Lieksa - Nurmijärvi(lieksan) - Ruunaa - Ilomantsi - Uimaharju - Lieksa

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä xc440r, 14/3/06.

  1. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    Joo, tupakin mittainen tauko välillä on normaalia että mihin se reitti taas katosi :)
    Olisiko sinulla tai jollain muulla tietoa Pääseeekö Enosta Pielisjokea pitkin etelään reitille ? Ois hyvä ympyrä reitti mutta pätkä puuttuu välistä :)
     

    Lisätyt liitteet:

  2. Ajokiro

    Ajokiro Active Member

    Huomasin Lieksassa ja Ilomantsissa kelkkareittimerkkejä jotka on tehty muovista ja joita oli kasvavassa puissa kiinni nauloilla. Ei kuulosta kovinkaan järkevältä touhulta. Ensinnäkin nuo muoviset merkit ajan myötä auringonvalon vaikutuksesta murenee ja puihin naulaaminen on tosi tyhmää.
     
  3. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Ei tuosta tarkempaa tietoa, mut epäilen et ei pääse läpi.
     
    LRacing tykkää tästä.
  4. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Ei pääse läpi. Koverosta eteenpäin on reitti poikki ja Pielisjoki on arvaamaton talvina milloin on hyvätkin jäät ja tänä ei talvena ei ole hyvät.

    Lieksan suunnilla pärjää hyvin ilman paikallistuntemustakin. Reitit kohtuu hyvin merkattu. Nurmijärveltä Kuhmoon / Nurmekseen yleensä ajettu sangen vähän, joten reitti erittäin mukavaa luomu baanaa.
     
    LRacing tykkää tästä.
  5. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    ok, kiitos tiedosta . Sen mita ilmakuvia ja maaastokarttaa tutkin se näyttikin kyseenalaiselle. Jää tilanne on vähän mitä on täälläkin Oulujoella ja pienemmilläkin.
     
  6. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    Käytiin heittään reissu Ruunaalle. Pe käytiin Ilomatsissa Ruunaalta ja takaisin pienen lisälenkin kautta , 320km luomureittiä oli kyllä hyvä savotta päivän hommaksi :D. Illalla ruoka maistui . La käytiin Ruunaalta Kolilla ja Lieksan kautta takaisin, n 170km joka oli ihan pikkunätti reissu. Reitit tosiaan luomua sielläpäin, ei ollut lanalla pilattu :) . Merkintä vaihteli kyllä ja pientä arpomista välillä oli mutta kaikki selvisi kohtuudella.
     
    Vesukka tykkää tästä.
  7. MiNi

    MiNi Active Member

    Osa kelkkaurastosta on suljettuna tulevana viikonloppuna Ilomantsissa Endurokisojen takia.
     
  8. hemuli

    hemuli Well-Known Member

    Osaatko sanoa mitkä pätkät on olleet kisakäytössä siirtyminä tai erikoiskokeina? Meinattiin tulla viikolla reppureissulle Ruunaalta Hattuvaaran kautta Koveroon mutta jos urat on olleet kisakäytössä niin saattaa jäädä meiltä reissu ajamatta.
     
  9. iippa

    iippa X-Trim 900 -15

    Oikein hyvässä kunnossa on urat. Koko Hattuvaaran lenkki on ajettu tampparilla läpi kisan jälkeen.

    Louhikoskelta Naarvaan on myös hoidettu viime viikolla tampparilla.
     
    hemuli tykkää tästä.
  10. Ajokiro

    Ajokiro Active Member

    Joko ura ajettu Ilomantsista Ruunaalle? VRY voisi merkata noita kelkkauriaan vähän paremmin ettei tarviisi joka risteyksessä miettiä että kumpaan suuntaan pitää kääntyä. Meneeköhän uralupamaksut ns hallinnollisiin kuluihin?
     

Suosittele tätä sivua