Pro rmk ei ota täysiä kierroksia.

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Lapin Kelkkailija, 4/11/23.

  1. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Vika alkoi kesken ajon järven jäällä käytin hetken korkeampia kierroksia N 8000rpm kun heitti kiertämästä enään. Puolen kaasun jälkeen ei tapahdu juuri mitään. Alkaa turraamaan 6250rpm kohdilla eikä kierrä enempää. Tyhjäkäyntiä käy normaalisti ja muutoin toimii normaalisti. Ei
    Anna mittarille mitään vikakoodia. 200km ajettu sisään uudet männät on ja sylkät, tankissa 1% lisäöljy ja viime talven bensat tällä kuiten kerkesi toimia 22km.
     
    Viimeksi muokattu: 10/11/23
  2. J.I.J.

    J.I.J. BD3700RE 3900GL REV X-RS

    Missä kunnossa on hihna? Mulla oli joskus sama ongelma ja luulin että moottori on rikki kun ei jaksanut kiertää etes 8000. Laitoin uuden hihnan ja sen jälkeen kiersi 8200-8300. Kytkin ja variaattori kannattaa tarkastaa ja puhdistaa.
     
  3. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Hihna näytti ehyeltä ja tulee 2:sen lautasen päältä sen 2mm ylitte. Ei kuulosta siltä että olisi voimalinjassa mitään vikaa. Eikä se mitään ääntä pitänyt että mitään hajonnut olisi heitti vaan kiertämästä. Uudet tulpat vaihdettu tuoretta bensaa laitettu käyty kokeileen ei ota kun 6250rpm ja alkaa rötämään.
     
    Viimeksi muokattu: 10/11/23
  4. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Vika paikannettu. Vessin vaijeri tyvältä poikki sylintereidän päästä. Millä kannattaisi uusivaijeri rasvata? Tätä siksi kysyn kun edellinen omistaja oli vaihtanut tämän jo eikä ole kuin jokunen tonni ajettu niin taasen on poikki.
     
  5. Prormkpolle

    Prormkpolle Well-Known Member

    Aseöljyä olen laittanu, vaijeriin..
     
    Seiti tykkää tästä.
  6. Lapin Kelkkailija

    Lapin Kelkkailija Well-Known Member

    Hyvä täytynee koittaa sitä. Toinen kans että jos pääsee liikaakarstottuun niin ei huilaa niin kevyesti vessit. Vaijerihan vetää ja työntää eli tekee työtä molempiin suuntiin.
     

Suosittele tätä sivua