Linkki Arctic Cat 2023 ennakkomyyntisivustolle

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Birkku, 20/4/22.

  1. Birkku

    Birkku Member

  2. 1kyrp

    1kyrp Well-Known Member

    Rautane, Fudge, pezq^ ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  3. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Eihän siellä ollut ees hintoja
     
    Jannne ja Fudge tykkäävät tästä.
  4. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    [​IMG]

    Tuossahan ne muutama viikko sitten oli, topicci pari riviä alempana.
     
  5. Kafuusti

    Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

    Kyllä vain hinnat pomppasi taas. Tänä talvena sai tarvikekeskuksesta sen RM alphan 14500€ hintaan, ja eipä siinä eroa tuollaiseen 23vm taida olla kuin väritys...
     
  6. PeeKoo

    PeeKoo Well-Known Member

    Veikkaan ettei paljoa kalliimpi ole nytkään..
     
  7. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Kyllä tuntuu olevan pari tonnia? Ei ole ilmeisesti mitään ennakkoetua?
     
  8. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Eikö se hinta ollu sillonki pilvissä ku 18 mallit tuli, pyynti oli 18 pintaan ja myyntiki jotai 16, ei monet ostanu ennen ku ylivuotisina sitte. Vaan tuntuu ylejää että nykyään näistä ei ees suoralla putoa tuo hinta niiku ennen, mönkijäpuolella sama, ainaki hondalla.
     
    janzka tykkää tästä.
  9. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Tuo on minusta harmi ettei hc tä näköjään saa 2.6"/2.86 matolla joka kyllä tuntuu olevan huippu, vaikka ensi arveluttiki itteä moinen matala harja
     
    janzka tykkää tästä.
  10. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Kaveri kysyi ja noin 1000€ alennusta suoralla, ei ilmeisesti mitään ennakko-etua? Eli kyllä muuten on kalliimpi ja vieläpä tonni-tolkulla, tämä PeeKoo:lle tiedoksi.
     
    pezq^ tykkää tästä.
  11. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Joo kuullu ettei oo tälle vuodelle osa firmoista pudottanu ollenkaan. Ovh mta saanu maksella.

    Ja ite samaa mieltä. On kyllä tänne meidän olosuhteisiin paljo parempi tuo 2,6" harjalls oleva matto. Kestävyys, pito ym kyllä huippua eikä maksa ku 929€ ovh.
     
    pezq^ tykkää tästä.
  12. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    " On kyllä tänne meidän olosuhteisiin paljo parempi tuo 2,6" harjalls oleva matto. Kestävyys, pito ym kyllä huippua eikä maksa ku 929€ ovh." tuo summa on nyt vähän :D
     
  13. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Tuohan on nyt ihan käytöstä riippuva homma. Itellä ei oo kyllä mitään pahaa sanottavaa 3" harjasta. Jos ois mahollista, sais kaikki ummenpelit tulla x3.2 telalla vakiona :D
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    2,6" on hyvä yleiskorko ummelle ja taitaisin jopa siitä vielä madaltaa. Matalampi antaa kaasunkäyttöä vähän "anteeksi" ja tarjoaa paremman hallinnan verrattuna 3" karkeaan kulmikkuuteen. Huippukelejä on tosi vähän 3" lapulle. Hauskuus paranee, kun saa antaa vuoriporalle länkeä. Lipsutteluajo kauhealla pidolla on tylsää touhua.
     
    pezq^ tykkää tästä.
  15. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Toki jos jako olis 2.86 niin harjaa kestäs ollakin vaikka se 3" ku laput tihiämmäsä. Kolmentuuman jaolla niin harvassa että menee nykiväksi. Minä kyllä pijän että 6/5 tuo 2.6" alphan tela kaikkeen ajoon, ja näyttää lisäksi olevan hyvinki kestävä. Nyt ollu olosuhteet hullut ku Paulamyrskyn tuhoalueilla pitäny tosissaan kyntää talvi puuronkeleissa ja ei lappuakaa puutu.
     
    janzka ja Rautane tykkäävät tästä.
  16. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Alphaan ottaisin itsekkin matalemman harjan ihan jo kestävyyden takia, mutta kyllä normialustaiseen silti pidän parempana tuota isoa lappua. Viime talvena yhden kerran semmoinen keli että ois voinut ajaa matalemmallakin harjalla vaan ei se homma sen hauskemmaksi siitä muuttunut. Sitten taas kun lunta enemmälti niin kyllä oli vaivalloisen näköistä se kulkeminen noilla mateennahkoilla.
     
  17. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ei koske pelkästään cattia. Jos vuoriporan vielä laitan Suomen oloihin, niin taidan testata jotain ~60mm harjaa. 153" tuollaisella harjalla voisi tarjota pitkän ja kivan ajokauden, eikä olisi niin rajoitettu peli reitillekään korkean harjan takia.

    Kaasunkäyttö tehokkaalla kelkalla on parasta ja 3" lapulla tahtoo tuo hauskuus rajoittua lyhyisiin sykäyksiin. Harvemmin on paksusta putskua tarjolla täälläpäin. Silloin kun tuuri käy, niin 3" on kyllä makia.
     
  18. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    800sks:ssä oli vakiona 57mm peak ja se oli kyllä hyvä matto sekä ummella että reitillä. Ite pilasin kelkan vaihtamalla siihen 64mm peakin. 162" hc:ssa 3" toimi ihan hyvin, kun ei keulinut niin herkästi. Nykyisen alphan 66mm matto on kyllä hyvän oloinen ja kestävä, mutta tahtoo olla aika kova keulimaan tuollakin. Jos ois tarjolla, niin vois kokeilla jotain matalampaa mattoa, sitten kun tuo aikanaan loppuu.
     
    Viimeksi muokattu: 28/5/22

Suosittele tätä sivua