Summit 850 vai M8000?!

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Juppes, 25/5/21.

  1. Juppes

    Juppes New Member

    Käytettyä kelkkaa ostamassa ja kovasti pohdituttaa kummanko ostaisi, Summit 850 vai M8000 Hardcore. Saman verran ajettu (noin 4500km) ja ikä 2017-2018. Ominaisuudet / niiden erot tiedossa. Lähinnä kysymys tekniikan kestävyydestä. Laite kuitenkin maksaa useamman tonnin ja takuuta ei enää ole. Mielellään ei kokoajan olisi rassaamassa laitetta. Mitä ajatuksia puolesta ja vastaan?
     
  2. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    Onko katti -17 vai -18 ??
     
  3. Juppes

    Juppes New Member

    Katti on vm 2018, käyttöönotto 2019. Summit 2017.
     
  4. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Kilsat ja ikä huomioiden oma valinta nuista kahdesta ois catti
     
  5. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vaikka samaan kategoriaan molemmat lasketaan niin omasta mielestä niin eri tyyliset kelkat ajaa, että paras ois kun molempia pääsisi kokeilemaan. Mutta tuon ikäinen catti on kyllä aika varma valinta eli ääni sille.
     
  6. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Catin sepitys on merkittävästi yksinkertaisempaa vrt brp, siihen en uskalla ottaa kantaa kumpi parempi on. Yksilöitä tahtovat olla.
     
  7. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tullut myös noita katsottua, jos laittaisi "budjetti" umpiskamppeen. 6500€ pintaan molempia alkaa saamaan ~4tkm ajettuna, joten sen puolesta aivan houkuttelevia.

    4tkm ei paljon ole kevyessä käytössä, mutta kaasupohjassa huuatettuna vaarankyljessä taas alkaa olla. Puolta vähemmilläkin kilometreillä jo täysin paskottuja joillakin. Kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Tuurilla voi löytyä helmi tai sitten vastaavasti sotkea kädet sontaan.

    Ulkoinen habitus kertoo yleensä paljon käytön laadusta. Moottoreita ei niinkään ole tuttujen kelkoissa mennyt (ei yhtään), mutta muuten kamppeet leviää käsiin. Ostaessa tutkia koko kampe tarkoin läpi ja jos ei itsellä ole tietoa/kokemusta, niin mukaan sellainen henkilö joka näiden kanssa on paljon touhannut ja siltikin on todennäköisesti yllätyksiä luvassa touhutonnin merkeissä.

    Matto varmaan yleisin mikä menee näistä vaihtokuntoon ja kallis uusia. Catin matot oman kokemuksen mukaan kestää parhaiten. Summitin matot noissa lukemissa tahtoo olla jo vaihtoa vailla.

    Kumpi noista on parempi hankkia käytettynä en ota kantaa. Osta se joka on hyvässä kunnossa, vaikka siitä vähän enemmän joutuisi maksamaan. Halvimman kanssa voi käydä niin, että lopulta se tuleekin samoihin hintoihin tai jopa kalleimmaksi:D
     
    pezq^ tykkää tästä.
  8. Juppes

    Juppes New Member

    M8000 Hardcore, 4tkm ajettu tuli talliin. Talvi sitten näyttää millanen luonne kamppeella on..
     
    Jarska77, Hentte, juoni ja 5 muut tykkäävät tästä.
  9. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    .

    No oliko hitti vai huti?
     

Suosittele tätä sivua