V800 moottorihäiriö

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä mikkohen, 31/1/23.

  1. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Tuollainen v800 vm 2007 rupesi oikuttelemaan huolella. Ajon jälkeen öljynmerkkivalo ja moottorihäiriövalo palaa yhtäaikaa. Moottorihäiriövalo siis vilkkuu ja piipittää. Ajossa toimi normaalisti, ilman häiriötä. Öljynpainekytkin vaihettu (tähän hätään ei löytynyt kuin käytetty). Sama jatkuu... Öljynpaineita ei ole mitattu, mutta mihinkä ne nyt varoittamatta häviäisi? Huomenna olisi uusi anturi testiin. Onko ollut muilla vastaavaa?
     
  2. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    Eipä ne öljypumpun rattaat tai tapit paljo varottele jos poksahtavat hajalle. Voi myös olla öljysihti tukossa jos on ajeltu pitkää huoltoväliä tai jos jakopään laahaimet esimerkiksi joskus kuluneet ja niistä irronnut muovi päätynyt sihtiin.
     
  3. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    Laahaimet ja ketju oli tosiaan vaihdettu jokunen vuosi takaperin. Painetta ei löydy, joten tänään tai huomenna täytyy ottaa tuo PTO;n puoli auki ja pumppua pöydälle. Jospa ei vielä kerennyt enemmälti tuhoa tulla. Öljyt laskin koneesta ja suodattimen pois, eikä niissä ollut juurikaan hilettä.
     
  4. mikkohen

    mikkohen Summit 850 154"

    No niin, selvisihän se tämäkin mysteeri. Hammasratas antautunut tuolla pto:n puolella. Kiilannut vielä öljypumpun hammasrattaan jumiin. Ei ihme, ettei pumppu pyöri ja paineita nosta. Kiitos avusta kuiteski.
     

Suosittele tätä sivua