LYNX RAVE RE/ENDURO/GLS -24 -25

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 3/3/23.

  1. ravelynksi

    ravelynksi Member

    Kiitos vinkeistä. Pitää kuulostella mitä muita mielipiteitä tulee. Mitä nyt yrittänyt googlailla niin enemmän tuota XCS suositaan. Tilasitko kiinnityssarjan, onko se tuo minkä kuva mun viestissä on?
     
  2. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Eikös tuo XPT ole myös pari tuumaa kaposampi, eli vastaa enemmän vanhaa ADS vai mikä se oli. Vai oonko pudonnu kärryiltä kokonaan?
     
  3. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Sukset tulee liikkeen kautta, nii en tiiä tuleeko mikä kiinnityssarja mukana. Rex2:een meni xtx:t suoraan alkuperäisillä kumeilla ja muistaakseni pultilla myös. Tais pitää isot prikat värkätä väliin.
     
  4. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    CAPro BuyersGuide XPT 08-29-17.jpg
     
  5. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Ok, eli 1" XT/XTX verrattuna. Ja XCS oli 0,5", empä tuotakaan muistanu.
    Noh, varmisti kuitenki sen, että ihan vähällä en ite tuohon XPT lähtis.
     
  6. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Jos haluaa XTX suksen niin höyläkoneella saa XT:stä tehtyä sellaiset ( oletuksella, että se on edelleen umpimuovia kuten ennen). XTX:n köli oli 1" korkea eli keskiosalta tuota XT:n köliä piti madaltaa se puoli tuumaa. Sitten Totaltekin lyhyellä raudalla ja ehkä varovaisella lisähöyläyksellä ( esim. pieni takakulmien viistäminen ja sivukölien päiden pieni madallus ja keskikölin maltillinen madallus päistä) ihan kohtuullinen käänneltävä. Itsellä oli sellaiset Catin keulassa ja useimmissa keleissä todella hyvät. Millään muulla niin vakaalla suksella en ole ajanut, mutta haittoina on sitten korppukelissä ( suksen pohja uppoaa pinnan läpi, mutta suksi itsessään ei uppoa lumeen) tosi raskas käännettävyys jne.
     
  7. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Ei pysty itekään vielä sanomaan onko hitti vai huti. Mut eiköhän noista eroon pääse, jos itelle ei oo optimit. :)
     
    -Juuso- ja Seiti tykkäävät tästä.
  8. ravelynksi

    ravelynksi Member

    ok. Osaakohan kukaan sanoa sitten että tarviiko ostaa asennussarja vai käykö suoraan Bladen kiinnikkeillä?
    Katoin että tämmöistä kaupataan mutta onko hankittava vai ei? IMG_3931.jpeg
     
  9. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Tarvitaan tuo kiinikesarja
     
    KTM450 tykkää tästä.
  10. ravelynksi

    ravelynksi Member

    kiitos
     
  11. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    On tuo 24 penkki aivan liian pehmeä ja lyhyt, kokeilin 23 penkkiä niin paljon parempi ajosento 185 pitkälle kuskille, niin saa kaupata jos jollain myytävänä radien penkki
     
    Arwid Käkivaara tykkää tästä.
  12. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Pitemmille kuskeille jakkara on varmasti lyhyt, mutta näin 174 pitkälle ei tuo ainakaan ensimmäisten satojenkilometrien aikana tuntunut lyhyelle.
     
  13. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Tuo penkki on kyllä makuasia. Ite 176 ja ensimmäisen 400km perusteella tuo penkki tuntuis hyvältä uudistukselta. Sopii pikkulaukkukin paremmin akkukotelon päälle.
     
    andyman ja Mika_R tykkäävät tästä.
  14. Joni732

    Joni732 Lynx Rave Enduro 600cc -24

    Semmosta tuossa rupesin miettiin kun kuulee kaikenlaista ja eri versiota asiasta niin pitääkö tämmönen lynxi käyttää 500km ensihuollossa ja miten ootte toimineet asian kanssa? Tiedossa on että alussa seurata ketjua yms ja perus kausihuollot tehä ennen kautta ja pitäähän ne iskarit huoltaa aika alussa mutta onko sillä väliä jos vie vaikka 700km kohilla iskarit ja samalla tekee sen huollon?
     
  15. kerane-

    kerane- Active Member

    Useamman uuden kelkan ostaneena aina tehny ite tuon 500km huollon eli maton kireys,ketjun kireys ym,joku kauppias saattaa sanoa että pitää käyttää huollossa.
     
  16. Joni732

    Joni732 Lynx Rave Enduro 600cc -24

    Kiitoksia vastauksesta! Jep ei ollu mullakaan mitään puhetta kauppiaan kans ku kelkan kävin hakkeen, sano vaan että alussa seurata ja ite voi tehä. Sillä vaan kysyin että vaatiiko takuu tätä toimenpidettä. 15v polariksella ajellu ja siellä ne tarkat oli. Nyt ensimmäinen lynxi niin nämä asiat vähä vielä epäselviä kun toiset sanoo eriä. Pitää nyt jokunen sata ajella ja nuo kiristellä itekki ja iskarit käyttää huollossa 500/1000km välissä varmaan hyvä käyttää.
     
    Moottorikelkkailija tykkää tästä.
  17. Hörhö

    Hörhö Well-Known Member

    Eka testilenkki Endurolla heitetty C&A:n XCS-suksilla;
    pari milliä otin ennalta pois keulan esijännitystä.Aurauskulmiin en tehnyt muutoksia enkä ole edes mitannut.

    Älyttömän vakaat sukset, kääntyvyys selvästi parempi, toki tuokin hieman puskee tietyissä tilanteissa.
    Puunkierrossa meni kyllä raskaaksi kääntää, ehkä hienosäätöä tai tottumista lisää.
     
  18. willik

    willik Well-Known Member

    Ite tykännyt jopa siitä, kun ajelen tuolla xtrimillä missä on vissiin joku vuorimallin penkki? Niin se pienempi penkki ja matala korotuspala tangossa niin istutaan kokonaisuutena alempana ja jalat ihan hyvässä asennossa, kun pituutta on vain 170cm...
     
  19. Kitunen

    Kitunen Kotimainen laatutuote

    Mulla olisi myydä vähän ajetut (alta 20km) C&A Pro XT sukset. Raudoilla ja kiinnitysvermeillä (brp) hiukan enempi ajettu, mutta asiansa- ajaa nekin.
    Värinä keltainen ja mustat lenkit.
    340€ sis postit Suomeen.
     
  20. ysxviper

    ysxviper Skidoo renegade x-rs 850 - 20

    Moro. Rave re 850. Nyt ajettu 500km ja laitoin rajoitin remmin maximiin noin 300km kohdalla. kelkka alkoi kääntymään reitillä huomattavasti paremmin. Sukset on ds+. Ongelma on: Keula on alkanut viimeisten kilometrien aikana olemaan turhan löysä ja kelkka hakee ja vaappuu reitillä liikaa. Onko iskarit vain huollon tarpeessa ja tehtaalta jo lähtenyt hieman vajaa kaasuilla ? Mielestäni ongelmaa ei näin pahasti ollut ekalla 200km aikana ...Jos vertaan emännän 22vm enduroon joka on erittäin jämäkkä reitillä/mutkissa eikä suksi hae suoralla eikä vaapu . Endurossa myös ds+ sukset ja iskarit juuri huollettu.
     

Suosittele tätä sivua