoilee.
     
  5. osku1619

    osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

    Erikoista. -19 850 kesti moitteetta yli 2tkm
     
  6. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Sen verran asia kiinnostaa (ja tylsää koronassa), että kahlasin kaikki -20 850 polarikset nettimotosta läpi, niitä oli 43kpl. Ei ollut useampaa moottoria mennyt. Yksi särkynyt ja se on tämä: Screenshot_20220321-151243.png
     
  7. Ves_ku

    Ves_ku Assault 850 2020

    -20 850 SB Assault pelas moitteetta sen 5200 km mitä se mulla oli. Möin Saksaan alppien juurelle ja ei sieltäkään oo nahkahousu soitellu, että ny tää hajosi.
     
  8. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Eli hyvin kestähneet. Missäkhään kilsoissa männät kannattaa vaihella?
    Vielä ei ole ajankohtanen ku 1200km vasta mittarissa onneksi. Mutta jos tullee täys tuho jossaki vaiheessa niin häätyy kyllä tilata ondy specialistin 850 moottori.
     
  9. revisdi

    revisdi Well-Known Member

    Hyvin pelas - 20 moottori, 5200km kohdalla meni oma vaihtoon, yhdet tulpat meni 800km kohdalla
     
  10. Tömsii

    Tömsii Member

    Elikkäs olisi maton ja vetopyörien vaihto edessä 20vm khaokseen. Olisiko kenelläkään mittoja mihin kohille uudet läpivetävät vetopyörät tulee? Pitääkö liukurunkoja lyhentää? Mahtuiko vetarin laittamaan uusien pyörien kanssa ilman ongelmia paikalleen? peakin matto tulee ja kannattaako laittaa 7 hampaiset vetopyörät niinkuin alkuperäisetkin on? Ja tietääkö kukaan onko rovaniemen alueella liikettä missä prässäyttää vetopyörät?
     
  11. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Rovaniemen moottorikoneistamolla ainakin onnistuu
     
  12. Showtime

    Showtime Member

    Onkos -20 kampiakselin stefa alkanu muilla valskaan? Staattorin puolelta märkä ja kytkimen puoli oli kuivempi. Sattumalta hoksattiin keväälä, kun lainattiin startillisesta kamppeesta toiseen kelkkaan käynnistinlaitetta. Nythän se on hyvä aika alkaa tuotaki hämmästelleen..
    niin ja n.4tkm ajettu.
     
  13. Tömsii

    Tömsii Member

    Ensimmäiset ajot tuli käytyä ajaan 20vm khaoksella tälle kaudelle ja heti ilmeni uutta vikaa. Noin 5500-6000rpm kohilla vilahtaa aina moottorinvalo mittarissa ja teho vähän kuin leikkaantuu. Sanottaisiinko että 1/4 tehoista katoaa ja välillä toimii oikein. olisko kellään ideoita mikä vois olla vikana?
     
  14. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Veikkaisin että nakua meinaa herjata, just tolla alueella herkästi alkutalven höttökeleillä herjaa nakutusta kun ei kuormaa saa koneelle, onko voimalinja vakiona?

    Pensakarttaa jotku vaihelleet eestakas ja osalla kuulostaa pelaavan non premium, toisilla taas non-ethanol/premium kartalla paremmin.
     
  15. Tömsii

    Tömsii Member

    Joo voihan se olla, mutta se on jännä kun ei vedä ja kuulostaakin niin tuhnulta ja sitten kun vaikka pysähtyy hetkeksi ja lähtee ajamaan niin hetken vetää ja kun moottorinvalo vilahtaa niin taas hyytyy tehot. Drt kitti ja peakin matto laitettu.
     
  16. Tömsii

    Tömsii Member

    Viime keväänä teki sitä että parikertaa päivässä taisi ylikiertää ja sytty det valo mittariin mutta nyt ei syty det valo, moottorinvikavalo vilahtaa aina vain ja tehoja lähtee se neljäsosa.
     
  17. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Ootko kytkimeen kattonu miltä painovarret näyttää, ja mikä remmi ajossa? Ei nakun pitäs tehoja leikata ennenku jää valo palaan ja pitää käyttää sammullaan.

    Minkälainen tämä hetken pysähdys, 5-10min sammullaan vai hetki tyhjäkäyntiä ja taas kaasuttelemaan? Ettei ois kesäsäilytyksen jäliltä suodattimissa/suuttimissa paskaa, oliko säilöntäaineet ja tankki täys vai vajaa tankki ilman aineita?
     
  18. Tömsii

    Tömsii Member

    Painovarret ihan ok puslat olis vaihtokunnossa mutta mistään ei taho saaha niitä. Pysähys ihan 10sec pitunen ja taas vetää hetken hyvin hyvällä tuurilla. Ultimaxin remmi paikallaan mutta viimetalvena oli sama remmi eikä tehmy tuota. Tankkiin taisi jäädä litra kaks kesän ajaksi ja nyt tankkasin tuoretta 98 tankintäyteen. Tulpanhatusta lähti sisus kävelemään niin laitoin jonkun iänvanhan ngk tulpanhatun paikalleen, voisiko tällä olla vaikutusta?
     
  19. Tömsii

    Tömsii Member

    Ja tulpanhatun otin toimivasta okkelista et sen pitäis olla ehyt
     
  20. Tömsii

    Tömsii Member

    Ja tuossa myös näkyi että hieman vuotaa/vuotanut y haaran ja paisarin välistä ja siihen uusi tiiviste tilattu. Uudet tulpanhatut laitan kunhan saapi selville onko väliä mitkä hatut siihen laittaa että haenko vain jotkut motonetistä ja suunnitteilla vaihtaa bpr9eix tulpat. Missä pa suodattimet näissä myös on jos nekin vaihtaisi samalla?
     

Suosittele tätä sivua